Diskusie - 1946. stránka fóra
7
Nazov filmu,,?
nevie mi napadnuť ako sa volá jeden horor..viem že sa to odohoráva bud v metre alebo vo vlaku a niekto tam zabíjal a boli tam vyvesené mäsá..nenapadá vás názov prosím?:D Otvor fórum »
30. 7. 2014 19:37
16
Reklamácia tašky
Čaute všetci ! Prosím pomôžte mi ak môžete, každá rada je prijateľná, vypočutá, videná, akceptovaná a prečítaná :) Mám problém pri reklamácii tašky, ktoru som reklamovala už 3x. ... Otvor fórum »
30. 7. 2014 19:28
13
Na zamyslenie
síce trošku staršie, ale rozhodne zaujimave video. Čo si o tom myslite. Je skutočne také jednoduché "vypnúť" a žiť "skutočný život" .. alebo už je dnešný svet taký zhnitý že kto nie je každý deň "online" ,... Otvor fórum »
30. 7. 2014 19:22
42
Rada s bratom
Ahojte .. potrebovala by som poradiť. Je leto a ja som "sama" doma. Moji rodičia odišli na dovolenku a naplánovala som si toho dosť veľa čo by som chcela robiť. Ale veľmi mi to znepríjemnil môj brat.... Otvor fórum »
30. 7. 2014 19:13
8
UK FSEV - vaše skúsenosti
Čaute, nastupujem na odbor Sociálna a pracovná psychológia, kamarát ide na sociálnu antropológiu. Zaujímalo by ma aké sú vaše skúsenosti s touto školou a názory na spomínané odbory od tých čo tam študujú. Ďakujem... Otvor fórum »
30. 7. 2014 19:10
19
Dovolenka- balenie veci
Za par dni idem na dovoleenku do chorvatska a chcel by som sa už dnes pobalit , len mam taku obavu aby som nezabudol si nejake dolezite veci zobrat tak by ma zaujimalo co vsetko si beriete na dovolenku... Otvor fórum »
30. 7. 2014 18:14
3
Marilyn Manson
Zdravim, viete niekto vsetky filmy v ktorych hra MM? Mozte mi poradit aj veci s nim spojene, nie len filmy.. ako napr. Dlouha trnita cesta z pekla alebo Satanisticka biblia a podobne.. chcem nieco o tychto veciach... Otvor fórum »
30. 7. 2014 17:56
5
Privát Bratislava
Ahojte ! Viete mi poradiť zopár internetových stránok kde ľudia hľadajú spolubývajúcich na privát ? Vďaka :) Otvor fórum »
30. 7. 2014 17:31
9
Hrdlo, podnebie
Ahoj mala som zápal mandlí, ktorý som úspešne vyliečila ale ako som cmúľala tie pastilky na vyliečenie začalo ma bolieť horné podnebie hlavne ked prehĺtam v zadu mám aj uplne suchý jazyk, ako to mám liečiť? Mám pastilky... Otvor fórum »
30. 7. 2014 16:49
13
Cestovanie
Ahojte, s babami by sme chceli vypadnúť z nášho mesta.. niekde, kde je pekne, zábava a podobne.. na jeden deň, od rána do večera.. vlakom... ale nenapadá nás nič dobré.. je jedno či západ, ... Otvor fórum »
30. 7. 2014 16:21
2
The Colony
Zdrastvujte priatelia :D Chcel by som vedieť Vaše názory na tento seriál poprípade informácie o natáčaní tretej sezóny :)) Otvor fórum »
30. 7. 2014 15:58
5
HP pcs 1600
Ahojte. keď si chcem vytlačiť obrázok, kliknem sa tlačiť, vyberiem tlačiareň, pripravuje sa tlač, tláčí sa (to píše) ale nič z toho sa nedeje. čo mám urobiť? Otvor fórum »
30. 7. 2014 15:42
14
Čo hovoríte na toto video ?
http://www. youtube. com/watch?v=EFjsSSDLl8w Otvor fórum »
30. 7. 2014 14:42
7
Fľaky na tvári
Ahojte, neviete mi poradit nieco na blednutie flakov po vyrazkach? Uz mesiac mam cervene flaky (hladke, leskle, nemiznuce). Vdakaa Otvor fórum »
30. 7. 2014 14:33
39
Zuby
kolko mate kazov ? alebo nieco so zubami ..su tu taki ako ja co nemaju este ziadny ? da sa prezit cely zivot bez kazu ? je to mozne ? ..v poslednej dobe vsetci okolo mna maju problemy so zubami... Otvor fórum »
30. 7. 2014 14:24
8
BET365
Zdravím, má niekto založený účet v tejto stávkovej kancelárií ? Chcem sa opýtať, či vám niečo došlo domov na adresu, nejaké potvrdenie o založení účtu alebo niečo podobné, keďže tam bolo potrebné zadať adresu ... Otvor fórum »
30. 7. 2014 14:08
34
Vzťah ,,. čo by ste robili v prípade, ,,.
Caves ... Predstavte si, ze chodite s niekym nejaky mesiac, no predtym ste sa velmi nepoznali. Zarzu by ste sa dozvedeli, ze on sa o vas rozpraval s kamaratmi stylom, ze ak mu nedate,... Otvor fórum »
30. 7. 2014 13:41
4
Prváci UMB
Helou :) Je tu niekto kto ide na Filozofickú fakultu UMB v Bystrici? Najlepšie tlmočníctvo-prekladateľstvo? :) Otvor fórum »
30. 7. 2014 13:06