Diskusie - 1976. stránka fóra
15
6
Hry s pirátskou tematikou
Zaujímam sa ale len o staršie hry - vyrobené pred rokom 2011 - najlepšie mimo lodí aj možnosť vystavať si na ostrove budovy a podobne - ak ste hrali niečo niekedy podobného dajte mi vedieť :) Otvor fórum »
19. 7. 2014 12:49
4
Topfest
Na rok by som chcel ísť na topfest s jedným starším kamarátom (16) ale aké tam sú vekove kategórie ? Nebudem tam najmladší ? Otvor fórum »
19. 7. 2014 12:49
5
29
Medicína po úplne inom bakalárskom odbore?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto máte skúsenosť (resp. poznáte niekoho v tejto situácii) so štúdiom medicíny (LFUK BA), keď už ste vyštudovali na bakalárskom stupni úplne iný odbor. Môj problém: takto... Otvor fórum »
19. 7. 2014 11:49
8
Keby ludstvo,,.
- za par milion rokov sa znovu objavi{s inou stavbou tela}
- bohovia posli dalsiu varku,teraz rozumnejsiu
- uz sa clovecina nevivine
Ďalšie možnosti »
19. 7. 2014 11:10- bohovia posli dalsiu varku,teraz rozumnejsiu
- uz sa clovecina nevivine
Ďalšie možnosti »
25
SVADBA ?!
Čaute ... o 2 týždne idem mojej sestre na svadbu a ja neviem ake topanky si mam obuť k ružovým šatám -_- a ružové nie !!! Otvor fórum »
19. 7. 2014 11:09
4
Windows prieskumník,,.
Mám taký problém, že keď v mojom ntb otvorím nejaký priečinok, vyhodí mi tabuľku "Windows prieskumník prestal pracovať" a zavrie mi otvorené priečinky..Už som skúšala prečistenie súborov cez príkazový riadok, ale nepomohlo. Neporadil by niekto?. . Otvor fórum »
19. 7. 2014 10:55
16
Ako mu to povedať
Ako mám povedať chalanovi, že sa mi veľmi páči?Je to môj spolužiak. Myslím si, že ja sa mu páčim, ale bojím sa mu to povedať, pretože neviem ako zareaguje..prosíím poraďte Otvor fórum »
19. 7. 2014 10:33
37
Prečo muži utekajú od žien?
Uz dlhsiu dobu rozmyslam nad tym, kedy a preco vznika akysi zlomovy bod vo vztahu muza a zeny (chlapca a dievcata)... Na zaciatku sa maju radi, su zalubeni, preziju spolu super chvile. Zacnu spolu zit,... Otvor fórum »
19. 7. 2014 10:26
10
Letné jedlo
Aké je vaše obľúbené letné jedlo? :D Ja celé dni fičím na melónoch a paradajkách :D Otvor fórum »
19. 7. 2014 10:23
3
Vymazané číslo
vymazal som jedno číslo ktoré súrne potrebujem dalo by sa to nejako získať z samsung s 4mini ? :) keby dám výpis spraviť bude tam aj to číslo aj keď som iba naň volal a nikto nedvihol? Otvor fórum »
19. 7. 2014 10:10Ako sa efektívne opáliť?
Zdravím, potrebová by som sa opáliť ale neviem ako :D som ten typ čo vyjde na slnko týždeň je červený a potom zase biely. Skúšal som aj solarko no jedine znamienka mi vyskákali:( Otvor fórum »
19. 7. 2014 10:08
10
Spev
Ako Zistím či viem spievať? :( Poradte mi prosím .... Spolužiaci pred ktorými som spievala na hudobnej (aj učiteľ) hovoria že viem spievať ale ja im nejako neverím :( Dá sa to nejako? ... Otvor fórum »
19. 7. 2014 09:49
2
Poistenie v zahraniči
caute birdzaci, potrebujem poradit s trosku odbornejsiou otazkou a temou Zijem v Azii, pred odjezdom som bol poisteny v Cechach, pred odchodom som sa odhlásil v VZP v cechach, takze... Otvor fórum »
19. 7. 2014 09:46
19
Cvičím a nechudnem
Minulý rok cez leto som cvičila a schudla som päť kíl. Teraz cvičím opäť a neschudnem nič, ešte aj priberiem. Jedálniček si strážim, ale ono to proste nejde dolu... ani kg, ani cm. ... Otvor fórum »
19. 7. 2014 06:18