Diskusie - 1869. stránka fóra
3
Katedra fotografie a nových médií
Prosím Vás, je tu niekto kto študuje alebo vyštudoval VŠVU - fotografiu a nové médiá? Chcela by som vedieť niečo bližšie k prijímacím testom/pohovorom.. Prípadne, či ste s touto školou spokojní atď... Otvor fórum »
1. 9. 2014 12:15
5
Splnomocnenie
Ahojte, idem na dovolenku s kamarátkami a ja jediná z nich nemám ešte 18 a riešime či im netreba ten papier o prevzatí zodpovednosti za mňa - keby dačo, aby sme nemali problémy. Čo myslíte? Otvor fórum »
1. 9. 2014 10:32
4
Pomoc s IPhone 5
Ahojte. Potrebujem pomoc. Mam iPhone 5 a chcem si nastaviť pozadie ale vkuse sa mi približuje a ja ho chcem v tej pôvodnej veľkosti aby bol na celej obrazovke ale nedá sa to lebo sa mi to vždy... Otvor fórum »
1. 9. 2014 10:03
6
Problém s AFP
Dobré ráno. Mám problem s pluginom Adobe flash player. Vzdy, ked chcem spustit nejake video, animaciu, tak to musim potrvrdit kliknutim, neviem co som spravil zle, ale nechcem to mať takto. Neviete niekto... Otvor fórum »
1. 9. 2014 02:15
8
Prihláška na prípravný kurz na LFUK v Bratislave
Chcem sa Vás opýtať, odkiaľ môžem stiahnuť prihlášku na prípravný kurz na lekársku fakultu v Bratislave? Nenájdem nikde, prosím, pomáhajte ma. Diky :) Otvor fórum »
1. 9. 2014 00:28
24
Live
Hodte link na live koncert, taký ktorý má super atmosféru, je jedno aký štýl, je jedno či ste tam boli, proste niečo čo sa vám páči. Otvor fórum »
1. 9. 2014 00:27
6
ISIC Karta
Prosim vas neviete niekto kolko by stála ISIC karta na rok? ide to vôbec? Dakujem Otvor fórum »
1. 9. 2014 00:01
5
Ktoré je najlepšie 9-miestne auto ?
31. 8. 2014 23:32
38
Neuveritelný zážitok
Zažili ste už niečo, čo vám druhý nechcel uveriť, že sa naozaj stalo? Otvor fórum »
31. 8. 2014 23:31
35
Už zase škola
Ahojte mám otázočku kde je najlepšie sedieť prvá. druhá alebo tretia lavica? Otvor fórum »
31. 8. 2014 22:34
4
Masaze v Kosiach
Zdravim, chcela by som sa opytat, ci nema niekto skusenost s nejakym dobrym maserom/maserkou v Kosiciach, ci uz v nejakom salone alebo nie. Tym dobrym myslim niekoho skuseneho, nie na urovni nejakeho totalne amaterskeho masera,... Otvor fórum »
31. 8. 2014 22:18
2
FITBOX
Ahojte, Má niekto skúsenosti s Fitboxom???? Chcela by som to vyskúšať ale neviem ake to je ... prosím o akékoľvek info.... Dakujem :) Otvor fórum »
31. 8. 2014 22:01
4
Farmácia KE vs BA
Ahojte, chcem sa Vás spýtať, či je pravda, že farmácia BA je ľahšia? A keď áno, tak v čom? :) Otvor fórum »
31. 8. 2014 21:45
4
REKLAMY
Čaute chcem sa opýtať, kupujem si internet (na klúči, dobíjam si kredit a tak-mimo Slovenska..ale to je jedno).. Doteraz mi kredit vydržal pomerne dlho no keď som si nabila kredit teraz a odkedy sa na FB tie... Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:45
7
Bilingvalne gymnazium bilikova či pankúchova
Idem do osmej triedy a po osmicke by som chcela ist na bilingvalne gymnazium s päťročnym studiom v BA ale chcela by som radsej statnu skolu nie sukromnu takze su tu dve moznosti -bilikova -pankuchova... Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:34
12
Prijímačky na právnickú fakultu v Košiciach
Ahojte viete mi poradiť niekto dobré doučko na právnickú fakultu v KE? Rozmýšľala som nad tým, čo je priamo na fakulte UPJŠ, ale neviem či to je dobrý nápad, lebo počula som aj negatívne ohlasy . . Otvor fórum »
31. 8. 2014 20:28- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.