Diskusie - 2004. stránka fóra
10
Darček pre sestru
čauko..potrebovala by som poradit čo take kupiť segre. Je o necely rok staršia čiže bude mať 16. Je to tá tipycká mestská teenagerka čo si žije svoj intrákový život daleko od domova, a po víkendoch dospáva až... Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:07
32
GoT - najsexi postava
Dlho tu nebolo forum o GoT, tak som sa rozhodol revolucne to zmenit. Kto z GoT je pre vas najsexi? Otvor fórum »
7. 7. 2014 22:02
33
Otec
Stavim sa, že polovici z vas sa to nebude chcieť čitať no aspoň to skusim. Teraz taketo veci vačšinou pišu do "priznani" ale rada by som poprosila o pomoc tu . Hociaku. Ide o otca. Je... Otvor fórum »
7. 7. 2014 21:33
34
Gramatika?
Aký význam má pre Vás gramatika? Lipnete na jej dodržiavaní, inak by sa zrútil svet alebo si viete predstaviť že by všetci písali len tak, podľa seba... Otvor fórum »
7. 7. 2014 21:20
15
AKO MOC
Ako moc by sa zmenil vas zivot, ak by ste vedeli co je po smrti? Ak by ste vedeli napr. ze je nebo a peklo, ze neni nic alebo sa reinkarnujete, co by... Otvor fórum »
7. 7. 2014 20:43
24
Roztahovanie ucha
nevietie mi poradit ?? . roztahovala som si ucho . ale strasne ma to bolelo . potom mi zacalo krvacat a hnisat ... ked som mala roztahovak v uchu mi to nekrvacalo az jak som ho... Otvor fórum »
7. 7. 2014 19:22
7
Vyskumy..
Čo si myslíte o tejto stránke? https://vyskumy. sk/ Funguje to tak, že vy vyplníte dotazníky a postupne získavate body, za ktoré si môžete na tejto stránke niečo kúpiť. Myslíte si,... Otvor fórum »
7. 7. 2014 18:39
7
Make-up na leto
Vedeli by ste mi poradiť make-up na leto pre mastnú, problematickú pleť? :) Otvor fórum »
7. 7. 2014 18:38
75
Co ak neexistuje posmrtny život? co ak po umreti bude proste koniec? - furt mi to vrta hlavou
Posledné dni mi vŕta hlavou myslienka, ze co ak naozaj keď umreme, tak akoby sme navždy zaspaly, proste prestaneme existovat.... Co ak je to tak... ??? Nebojite sa toho? Ja strašne... Asi rovnako jak väčšina... Otvor fórum »
7. 7. 2014 18:35
10
Ubytovanie Londýn
Ahojte, nemáte náhodou odskúšané nejaké fajn, cenovo prijateľné miesto, kde sa uchýliť na pár dní v Londýne alebo jeho blízkom okolí? Ďakujem za tipy :) Otvor fórum »
7. 7. 2014 17:34
25
Preco sa na to ludia tak cudne pozeraju?
zaujíma ma jedna vec preco sa ľudia cudne pozeraju az priam odcudzuju takuto situáciu: nevlastný brat a nevlastná setra majú vzťah pod pojmom nevlastná sa myslí to že otec jedného z nich si vzal matku toho... Otvor fórum »
7. 7. 2014 17:01
18
20
Mastná tvár
Mám veľmi mastnú tvár, hlavne čelo a NOS. Musím si každých 15 minút umývať tvár mydlom. Viete mi niečo odporučiť aby na celý deň som mal čistú a nemastnú pleť ? Otvor fórum »
7. 7. 2014 16:34
4
KOpírovanie videa v cyberlink powerdirector
Keď som predtým vkladala obrázokalebo video do toho priestoru, kde máte tie vide a aobrázky, čo používate do vášho projektu tak som to tam len presunula a teraz mi píše že to je v zlom formáte .. v... Otvor fórum »
7. 7. 2014 16:07
2
Nobody to love
Otázka pre fanúšikov Sigmy, Kanye Westa, hudobných znalcov alebo ľudí ktorých to tiež zaujíma :) Ako reaguje Kanye West na pieseň Nobody to Love ? Ak ste našli nejaké články tak ich sem prosím dajte . Ďakujem... Otvor fórum »
7. 7. 2014 15:16
73
Zadajte do vyhladavaca na youtube svoj nick a pridajte sem prvé video čo vám našlo
Len tak pre pobavenie :) Otvor fórum »
7. 7. 2014 15:14