Diskusie - 2042. stránka fóra
7
Windows phone hudba
Mam win, phone nokia lumia 520 ..chcem si do, mobilu stiahnut pesnicky cez orehliadac ale nejde to..maval som android tam to islo pohode..ale tu ked chcem stiahnut tak mi to, nestiahne ale len otvori prehravac v prehliadaci a prehra pesnicku... Otvor fórum »
22. 6. 2014 14:12
23
Co budete robit cez prazdniny
22. 6. 2014 14:07
32
Webkamera
ahojte, neviete prečo mi nejde webkamera? zapojená je aj na skype ide ale všade inde nejde ukazuje sa len čierna obrazovka :) čo stým?? Otvor fórum »
22. 6. 2014 13:25
24
UKF vs UMB
Cav, potrebujem poradit. Chystam sa studovat ucitelstvo TV+Historia, rozhodujem sa medzi pedagogickou v Nitre a FF v Banskej. Niake rady, tipy, kto ma s tymito fakultami skusenosti ? :) Otvor fórum »
22. 6. 2014 13:12
10
HipHopumiera
Caute kamosi, mam 2 listky na hhz a kedze som akurat dosta ponuku na tyzden brigady v Rakusku tak ich musim predat [nemsuim ale teda chcel by som :D] jasne z enajprv popisem kamosom ze ci chcu ale ma... Otvor fórum »
22. 6. 2014 12:27
13
Telové mlieka
Čaute, myslíte, že telové mlieka (ako napr Dove, Nivea, Garnier... ) (nie tie do sprchy) majú aj naozaj nejaký účinok a efekt na pokožku, alebo len vytvárajú chvíľkový pocit hydratovanosti a celé je to len... Otvor fórum »
22. 6. 2014 12:12
5
UMB
Budúci rok sa chystám navštevovať túto inštitúciu a tak by ma zaujímalo, aké sú kritéria na pridelenie internátu (resp. či mi ho dajú ked som z Ružomberka) ?? A tí čo študujete v Bystrici zvolili by ste radšej intrák... Otvor fórum »
22. 6. 2014 11:13
13
Pomoc s internet bankingom
čawte mám otázku na internet bankingu je napísaný aktuálny a disponibilný zostatok, viem aký je v tom rozdiel len stala sa mi taká vec dvakrát som vybrala peniaze z bankomatu a raz som ich... Otvor fórum »
22. 6. 2014 10:28
4
Oldschool v NR
Zdravim vás , chcel by som sa opýtať či niekto z NR nepozná v meste nejaku oldschool posilovňu , ktorá ma dostatok kotúčov , so vzpieračskymi podiami , poriadnou lavičkou na benchpress a normálnymi stojanmi na... Otvor fórum »
22. 6. 2014 09:43
15
Je to vhodne aj pre cincilu?
davnejsie som mal zajacov, a teraz som premyslal ze by som zacal znova dakeho domoveho zajaca alebo mozno aj cincilu tak by ma zaujimalo ak niekto ma s cincilami skusenosti ze ci by tato klietka bolo dostacujuca aj pre... Otvor fórum »
22. 6. 2014 09:32
6
Poznávací zájazd
Ahojte, cca o 2 týždne idem na poznávací zájazd a nikdy som na takom niečo nebola. Je to len 5 dní a tak by som bola rada keby ste mi poradili do čoho sa zbaliť či len do... Otvor fórum »
22. 6. 2014 09:23
17
Stu fchpt
Ahojte, som maturantka a podala som si prihlášku na 2. kolo STU FCHPT v BA- CHEMAT chémia , medicínska chémia. Zaujímalo by ma či je 100% že ma príjmu keď tam uvadzaju (bez prijimačiek) totiž to prijali ma na... Otvor fórum »
22. 6. 2014 01:36
4
Hladam film
Jedna sa o nevelmi znami film. Je o tom ako rodinka v ktorej bol otec herny programator a zabudol doma herny ovladac. Doma asi 5 decak ovladac najde a nejak sa dostanu do otcovej vytvorenej, este nedokoncenej... Otvor fórum »
22. 6. 2014 00:08