Diskusie - 2071. stránka fóra
5
Čítali ste novú Bridget Jonesovú?
Ja len že či ste z tej knihy (a z udalostí, ktoré sa v nej stali) ostali rovnako vyhúkaní, ako ja :D PS: Nepoznáte nejaké podobné knihy, ktoré by stáli za to, keďže... Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:35
11
13. 6. prijimacky na JLF UK?
ahojte,,je tu niekto kto ma 13. 6 prijimacky na JLF UK MT - nelekarske odbory? Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:33
5
Elektróny
Milí birdzáci, potrebujem vašu pomoc nakoľko si neviem inak poradiť a ujo Google nevedel nájsť.. Dve elektróny sa: priťahujú, odpudzujú alebo nepôsobia na seba??? ďakujem.. :) Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:32
14
Kokosový olej
Ako ho používate na vlasy ? pred umytím alebo po umytí nie su vlasy po ňom mastné ? :) Na čo všetko pomáha ? za koľko ste zaznamenali zmenu,... Otvor fórum »
10. 6. 2014 16:25
54
Tragédia
ahojte. neviem čo už so sebou robiť. Odkedy sa stala tá havária, pri ktorej zomreli študentky, odvtedy nedokážem myslieť na nič iné. Stále si musím prezerať ich fotky, ich komentáre na fb, hladám ich... Otvor fórum »
10. 6. 2014 15:58
22
Prijímačky TUKE - Ekonomická fakulta
Je tu niekto kto tam bol ? Koľko máte bodov ? Ja dosť bieda :( Úplne som do pokazila... Z angličtiny bol plný počet bodov 40 a ja mám 20, matematika bolo 49 bodov a ja mám 14... Otvor fórum »
10. 6. 2014 15:42
30
Co si Amerika o sebe myslí? Politici si chodia po svete a diktuju co ma kdo robit jak do práce!
Za posledné roky sa ego Ameriky zpätstonásobilo, mám taký pocit... Co si ona o sebe myslí? Ze je nejaký velký brat a ostatné státy sveta su len také malé nič? Americký politici si cestuju do Europy jak... Otvor fórum »
10. 6. 2014 14:41
47
Dievčatá a ženy, aký máte vzťah k materstvu?
- pozitívny, určite chcem mať deti/už ich mám
- chcela by som deti, ale mám obavy z nevýhod (strata zamestnania, brzda kariérneho rastu, problémy v partnerstve - rozvod, starostlivosť o dieťa...)
- chcela by som deti, ale bojím sa tehotenstva
Ďalšie možnosti »
10. 6. 2014 14:36- chcela by som deti, ale mám obavy z nevýhod (strata zamestnania, brzda kariérneho rastu, problémy v partnerstve - rozvod, starostlivosť o dieťa...)
- chcela by som deti, ale bojím sa tehotenstva
Ďalšie možnosti »
Fyzioterapia- prax- BA
Ahojte, chcem sa popýtať fyzioterapeutov kam chodíte na prax v BA? Študujem v BB a tak v BA nemám prehľad. Treba mi tam na rýchlo nejakú prax na dva týždne (inak povedané potrebujem viac menej mať o tom... Otvor fórum »
10. 6. 2014 12:31
5
MTV ? Kde sa dá online pozerať MTV ? Prosím napíšte odkaz .
chcem kukať mtv online ako to americké kde ide napr faking it , teen wolf .... a neviem to niekde nájsť .. ako cez net .. prosím ak viete o nejakej stránke pošliet mi ju diky Otvor fórum »
10. 6. 2014 12:11
3
Ubytovanie v Banskej Štiavnici
Zdravíčko, chcel by som sa opýtať, či náhodou niekto neviete o nejakej lacnej možnosti ubytovania v Banskej Štiavnici počas leta - obdobie koniec júna až začiatok septembra. Najlepšie nejaký intrák,... Otvor fórum »
10. 6. 2014 11:40
18
EUBA pravo ekonomia
zdraviiicko neviete kolko boodov treba na to aby som sa dostal ? po prip kedy asi sa to dozviem ci az toho 20. tehodal som si na externe a mam okolo 170 bodov :D nejako nevydalo tak ze... Otvor fórum »
10. 6. 2014 11:12
19
ODCHOD
Mám pocit že ľuďom len ubližujem, že som dosť zbytočná, a robím tento svet len horším miestom na zemi, myslím že by bolo všetkým lepšie keby som tu nebola - preto premýšľam nad tým že si vezmem... Otvor fórum »
10. 6. 2014 10:53
5
Anglictina
Ahoj, vie mi niekto poradit ako sa najlepsie ucit anglictinu od samych zakladov? Pozeranie filmov s titulkami je asi pre uplneho zaciatocnika dost hardcore. Kurz si momentalne nemozem dovolit. ď. Otvor fórum »
10. 6. 2014 10:00
53
Aký máte názor na homofóbov?
Poprosim si normalne a seriozne odpovede, sme v roku 2014 , cize srandicky a negativne dvojzmyselne poznamky na adresu homosexuality by uz boli trosku otrepane. Len ma tak zaujma aky mate nazor na homofobiu resp. homofobnych... Otvor fórum »
10. 6. 2014 03:28