Diskusie - 1943. stránka fóra
30
Stopovanie
Myslíte že je normálne ísť teraz stopom z Trnavy do Bratislavy ? Otvor fórum »
31. 7. 2014 22:20
3
Štipendia na strednej
Zdravim, ake su stipendia na strednej a za akych podmienok ich mozem dostat? Otvor fórum »
31. 7. 2014 22:17
13
PC prečistiť RAM
Ahojte mám problém s PC nečistím ho od vírusov aurát mi tu už začali naskakovať rozne tabulky jedne z nich taka čierna že zdravie PC: a smutný smajlíka su tam možnosti preťistiť RAM, vypnuť alebo skenovať. Mám dať... Otvor fórum »
31. 7. 2014 21:12
69
Sheldon Cooper je HOMOSEXUÁL !
Zaujíma ma Váš názor na toto. Keď si to tak vezmete, Barney z Ako som spoznal vašu matku, najúspešnejšia moderátorka na svete Ellen Lee DeGeneres a teraz som zistil, že aj Jim Parson... nie som... Otvor fórum »
31. 7. 2014 20:44
6
Dovolenkaaaaris
Nepoznáte nejaké stránky?.., kde si môžem čeknúť nejaký ten zájazd a tak:) Otvor fórum »
31. 7. 2014 20:10
6
Stand Up Comedy
Robím stand up comedy ale nemám témy na, ktoré by som mohol robiť svoje komédie tak sa Vás chcem spýtať či by ste mi nemohli dať nejaké nápady. Môžu byť úplne o všetkom o sexe, drogách.... (všetko... Otvor fórum »
31. 7. 2014 20:03
38
Pre tých, čo nezarábajú,,. VRECKOVÉ od rodičov je podľa teba na (resp. má zahŕňať):
- potraviny do domácnosti
- žúrky, cigy, chlastačky, festivaly, oblečko, veci výhradne pre potešenie, reštika a iné...
- celkovo na vyžitie (potraviny+žúrky+ubytko)
Ďalšie možnosti »
31. 7. 2014 19:02- žúrky, cigy, chlastačky, festivaly, oblečko, veci výhradne pre potešenie, reštika a iné...
- celkovo na vyžitie (potraviny+žúrky+ubytko)
Ďalšie možnosti »
4
Obnovenie zmazaných foto- SD karta
Ahojte, potrebujem radu ohľadom zmazaných foto na sd-čke. (nieje od vtedy formátovaná), potrebujem obnoviť fotečky, skúšala som rôzne softvéry ako Revuca, File recovery, Card recovery.. vždy mi nejaké fotky obnovilo, ale práve tie... Otvor fórum »
31. 7. 2014 18:48
7
Kuchár, čašník a VŠ
Čawte, chcem sa vás spýtať ak by ste vedeli poradiť. Môže ísť študent učňovky ktorý dokončí štúdium v 3. ročníku záverečnou skúškou a získa výučný list a ďalej pokračuje v nadstavbe a získa maturitu teda úplné stredné... Otvor fórum »
31. 7. 2014 18:31
10
Hladá sa pesnička
neviete mi poradiť--je to slovenská pesnička, spieva sa to tak repersky, spieva to muž a ide to tak že milujem ... milujem... proste stále tam vymenuva čo miluje..prosím neviem to nikde nájsť ; / Otvor fórum »
31. 7. 2014 18:07
24
Ako sa vyrovnávate s tým, ak vám niekto krivdí ?
Napr. v práci, v škole, v profesijnom živote ? Otvor fórum »
31. 7. 2014 17:50
17
Investicne zlato, striebro,,,,.
Podla vas oplati sa investovat peniaze do striebra a medi alebo zlata ? V dlhodobom horizonte. Otvor fórum »
31. 7. 2014 17:13
1
UKF - španielčina, taliančina, francúzština ,,.
Študuje niekto tieto jazyky na UKF? Začína sa úplne od základov alebo treba mať už nejaké poznatky ? Otvor fórum »
31. 7. 2014 17:09
6
Disco
moja manka si chce spraviť CD-čko s nejakými disco, tanečnými pesničkami :D hoďte sem nejaké tipy :) Otvor fórum »
31. 7. 2014 16:50
75
Je hrozný trapas ísť na svadbu bez partnera?
Nuž vec sa má tak, že mám 19 rokov, frajera žiadneho a mám ísť na jednu svadbu. A otázka znie, či to je veľmi trápne, keď tam budem sama (+rodičia :D ). Prípadne, ... Otvor fórum »
31. 7. 2014 16:33
9