Diskusie - 2066. stránka fóra
13
Slovenská/česká sporiteľňa
Mám založený účet v slovenskej sporiteľni.. teraz sa chystám do Česka a zaujímalo by ma, že ak si vyberiem peniaze z bankomatu v Česku, stiahne mi nejaký poplatok? Poprípade ak budem platiť kartou, takisto? Brat mi... Otvor fórum »
12. 6. 2014 16:17
4
Marketingovy mix pre luxusne produkty
Ahojte Pre marketingovo založených:-) aký MM by ste použili pri luxury produktoch? Otvor fórum »
12. 6. 2014 15:09
26
MS a stavky
Je tu niekto kto sa chysta travit cas MS aj troskou stavok? bolo by fajn sa podelit o nazory a tipy niekde na fb, skype, tu alebo inde, vymenit si skusenosti atd... mal by niekto zaujem? Otvor fórum »
12. 6. 2014 13:53
16
Rozbor
Potrebujem pomôcť s touto úlohou: Určte slovný druh a gramatické kategórie všetkých slov vo vete/ pri podstatných a prídavných menách aj skloňovací vzor/: Mladí Bratislavčania dostali v posledných minútach zápasu od košických hráčov až... Otvor fórum »
12. 6. 2014 13:38
20
Su podla vas prestigo telefony vzhladom na svoj vykon podcenene ?
Mobil mam skvely nechcem menit, no mam otazku, podla vas ktory telefon znacky prestigio je najlepsi svojim vykonom, parametrami a pod. - no primerany ku svojej cene ? Moja suseda ma 77 rokov a syn jej kupil... Otvor fórum »
12. 6. 2014 13:27
21
Topfest
Ahojte, chystám sa tento rok na topfest. Chcem sa opýtať, ako to tam funguje čo sa týka nejakého ubytovania a stravovania. Dá sa tam nejaké jedlo kúpiť, alebo si všetko budem musieť doniesť z domu?... Otvor fórum »
12. 6. 2014 12:28
31
UK - management
tak co ake mate pocity dojmi ? moj nazor anglictina bola mete lahka ale zato matematika dost bullshit..som cakal aspon par moznosti na vyber :D Otvor fórum »
12. 6. 2014 11:43
11
Brno
Cus, idem do Brna na zapis a kedze tam budeme spat tak ma zaujima co mame navstivit co sa oplati. Napr nejaka dobra restika, a na vecer by sa oplatilo aj do nejakeho baru ist alebo na diskoteku,... Otvor fórum »
12. 6. 2014 10:33
20
Notebook
ahojte..chcela by som si kúpiť notebook, a tak by som bola rada keby ste mi poradili, ja sa do elektroniky až tak nevyznám... máte nejakú overenú značku? alebo konkrétny notebook?? využívať ho budem na štúdium... Ďakujem za vaše... Otvor fórum »
12. 6. 2014 09:40
5
Dizajnovo..
Objednávali ste už niekto niečo z tejto stránky? Zaujímalo by ma aké je tam poštovné Otvor fórum »
12. 6. 2014 09:00Nová tanečná skupina
Ahojte, hľadám členov do novej tanečnej skupiny... píšte len ak má niekto naozajstný záujem :))) Otvor fórum »
12. 6. 2014 08:36
27
Muž a žena v znamení panny
Muž-Panna nebude pre svoj oklieštený citový život a triezvosť nikdy úspešným milovníkom, tým menej nikdy nekoná intuitívne a všetko, teda aj lásku sa snaží zaškatuľkovať do svojej schémy usporiadania sveta. Väčšinou hrá v jeho vzťahu k partnerke... Otvor fórum »
12. 6. 2014 06:28
15
Chobotnice
Ako chutia chobotnice? Vraj páchnu rybacinou, je to pravda? :( Pretože plánujem ochutnávať na dovolenke :D Aké jedlo by ste mi odporučili ochutnať? Otvor fórum »
12. 6. 2014 05:34
47
Strach z lietania
za dva mesiace cestujem lietadlom do londyna..idem prvy krat lietadlom a strašne sa bojim ... nejake rady ako to prekonat? Otvor fórum »
12. 6. 2014 00:20
14
Nový song :)
Ahojte, bol by som velmi rad, keby ste mi nechali nejaky feedback na nasom novom videu. Nasa prva vlastna tvorba. https://www. youtube. com/watch?v=dLoJMFukdv8 Kritika sa prijima :) Dik Otvor fórum »
11. 6. 2014 23:28
16
Aky bicykel kupit ?
tak planujem si kupit nejaky cestny bicykel, uz asi 2 roky jazdim na crossovom ale chcelo by tocestny, vedel by mi niekto nejaky lacnejsi odporucit ? a este ci je moc rozdiel medzi zenskym a muzskym bikom, ... Otvor fórum »
11. 6. 2014 22:52
5
Čiara z čísel, bodkiek a čiarok
MATEMATICI alebo niekto múdry, kto má logické myslenie a spraví mi číselnú kombináciu, z ktorej vyjde dvojbodkočiarkovaná čiara podľa tohto návodu? Napr. AK: _. _. _. _. _... Otvor fórum »
11. 6. 2014 22:38
3
Maturita z BIO a NOS
Maturuje tu niekto z BIO a NOS? Mam nejake knihy a knihy s testami a kedze uz je po maturach chcel by som sa ich zbavit a aby aj niekomu posluzili... Niektore sa dost tazko zhanali, a su... Otvor fórum »
11. 6. 2014 22:23