Diskusie - 1929. stránka fóra
5
špeciálna pedagogika
Študuje niekto špeciálnu pedagogiku? Ak áno, prosím nejaké info o tom z pohľadu študenta.. myslíte si, že je to ťažká škola? alebo možno potom až ta práca.. a dá sa s tým potom aj niečo iné robiť ako... Otvor fórum »
6. 8. 2014 20:00
1
Autoškola 1 BA
Ako tam vyzerajú skúšky, kde v šade v rámci v BA na skúškach jazdia? Tí čo ste mali skúšky v autoškole BA, ako ste to brali? Ja mám z toho strach. Otvor fórum »
6. 8. 2014 19:57
13
Robíte to, čo naozaj chcete? Alebo,,.
sa nechavate ovplyvnovat inymi ludmi? Dokazete spravit to, co chcete aj ked viete, ze sa to vasim kamaratom nebude pacit? Otvor fórum »
6. 8. 2014 19:09
18
Skúšky na vodičák
Ahojte, v piatok mám skúšky na vodičák a dosť som z toho vystresovaná. Najviac sa bojím cvičiska a jazdy. Bohužiaľ nemôžem povedať že som v tom zručná na 100% a preto sa obávam že na prvý krát... Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:40
20
Tip na voľný čas s priateľom :)
Ahojte :) Chcela by som vás poprosiť o nejaké dobré tipy/ nápady na pekné a príjemné strávenie voľného času s priateľom či priateľkou. Hlavne na doma, ale môže byť aj niekde von. Jednoducho niečo na obohatenie a... Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:38
3
Nazov telenovely
Mili birdzaci, ktori ste niekedy sledovali telenovely alebo ine telenoveloidne serialy (pripadne nejaki vasi blizki pribuzni/znami zvykli sledovat), bola by som vam velmi povdacna keby ste mi skusili pomoct. Ista telenovela chodievala v TV... Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:23
3
Suspenzor
Aký používate suspenzor - zaujima ma hlavne hokej & box Mate nejaku oblubenu znacku, typ? Podla coho vyberat - chcem konfort za dobru cenu a nwm si poradit Otvor fórum »
6. 8. 2014 18:18
15
Horor
Viete mi poradit nejaky dobry horor ? Nejaky taky kde sa partia madych vyberie niekde na chatu, do lesa alebo nieco podobne :) Otvor fórum »
6. 8. 2014 17:28
38
18
Python
Zdravím všetkých kódeniachtivých, potrebovala by som pomôcť s venovaním na tortu pre oslávenca - programátora. Predstava bola niekoľko riadkov kódu v Pythone, kde by bolo jeho meno, vek a, ako inak, Happy Birthday. ... Otvor fórum »
6. 8. 2014 16:33
8
Výber notebooku
Ahojte, riešim kúpu notebooku, rozhodujem sa medzi týmito dvoma, ak máte skúsenosti alebo sa do toho vyznate lepšie ako ja, tak mi napíšte ktorý z nich by ste mi odporučili, poprípade nejaký iný, ale... Otvor fórum »
6. 8. 2014 15:01
7
Stipajuci jazyk
Môže ma 3 dni vkuse stipat jazyk z cukrikov kyselich? :D ako spravím aby to prestalo? Otvor fórum »
6. 8. 2014 14:26
3
Kniha ako devious maids
Ahojte. Nevedeli by ste mi poradit nejaku knihu ktora by mala nejaky podobny dej ako devius maids alebo zufale manzelky?Kludne by mohla byt aj seriovka. Diki :-) Otvor fórum »
6. 8. 2014 14:20
15
Linkin Park - the hunting party
Zdravím. Tí, čo ste počuli tento album (dufam že sa vas tu niekolko najde) aký naň máte názory? Ja si myslím že po dvoch takých soft albumoch sa LP konečne vrátili k niečomu tvrdšiemu, niečomu čo je... Otvor fórum »
6. 8. 2014 12:48
90