Diskusie - 2002. stránka fóra
13
Roznos letákov Tesco
Zdravím, roznáŠa niekto letáky spoločnosti TESCO? Ako ste sa k tomu dostali? Vďaka Otvor fórum »
8. 7. 2014 16:08
4
Sérum na mihalnice REALASH
Ahojte, na webe som naďabila na sérum na riasy Realash. Máte s ním niektorá skúsenosť? Aké sú výsledky? Naozaj to pomáha? Zvažujem kúpu, lebo moje mihalnice dosť v poslednom čase padajú. Tak by som ich rada... Otvor fórum »
8. 7. 2014 15:38Odfarbenie obočia
Ahojte, táto téma je bližšia skôr k dievčatám, v skratke: hľadám babu ktorá má skúsenosti s odfarbovaním obočia... áno nafarbiť z blond na hnedú neni problém ale z čierneho obočia ťažko niečo vyčarujem... preto radšej vsadím... Otvor fórum »
8. 7. 2014 15:16
24
Čo myslíte, čo vedie chlapa,,.
... k tomu, aby si kúpil neónovo ružové plavky? :D Otvor fórum »
8. 7. 2014 14:46
14
Zápis v Trnave
Ahojte, niekto, resp. neviete náhodou o niekom, kto ide zajtra autom do TT na zápis cez Rimavskú Sobotu a má v aute 1 miesto voľné? Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 7. 2014 14:32
32
Otázka pre chalanov!!o dievčatach
Takže otázka iba pre chalanov/mužov. Aké dievča vás zaujme na prvý pohlad na kúpalisku? Vite ako sa všade píše že hladáte nejaký signál že sa dievčaťu páčite, ale ako majú baby nájsť signál u Vás že... Otvor fórum »
8. 7. 2014 14:29
33
Ako si hľadáte prácu?
A tí, čo si ju našli, ako ste si ju našli? Čo všetko máte v životopise? Posielate žiadosť aj motivačný list? Otvor fórum »
8. 7. 2014 13:58
13
Moje video na Youtube
Omylom som zmazal diskusiu čo tu bola pred tým tak pre tých ktorý este nehodnotili to dám semka este raz :) Za zmazanie sa ospravedlňujem :) https://www. youtube. com/watch?v=gB-eaTokKSc Otvor fórum »
8. 7. 2014 13:28
8
Nápady :)
Čo robíte keď prší a chcete zabiť nudu ? Nejaké nápady? :) Ja som si včera vyrobila tričko ale čo dnes neviem :( :D Otvor fórum »
8. 7. 2014 13:28
52
Najhorší birdzák?
Ahojte takže som nový člen birdzáckej komunity :) a keďže som sa tu preklikala k fóram o naj (sympatických, pekných, milých, vtipných) birdzákoch, kde ste písali o vašich najobľúbenejších, zaujímalo by ma, ktorí sú... Otvor fórum »
8. 7. 2014 13:16
18
2 šanca
Ahojte. Píšem si s jedným chalanom asi 3 mesiace. Doteraz sme sa nikdy nevideli a bol to "vzťah cez fb" . Ale aj tak sme si pisali že sa ľubime lebo som ho ľubila a aj on... Otvor fórum »
8. 7. 2014 12:37
6
3
The Walking Dead
prosim vas kde môžem nájst 3a4tu seriu tohto serialu online po česky alebo s titulkami ??? prosím pomožte Otvor fórum »
8. 7. 2014 11:33
13
Asi ho milujem
Ahojte. Raz som bola s kamarátkou vonku. Videli sme tam jedného chalana ktorý sa mi na prvý pohľad zapáčil ale nechcela som si to priznať. Stále som chodila na to miesto kde som ho stretla lebo tam... Otvor fórum »
8. 7. 2014 11:30
42
Aký štýl hudby najviac počúvaš?
8. 7. 2014 11:29
54
Skutočne najlepší autor akého ste čítali za poslednú dobu
Zaujíma ma čo čítate ľudia a či vôbec. Skutočne dobrý autor/ka, môže byť aj viac ako jeden - napíšte jeho dielo prípadne či ste čítali aj jeho ďalšie publikácie. Mne sa páči neskutočne Slavoj žižek, mor... Otvor fórum »
8. 7. 2014 11:23
9
Pohodová problematika
Ahojte, krásne vás prosím, kde majú lacné stany dvojmiestne, najlepšie do 20 eur? Môj stan mi nevrátil kamoš, teraz je v prahe, môj spoluobyvateľ si včera spomenul, že jeho stan zhorel minulé leto (rozhodli... Otvor fórum »
8. 7. 2014 11:08