Diskusie - 1924. stránka fóra
6
List zasielka z UK
prosim vas kolko trva dodanie listu odoslaneho z UK 1. triedou na Slovensko ? je to viac ako tyzden/5 pracov. dni ? Otvor fórum »
8. 8. 2014 18:22
29
Homofób roka
Titul Homofób roka získala Konferencia biskupov Slovenska - z rozhodnutia akéhosi Inštitútu ľudských práv (či ako sa to volá) pod vedením akéhosi Weisenbachera. Prosím Vás, súdružky a súdruhovia, dajte hlavy dohromady a zvestujte mi, čo značí... Otvor fórum »
8. 8. 2014 18:08
57
Mate nejaky konkretny typ zeny ktora sa vam paci alebo riesite vsetky rad radom podla vzajomnych sympatii?
Ja som zistil ze ma najviac pritahuju modelkovske typy teda chuda stihla vysoka dlhonoha a pri tych mam aj najvacsiu uspesnost ked s nimi flirtujem. Dalej mam stastie na zelene oci (nevyberam si baby podla farby oci, ale... Otvor fórum »
8. 8. 2014 17:32
15
Win 8. 1 Hranie Hier
Zdravím, rád by som sa spýtal nejakého odborníka na PC a nie nejakých trapkov, čo mi sem napíšu nejakú debilinu a budú frajery ako vždy. Tento krát - dostal som predvčerom ntb s Win 8. 1, ... Otvor fórum »
8. 8. 2014 17:16
24
Paranormálne javy(duchoviia, ufon, atd,,. )
Čo si myslíte existujú alebo nie? Aké máte skúsenosti? Myslíte že existuje niečo ako na tomto videu? https://www. youtube. com/watch?v=6Kk8HtEgEIQ&list=UUcgMHg_CkxcO9X8rUuxR4yw Otvor fórum »
8. 8. 2014 17:15
16
Batohy
Neporadili by ste mi niekto nejakú stránku na kvalitné batohy do školy za prijateľnú cenu? Najlepšie by bolo, ak by tam boli značky ako Burton alebo Roxy. Hľadám už dva dni a nič. :) Otvor fórum »
8. 8. 2014 16:21
6
Notebook
Poraďte aký notebook si kúpiť do 500€, aby na ňom išla aj nejaká hra, napr. Mafia 2, alebo GTA4 (nemusí na naj nastaveniach :D) a aby išiel v pohode net, len nech na ňom je... Otvor fórum »
8. 8. 2014 16:06
51
Najstarsie zenske remeslo
Co si o tom myslite ked sa zena - studentka prava venuje prostitucii a v zahranici ma perspektivneho frajera ktory o nicom nevie? Otvor fórum »
8. 8. 2014 16:01
14
Patríte medzi ľudí ktorí,,. ?
- Plánujú veci dopredu (tj. viac ako 2 dni dopredu) a chcú mať všetko naplánované
- Nič neplánujú,maximálne 2 dni do predu,nechávajú veciam volný priebeh,majú prístup - nejak bolo,nejak bude
- Záleži od konkrétnej situácie
Ďalšie možnosti »
8. 8. 2014 15:56- Nič neplánujú,maximálne 2 dni do predu,nechávajú veciam volný priebeh,majú prístup - nejak bolo,nejak bude
- Záleži od konkrétnej situácie
Ďalšie možnosti »
35
Matka ma obvinuje z drog
Moja matka ma obvinuje z uzivania drog . Mam 17 rokov trva to uz tri roky na zaciatku to bolo znesitelne aj pochopitelne kedze kazdy rodic ma strach o svoje dieta no v poslednom case je to na nevydrzanie... Otvor fórum »
8. 8. 2014 15:21
7
Google Play licencia/ Poweramp
Mal som nainštalovaný prehrávač Poweramp v mojom mobile ale to bolo len trial tam som na nete našiel Poweramp Unlocker, ten som nainštaloval a mal som plnú verziu asi tak 2 dni. Teraz sa mi nedá prehrať hudba.... Otvor fórum »
8. 8. 2014 15:14
11
Aké sú výhody humanitných a aké technických odborov?
Aká čaká budúcnosť absolventov humanitných a aká technických odborov? Otvor fórum »
8. 8. 2014 15:12
6
šanca po zápise?
Ahojte, To som zase ja. Včera som zakladala fórum o tom, čo mám robiť, keď ma nezobrali na VŠ kvôli počtu miest(nedá sa proti tomu odvolať). Myslíte si, že je nejaká... Otvor fórum »
8. 8. 2014 14:50
5
Problemy s ucenim?
Nechcem vypisovat romany, jednoducho dam link, pozrite si tu stranku, ak ju este nepoznate a rozmyslite si, ci by ste mali zaujem utratit nejake peniaze do svojho vzdelavania. Som ochotny predat, mam komplet cely kurz (videa+vsetky knihy) ... Otvor fórum »
8. 8. 2014 14:38
18
32
Si spokojný/á so svojou telesnou výškou?
8. 8. 2014 14:14
17
Oklamali ma o listok, co robit?
caute, zhanala som si na rychlo listok na koncert do Viedne..jedna bba s ami ponukla ze mi ho posle postou tak som jej zaplatila cez western union ale ona nič neposlala a na fb ma blokla alebo si zrusila... Otvor fórum »
8. 8. 2014 14:06Daily Keeper
Čaute, po nainštalovaní novej verzie firefoxu mi tu vkuse naskakuje nejaký Daily Keeper. Mám aj AdBlock, aj som sa to snažila povypínať všade kde sa dalo, no vyskakuje mi to tu stále. Neviete, kde... Otvor fórum »
8. 8. 2014 13:52- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem