Diskusie - 2073. stránka fóra
8
Kto by to bol?
Kto mi preda Samsung galaxy s plus pripadne s2 alebo s3 mini ?? prosim ozvite sa pripadne aj mobili Alcatel alebo Sony Xperia ponuknite aj ine znacky najlepsie cely nazov mobilu ktory... Otvor fórum »
9. 6. 2014 18:39
1
Prijímačky na fyzioterapiu
Čaute..; -)chcem sa vás spýtať či niekto z vás nerobil prijímačky na fyzioterapiu do Trenčína, alebo niekto z vašich známych. Viem, že majú byť z ľudského tela, ale neviem formu testu, či nám dajú popísať kostru/svaly, či otázky sú... Otvor fórum »
9. 6. 2014 18:38
1
Anglictina
ako by ste zmenili tuto vetu aby mala taky isty vyznam ? ... I studied inherited traits of three generations. (ma to znamenat nieco ako ze studoval som zdedene vlastnosti troch generacii) :D Otvor fórum »
9. 6. 2014 18:11Žurnalistika UK - prijímačky
Ahojte, Tak ako? Chystá sa niekto na prijímačky zajtra, prípadne bol tam niekto dnes? Ak áno, ako to prebiehalo? Všetko v pohode, či sa vám stal nejaký trapas? Sadli vám otázky na pohovore? Všetko ma... Otvor fórum »
9. 6. 2014 18:05
4
Pomoc - Cinema 4D
Ahojte nedávno som si nainštalovala cinemu 4D avšak mam ju v súbore a keď ho chcem otvoriť musím otvoriť ten súbor a kliknúť na súbor akoby to bola inštalačka a keď na to kliknem chvilku počkam a program mi nabehne... Otvor fórum »
9. 6. 2014 18:00
3
Pedagogické fakulty
Ahoj, potrebovala by som poradiť, nevie niekto, či je v Košiciach nejaká výška, na ktorej sa dá študovať učiteľstvo pre MŠ a ZŠ/ žurnalistika? Prípadne v nejakých iných mestách, najlepšie na východe. Otvor fórum »
9. 6. 2014 17:35
22
Nechutnosť
Pred chvílou som bol v obchde, a idem si že kúpiť párky. A predavačka mi ich teda vyberie a zabalí a z ničoho nič mi povie že aby som sivybral druhé. A ja že prečo? Ona že... Otvor fórum »
9. 6. 2014 17:28
6
AIS kredity
Pri zapise predmetov musim mat zapisanych 60 kreditov za cely rok? Alebo staci menej, napr. 54, ked v inych rocnikoch som si nadrobil? Otvor fórum »
9. 6. 2014 17:12
12
Pesnička :D
Ahojte birdzáci, poznáte nejakú dobrú pesničku :) napíšte do komentu :) Otvor fórum »
9. 6. 2014 16:57
1
Mojmírka, Jilemák
Čawte, práve sa rozhodujem medzi dvoma školami medzi Mojmírkou v PN a Jilemákom v TN. Kto mi vie poradiť ? Na ktorú mám ísť ? Najlepšie ten kto tam aj chodil. Díkes Otvor fórum »
9. 6. 2014 16:54
1
Filozofická fakulta UMB BB
Je tu niekto, kto bude mať tento piatok tiež prijímačky na Filozofickej fakulte UMB v BB z anglického jazyka a kultúry? Neviem vôbec čo všetko sa mám naučiť, mám nejaké knihy v PDF ale je toho strašne vela... Otvor fórum »
9. 6. 2014 16:19
17
Redhead
Serus :) Chcela som sa spýtať, je pravda, že si nemôžu červeno vlásky namočiť vlasy v bazéne? Chcem ísť totiž na červeno, ale nejak sa začínam báť že sa to rýchlo vymýva. Dikičko za odpovede:) Otvor fórum »
9. 6. 2014 15:59
4
EUBA FHI
neviete, aky pocet bodov bol cca potrebny minuly rok na prijatie na uctovnictvo? Otvor fórum »
9. 6. 2014 15:51
18
Nechce nič žrat
Mám 4 mesačnú čivavu, vždy bola taká ze by zjedla aj koňa. Jedlo sme pred nou museli schovávať. No dnes od rána nic nejedla. Pocujem ako jej skrka v brusku no ona nechce vobec nic. ... Otvor fórum »
9. 6. 2014 15:08
6
Bungee jumping
Ahojte, chcel by som skočiť bungee, a chcem sa opýtať (najmä tých, čo už skákali, rsp. vedia o tom viac) či je bezpečný. Jedná sa o štrbske pleso, rsp. BA z lafranconi,... Otvor fórum »
9. 6. 2014 14:41
9
Koniec Sveta
http://www. aktuality. sk/clanok/254587/pozerate-filmy-na-webe-aj-za-to-mozete-byt-potrestani/ Otvor fórum »
9. 6. 2014 14:30