Diskusie - 1894. stránka fóra
43
Porušovanie zákonu?
Kamarátka začala nosiť obrátený pentagram so satanom, či s čím to je a ja som sa s nou dnes hádal, že tým porušuje zákon. Ona ale hovorila, že to je blbosť. Kto má pravdu? Otvor fórum »
20. 8. 2014 21:47
2
EBay
Hi people. Pred týždnom som prvykrát objednávala veci z ebay a, ked mi už došli nejaké veci a chcem podávať tým ťamanom hviezdičky(alebo neviem čo), proste ich ohodnotiť, kde sa to robí? :D vďaka krasne ; ) pozyvam :) Otvor fórum »
20. 8. 2014 21:21
8
Skupiny na fb
Ahojte , viem trošku blbá otázka ale neviem no . Keď pridám príspevok do uzavretej skupiny na fb , vidia to aj moji priatelia čo som pridala alebo iba ľudia v tej skupine ? Otvor fórum »
20. 8. 2014 21:06
2
Sony xperia M2
Ahojte stiahla som si do pc slovník, ale stale mi píše, ked ho rozbalim instalacia pritom po prvyraz som instalaciu dokoncila. V mojom mobile to nemozem najst neviete mi prosim pomoct? díík Otvor fórum »
20. 8. 2014 20:56
12
Práca pri mori,,.
Máte niekto skúsenosti s prácou pri mori ? Napríklad ako barman/barmanka, čašník/čašníčka alebo niečo iné ? :) Je to dobrá práca ? :D Otvor fórum »
20. 8. 2014 20:54
3
Penguin books
Počula som, že vydavateľstvo Penguin ako jedno z mala vydáva knihy podľa levelu angličtine, neviete mi poradiť, kde by som zašla nejaký zoznam kníh alebo tak od nich pre level intermediate ? :) Otvor fórum »
20. 8. 2014 20:16
78
Čo je to gravitácia, viď koment.
Odpvoedajte na otázku čo je to gravitácia. Čisto definícia, nekopírujte z wiki ani z nijakych stránok, nepíšte to čo iný, len napíśte to čo by ste povedali ak by sa vas niekto spýtal. Otvor fórum »
20. 8. 2014 19:35
24
Putika or kavickaren ,,.
v Nitre, kde sa chodite zasit, daco popit, lacno (pivo max 1€) a vhodne pre nefajciarov ? Poradte Otvor fórum »
20. 8. 2014 18:34
3
E-shop s oblečením
Ahojte :) Vedeli by ste mi poradit nejaký fajn e-shop s pekným, ale nie moc drahým oblečkom? Najlepšie by bolo keby bol slovenský alebo český :) Otvor fórum »
20. 8. 2014 18:00
10
Žilina
Niekto sympatický a zároveň inteligentný zo Žiliny na zajtra niekam posedieť? Nenechajte ma v tom samého :(, ešte tam zablúdim :D. Na veku ani pohlaví nezáleží tak ak si zo Žiliny a na zajtra nič nemáš tak rozhodne... Otvor fórum »
20. 8. 2014 17:23
20
Ako schudnuť/zhodiť svaly bez jojo efektu.
Vždy keď som aj obmedzil stravu mliečne výrobky/mäso a stravu všeobecne , alebo držal dlhšiu diétu. Zhodil som len na hrudi a bruchu, a to tak že brucho sa pomaly úplne prepadlo do vnútra. ... Otvor fórum »
20. 8. 2014 17:15
3
Najvyšší vrch GTA 5
Ahojte, aký je najvyšší vrch na GTA-čku ? Neviem či viem presne, keby ste vedeli nejakú fotku mapy a označili to. Dík. Skúsil som googliť ale nevedel som najsť aj tak. Otvor fórum »
20. 8. 2014 17:07
22
Čo na nechuť do práce?
Ako sa prehovárate, keď Vás čaká kopa povinnosti a Vám sa nechce, ba dokonca zíva? Otvor fórum »
20. 8. 2014 17:05
12
Pizza Bratislava
Poradte fakt dobru pizzerku v Bratislave, nechcem vyhodit 5 ecok za sr. cku... hadzte nazvy, linky, najlepsie keby mali donasku :D pomer kvality a ceny ; ) Otvor fórum »
20. 8. 2014 16:42
31
Ruku na srdce chlapi, odolali by ste ?
Za predpokladu, ze pri vas nie je priatelka :D https://www. youtube. com/watch?v=Nlv_jxtXgcE Otvor fórum »
20. 8. 2014 16:11
2
Kurzy Dánčiny
Ahojte, chcela by som sa opýtať či neviete niekto o nejakých kurzoch kde sa vyučuje dánčina alebo o niekom kto vie po dánsky a bol by ochotný nejaký ten kurz spraviť... Najlepšie v Košiciach. Vďak Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:42
29
Čo si zbaliť na internát ?
Ahojte. Onedlho sa chystám na internát a rada by som vedela, čo si tak beriete vy, čo už na internát chodíte. Aj by ma zaujímalo, čo si naopak nebrať a na čo si dávať pozor.... Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:30
28
ALS Ice Bucket Challenge
Asi ste si na sociálnych sieťach všimli videá celebrít, ktoré na seba lejú ľadovú vodu z kýbľa, aby dostali do povedomia ochorenie ALS. Kto vás najviac zaujal? Amyotrofická Laterálna Skleróza / Lou Gehrigova choroba... Otvor fórum »
20. 8. 2014 15:21