Diskusie - 2079. stránka fóra
80
Kto je najlepší reper na Slovensku
6. 6. 2014 21:32
18
Viete čo je to slash? (nemyslím gitaristu)
6. 6. 2014 21:27
8
Možný pád eura
Podľa vás je tu možnosť pádu Eura a Dolára ? Oplatí sa zamienať vôbec peniaze napr Švajčiarsky frank, Rubeľ alebo Jen ? počul som zopár ľudí o tom hovoriť. Najlepšie je kúpiť zlato ale to treba trošku viac... Otvor fórum »
6. 6. 2014 21:16
22
Čo s načatým večerom?
- ísť von minúť veľa peňazí, namotať lahké ženy a ničiť si pečeň
- ostať doma otvoriť pivo(pivá), kukať do blba a hádzať dopité plechovky vedľa postele
Hlasuj »
6. 6. 2014 20:34- ostať doma otvoriť pivo(pivá), kukať do blba a hádzať dopité plechovky vedľa postele
Hlasuj »
68
Ake pouzivate frazy, ak sa chcete rozist v dobrom?
Viete, ze to nema zmysel, prip. v najbizsej dobe to nema cenu, napr. velka vzdialenost medzi vami a pod. Ako sa rozchadzate, ale tak, aby to nevyzeralo nasilu, ze zo slusnosti,... Otvor fórum »
6. 6. 2014 18:01
18
Niekto kto sa vyzná v Chémií a Biole?
Ahoj, prosím vás ak by bol niekto taký dobrý a poradil by mi tak ohľadom Chémie a Bioly? Vďaka :) Otvor fórum »
6. 6. 2014 17:55
6
Lecitín (Liek)
ahojte neviete kde kúpim na internete lacne lecithín ? najlepšie by bolo keby bol v šumienke , nemám rad tabletky.. či sú také len tabletky ? a tie sa prehltajú ? dik Otvor fórum »
6. 6. 2014 17:41
9
Apple i mac , macbook
čaute chcem sa spýtať, keď mám apple macbook teda respektíve ho ešte len dostanem ale už je kúpený tak je tam niečo ako microsoft office alebo také niečo ? je to ako obyčajný notebook ? či napr ked budem... Otvor fórum »
6. 6. 2014 17:38
4
Autotune
Zdravím, potreboval by som stiahnuť program autotune pre iMac. Vie mi niekto pomôcť ? Ďakujeeeem :) Otvor fórum »
6. 6. 2014 17:09Jazykovka v Brne
Kedže je tu dosť ľudí čo je v Brne, tak by ma zaujímali vaše skúsenosti s jazykovkami v Brne, kedže je ich tu ževraj 70 :D a recenzie v diskusiách si ževraj píšu aj samotné jazykovky, tak... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:46
3
Intrák Jedlíková 5
Ahojte je tu niekto z intráku Jedlíkova 5 v Košiciach? Len tak si tu sedím vo svojej internátnej izbe a nudím sa . :D Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:43
2
PROSÍM O POMOC
Zdravím. V pondelok sa chystám na prijímačky na Univerzitu Mateja Bela - Právnická fakulta. Vie mi niekto poradiť, čo sa mám učiť, resp. opakovať na prijímačky? Či sa mám zamerať na nejaké veci, ... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:40
7
Sosovky
ked som chora (boli ma hrdlo, kaslem, soplim) uz druhy den... nemozem teraz nosit sosovky?? Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:10
6
Názov Pesničky
Ahojte. Potreboval by som zistil názov jednej pesničky. Všetko čo viem je, že vo videoklipe su dve baby, ktoré vykradaju reštaurácie, banky. Nakoniec sa zisti že su lezby a nakoniec jednu zastrelia. Ak... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:08
14
Zažité bitky
Mohli by ste sem ľudia popísať aké bitky ste v živote zažili či už ste sa bili vy alebo ste len videli bitku ktorá vám utkvela v pamäti. Myslím si že v každom meste sa udialo milión bitiek a... Otvor fórum »
6. 6. 2014 16:07