Diskusie - 2072. stránka fóra
7
Prekladateľstvo UK BA
Zdravím! Chcel som sa spýtať, či sa dá študovať prekladateľstvo v kombinácii dvoch cudzích jazykov ak ovládam iba jeden? Počul som reči, že vraj je to možné, ale chcem sa uistiť. V mojom prípade by išlo... Otvor fórum »
9. 6. 2014 23:04
4
Brigáda Stupava
Mal by som len takú otázku, je tu niekto bývajúci v Stupave? Ak áno tak by som chcel cez leto ísť brigádovať len neviem kam, ak máte nejaké tipy tak určite pomôžu. Otvor fórum »
9. 6. 2014 23:01
5
Ebay
Baby, objednavali ste si uz plavky z Ebay-u? Viete mi povedat, ci miery v cm, ako su tam uvedene aj sedia?? Dakujem pekne. Otvor fórum »
9. 6. 2014 22:32
18
Správna voľba?
Potreboval by som váš názor na vec: mám doma už starožitný klavír na ktorom hrajem ale potrebujem digitálny aby som mohol nahrávať moje výplody, teraz ale nastáva problém, mám si aj ten klasický klavír nechať, alebo ho... Otvor fórum »
9. 6. 2014 22:21
11
Ružová obrazovka/Mafia 2
Mám problém vždy keď dohrám mafiu 2 mám problém s obrazovkou je ružová... Otvor fórum »
9. 6. 2014 22:03
8
Šifrovanie linku
Tak čaute, mňa by dneska zaujímalo, že ako zašifrujem link pod iný link :) resp. keď som dneska videl jeden odkaz (samozrejme také vídavam každý deň) zaujalo ma ako vznikne z odkazu napr. ... Otvor fórum »
9. 6. 2014 21:39
39
Ako sa rychlejsie ucit
Ako sa mam naucit za 6 dni 54 stran A4 ? Dnes som sa za hodinu naucil jednu stranu :D a viacej sa uz nedokazem naucit potom si uz nic nepamätam :( uz to mam aj skratene ze... Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:55
53
Koho keby to bolo možné by ste oživili z GoT? (čo už zomreli proste) :D
asi som zle sformulovala tu otazku ale neva :D ja som dnes velmi plakala ked zomrela zrzka... takze ju by som chcela s5... a urcite Oberina :/ Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:53
4
Zaujímavosť-fyzika
Zdravím. Mám teraz na konci roka urobiť referát z fyziky a vybral som si tému o domácich spotrebičoch a ich príkonoch. Mám jednu otázku na ktorú som nenašiel odpoveď. Staršie spotrebiče majú vyšší príkon ako novšie. ... Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:47
17
22
Mladistvi vonku
Caute, neviete náhodou aky je zákon o tom dokedy moze by maloletý nad 16 vonku na ulici? Viem ze nemôže byť v baroch a tak, ale platí to aj na ulicu? Mám 17 a zaujímalo by ma či... Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:28
3
Excel 2007 podmienky
Ahojte vysvetlí mi niekto ako sa robia tie viacnásobné podmienky? Prosím. Idem si opravovať známku na 1 :) Viem napríklad urobiť že priemery známok a že napríklad ak ma do 2 tak slov. hodnotenie Výborný žiak ak do... Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:27
3
Zajtra niekto na turistiku(do chladku) okolie TT
Caute vsetci maturanti aj ostatni; ).. Nemate niekto chut ist zajtra niekam do lesa? Auto mam, som z TT beriem aj zrkadlovku nieco pekne pofotit; ). Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:19
31
Ak by som bral tento vyzivovy doplnok (@0), ktory zvysuje hladinu testosteronu o 300%, zhrubol by mi aj hlas?
Takze... Kazdu chvilu chcem zacat uzivat tento vyzivovy doplnok: http://www. protein. sk/e-532-vitrix-natural-testosteron---nutrex mal by zvysit hladinu testosteronu o 300%, chcem to aby som mal este vacsie svaly... Ale teraz som si vypocul od rammsteinu... Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:13
7
Externé štúdium
Vraj sa má externé štúdium predlžovať o 1 rok ? Čo je na tom pravdy ? Otvor fórum »
9. 6. 2014 20:01