Finančný manažment vs. manažment podniku a podnikania EUBA
Ahojte, zaujímalo by ma aký je rozdiel medzi manažmentom podniku a podnikania a finančným manažmentom na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Či je niektorý z nich ťažší a v čom? Alebo sú na rovnakej úrovni, keďže je to jedna fakulta.
je to presne presne to iste v prvom ročniku, akurat že manažment podniku ma psychologiu a FM nie
potom som odišla ale myslim si že aj dalej je to podobne
ako povedal @koprdil na EMP sú zaujímavejšíe témy záverečných prác, lebo to viac zasahuje aj do iných než ekonomických vied, napr. psychológia, sociológia...finančné odbory sú viac o matike, účtovníctve, informatike, číslach...rozhodni sa podľa toho, či chceš po skončení pracovať s ľuďmi ako manažér, robiť marketing, ľudské zdroje alebo radšej s číslami...u mna vyhrali ľudia, som na EMP, aj ked UMB, ale myslím že odbory sú podobné
Podľa mňa je to to isté. Vôbec sa nerozhoduj na základe toho čo chceš v budúcnosti robiť. Ja som konkrétne na FM je nás tam oveľa menej, ale len pre ten názov, dokonca sme mali napr. na matiku lepšiu vyučujúcu. Na FM ťa zoberú s menej bodmi, pretože ľudia si vyberajú na základe názvu odboru, pritom máme rovnaké predmety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
potom som odišla ale myslim si že aj dalej je to podobne
Inak @1