Diskusie - 2055. stránka fóra
22
Vlastna 3D hra - DirectX
Poradte please nejaky dobry Tutorial na programovanie 3D hier. (C++ uz ako tak ovladam) Skusal som XNA ale potreboval by som nieco viac profi... Chcel by som spravit vlastnu 3D gamesu (nieco ako GTA len... Otvor fórum »
17. 6. 2014 11:02
12
Serialy ,, :)
Ahojte . viem že tu už táto téma bola viac krát ale pridám ju znova. Potrebovala by som poradiť nejaký dobrý seriál. Niečo na štýl American Horror Story alebo Vampire Diaries :P proste tieto nezmyselné omáčky. ... Otvor fórum »
17. 6. 2014 10:54
12
Prirodovedecka fakulta
Caute ide niekdo zajtra na prijmacky na prirodovednu ? Ja nemam anisajnu v ktorejmiestnosti to tam je Otvor fórum »
17. 6. 2014 10:35
54
Počúvate slovenskú hudbu?
Aké slovenské albumy alebo interpreti ťa v poslednom čase zaujali? Otvor fórum »
17. 6. 2014 10:03
17
Aký make-up?
Ahojte, potrebujem poradiť nejaký vhodný make-up, najlepšie z vašej skúsenosti, pretože mám problém na môj ksicht nejaký zohnať. Mám veľmi bledú pleť, skoro až bielu a všetky make-upy čo som doteraz vyskúšala boli na mne... Otvor fórum »
17. 6. 2014 09:43
7
Vodicak na minikokocinu
No takto, nemam vodicak na nic, nasiel som na nete poprdeli minibajk, fajny cerveny, budem vyzerat jak kral, no ak sa chcem na nom vozit, tak zase musim niekomu dat penaze a on mne... Otvor fórum »
17. 6. 2014 09:23
42
Pravnik
Mam otázku. Čo sa deje po absolvovaní 5 rokov na prave? Viem ze je tam určitá prax ale neviem podrobnosti. Kedy sa stávate JUDr? Otvor fórum »
17. 6. 2014 09:18
7
Cestovné kancelárie
Ahojte, so segrou premýšľame o dovolenke na leto no a chcem sa opýtať s akou cestovkou ste boli spokojní a kde ste išli do Bulharska (Slnečné pobrežie) poprípade Turecko nejaké tipy:) vopred dik Otvor fórum »
17. 6. 2014 00:47
4
Akadémia médií alebo žurnalistika v RK?
Prijali ma na dve výšky - na Akadémiu médií, odb. mediálna komunikácia a do Ružomberku na žurnalistiku (Katol. univerzita)... ak máte s niektorou skúsenosti, pls napíšte mi, lebo som fakt stratená, neviem sa rozhodnúť... Otvor fórum »
17. 6. 2014 00:14
10
Ubytovanie v Bratislave
Ahojte, nedostala som internát v Bratislave a zháňam si ubytovanie buď na internáte, ak niekto náhodou dostal, ale z nejakých dôvodov ho nepotrebuje, alebo nechce tak ja by som ho brala. Prípadne môže byť... Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:51
3
UPJŠ FF vs. FF na UNIPO systém a jazyk
Prosím vás, ak máte skúsenosti alebo ste študovali (alebo aj študujete) na jednej z týchto škôl cudzie jazyky napíšte. Zaujímal by ma systém školy a celkový prístup k študentom. Ďakujem Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:34
7
Vojenská vysoká škola
Zdravím :) chcela by som sa opýtať ak máte niekto skúsenosti alebo ak by ste mi vedeli povedať, že ak by som chcela ísť na akadémiu ozbrojených síl do Liptovského Mikuláša či by to bol problém keďže nemám slovenské... Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:16
26
Batoh na strednu skolu?
Aky mate nazor na batoh (dakine prom ) na strednu skolu? Vsetci si beru kabelky len mne sa to nejak nepači :-D dakuhem za odpovede :-) Otvor fórum »
16. 6. 2014 23:06
11
UPJŠ/TUKE- Jedlíkova 9
Ahojte. Je tu niekto z Vás, čo je v prvom ročníku alebo čo ide teraz do prvého na UPJŠ. Pretože, chcem ísť na intrak na Jedlíkovu 9, ibaže ten intrak je pre techniku, nie... Otvor fórum »
16. 6. 2014 22:20
30
Môže učiteľka zobrať žiakovi tic tac?
Tak v škole mal jeden kamarát tic tacy a rozdaval (par dementov ich zacalo hadzat po okoli). No a tak by ma zaujimalo môže učiteľka proste prísť a povedať mi aby som jej ho dal a začať mi nadávať... Otvor fórum »
16. 6. 2014 21:26