Diskusie - 1984. stránka fóra
7
Kde sa dá na Slovensku kajakovať?
Keď som bola v Španielsku, vyskúšala som kajaky a hrooozne sa mi to zapáčilo a chcela by som sa spýtať, či viete o nejakých miestach, kde sa dá na Slovensku kajakovať. Ďakujeeeem :) Otvor fórum »
15. 7. 2014 21:04
23
Co robit ked idete na výlet do mesta kde nie je more?
Keď idete na výlet do nejakého mesta kde nieje more, kdesi vo vnutrozemi, co tam robiť? Kam ísť? Otvor fórum »
15. 7. 2014 20:58
4
Krokometer na behanie
Prosím vás mohli by ste mi poradiť? aký by som si mal kúpiť náramok na behanie zmestiť sa do 40e najefektívnejší aby mal viacej funkcií spalovanie odbehnuté KM atď poradite mi prosím? Otvor fórum »
15. 7. 2014 20:50
5
Boli ste už na Veľkej Chochuli?
15. 7. 2014 20:29
42
Aký máte vzťah k šľapkám ?
Idete s nimi len vo vnútri, alebo sa odvážite aj von ? Hlavne teraz v lete keď idem von, tak najskôr s radosťou zasuniem do jednej, potom do druhej, pretože je to jednoduché a praktické. ... Otvor fórum »
15. 7. 2014 20:26
8
Červená pleť na tvári
Zdravím. Som chalan a zaujímalo by, či niekto nemáte skúsenosti s červenou tvárou. Mám aj akné ale nieje to až také strašné. Neviete ako to odstrániť alebo kôli čomu mám tú pleť takú červenú? Otvor fórum »
15. 7. 2014 19:41
6
Gfk
Caute ludia! CHcem sa opýtať či neviete náhodou kde presne sa nachádza Gfk v Prešove??? Vdaka! Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:31
9
Brigáda a odvody
Ahojte potrebovala by som poradiť. Skončila som akurát strednú školu chystám sa na VŠ. Našla som si letnú brigádu a chcela by som sa spýtať ako je to z odvodmi? Je nejaká možnosť že by mi ich vrátili?... Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:31
8
HIMYM
Pozerá niekto HIMYM ? Neviete kde sa to dá pozrieť na nete bez tých registrácii a blbostí okolo toho ? anglický alebo český dabing :) Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:28
24
Koľko máte podušiek v posteli ?
Len tak pre zaujímavosť sa pýtam či je ešte niekto taký poduškomaniak ako ja pretože ich mám 5 :D Otvor fórum »
15. 7. 2014 18:21
5
Brno
ahojte :) ...... chcel by som sa spytat na jednu vec ludi ktory studuju v brne ..... velmi rad by som chcel ist do brna na masarykovu univerzitu ale kedze nie sme na tom doma najlepsie s financiami tak... Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:50
3
Blesky na kompakty
Čaute.. Toto je hlavne pre tých čo sa lepšie vyznajú do fotenia a fototechniky. Potreboval by som sa spýtať či je nejaká možnosť ako sparovať Napr. : Nikon Coolpix P510 s externým bleskom. Viem o niečom "Flash Slave... Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:45
25
Hudba leto
Ahojte chcem sa opýtať čo momentálne počúvate poradte aj nejaké dobré remixy house, techno alebo aj ľudovky to je vážne jedno :D len nech to zdvihne náladu :-P Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:28
6
Internát,,.
Ahojte :) Potrebovala by som poradiť, či sa dá odhlásiť z intráku (alebo odvolať žiadosť) ak ho náhodou dostanem, lebo si hľadám radšej nejaký privát, ale ešte neviem, či niečo nájdem, tak by som... Otvor fórum »
15. 7. 2014 16:20
5
Káblový internet - Notebook
Potrebujem poradiť. Dostal som starší notebook a chcem k nem pripojiť káblový internet, ktorý používam aj na stolový počítať. Lenže káblový internet mi na tom notebooku nechce ísť. Dá sa nejako nastaviť, aby mi internet... Otvor fórum »
15. 7. 2014 15:59
5
Jútjub štrajkuje
idem si pustiť na youtube pesničku, v pohode sa načíta, ale keď dám play, tak aj tak stojí -_- chyba je u mňa, či ako? stalo sa vám to už? Otvor fórum »
15. 7. 2014 15:13
8
"kamošky"
caute, moj vek nieje pravý, mam menej ale kvoli blbým komentarom ho radšej vynechám... musím is lne vyliať srdce "vyrevať sa" a možno mi bude lepsie, pred prazdninami som si myslela že mam dve suuper kamošky oni u... Otvor fórum »
15. 7. 2014 14:04