Diskusie - 1997. stránka fóra
2
Čierna škvrna na displeji
ahojte. mám doma tablet Prestigio MultiPad 4 quantum 3g a objavila sa mi na ňom čierna škvrna o veľkosti veškého palca :( Myslím e sa spravila preto, lebo mamka trochu silnejšie stlačila displej. Predtým sa mi to... Otvor fórum »
10. 7. 2014 10:35
32
Kradnutie skútrov?
Mňa vždy zaujimalo že... keby si kupim skuter :D a zaparkujem na parkovisku... nie je to ľahko ukradnuteľné? ... hmmmm? dik za info :D Otvor fórum »
10. 7. 2014 08:44
23
SuperMax/FoxKids/Jetix
pametate si este tieto kanaly? chytila ma uplna nostalgia a rad by som si pozrel nejake fajnove rozpravky co vtedy davali... skuste sem nejake napisat a mozme zaspominat :D Otvor fórum »
10. 7. 2014 07:12
3
BRYLE
NEVIETE NIEKTO, PROSIM NEJAKU SUPER STRANKU O OKULIAROCH, NAHODOU? Otvor fórum »
10. 7. 2014 00:15
9
Archeologia alebo história?
čaute, neviem sa rozhodnúť, či mám ísť študovať archeologiu alebo históriu bud do BA alebo TT. Rada by som aj vedela, aká je tam prax :) vedel by mi niekto poradiť? Otvor fórum »
9. 7. 2014 23:56
6
Finančný manažment vs. manažment podniku a podnikania EUBA
Ahojte, zaujímalo by ma aký je rozdiel medzi manažmentom podniku a podnikania a finančným manažmentom na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Či je niektorý z nich ťažší a v čom? Alebo sú na rovnakej úrovni, keďže je to... Otvor fórum »
9. 7. 2014 23:27
31
Emo, rezanie, psycho
Čaute hľadám nejaký psycho film môže byť aj napr. troj dielny o rezaní alebo kde hraju emo postavy ... Ak neviete poradte apson nejaky dobry psycho film ale nie typu demoni alebo pranormal activity . . Otvor fórum »
9. 7. 2014 22:40
3
Dom mládeže Račianska BA
Cawte ľudia, neviete niečo o internáte Račianska 80 v Bratislave? Ako to tam funguje a hlavne čo si tam potrebne zobrať. V akom stave sú izby a zariadenie?... Otvor fórum »
9. 7. 2014 22:09
23
LF UK BA návratka
Tí čo posielate alebo ste posielali návratku na LF UK BA, okrem tej návratky, papiera na jazyky a potvrdení o zaplatení treba vytlačiť aj tie 3 papiere v sekcii študentská karta, teda tie čo tam je nejaké členstvo... Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:53
15
Ruzovy smarfon
Ahojte. Zhanam smartfon do 200 €, min. 5" displejom, prednou kamerou a musi byt RUZOVEJ farby :* ak o nejakom viete, prosim koment ; ) Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:35
27
Hra na tablet
Poraďte nejakú zaujímavú a dlhú ( nejakú levelovú) hru, ktorou vyplním chvíle nudy ; ) ďakujem Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:06
21
Thriler
Ahojte. Máte nejaké návrhy na dobrý thriler? Niečo typu Šiesty zmysel, Sedem... Kľudne to môže byť trochu akčnejšie... Hlavne nech to má nejakú zápletku a už v polovici viem koniec, proste nech som do konca... Otvor fórum »
9. 7. 2014 21:04
15
New York
Čaute. Je tu niekto, kto bol v New Yorku? Ake boli vaše dojmy z tohto mesta? Prípadne máte nejaký dobrý typ na hotel... Diky :) Otvor fórum »
9. 7. 2014 20:23
6
Zápis do druhého ročníka FiFUK
Zdravím, ako prosím vás prebieha zápis do ďalšieho ročníka na FiFUK? Na internete som našiel návod, v ktorom sa píše, že si treba vytvoriť nový zápisný list (v AISe mám ale najbližší šk. rok v nových... Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:55