Čaute.. chcem sa vás spýtať či niekto z vás nerobil prijímačky na fyzioterapiu do Trenčína,alebo niekto z vašich známych. Viem,že majú byť z ľudského tela,ale neviem formu testu,či nám dajú popísať kostru/svaly,či otázky sú náročné,alebo z tých menej ná
@Loreta chodili tam 4 moji spoluziaci a v pohodke, uz su z nich bc fyzioterapeuti, vsetci robia, 1 v CR 3 na vychode .. 1 z nich myslim, ze este chce pokracovat na mgr ale to sa uz v trencine neda ... ked som bol mlady a hlupy, mal som ku kvalite skoly v trencine vyhrady, ale v zivote o to nejde ... moji spoluziaci, no 2 z nich boli na strednej "nadpriemer" 2 "priemer" a v pohode sa dostali ... ak nie si tupa, prijmacky urobis ... otazky na teste boli cca take, ako si ich popisala(co sa tyka obsahu)... ci tazke abo lahke ? ... to je subjektivne ... ale napr otazky na fyzio v ke, boli kurva hardcore oproti trencinu, navyse neboli len z ludskeho tela + bola skuska aj z chemie ... asi zato som to v ke nedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme