Diskusie - 1867. stránka fóra
33
First love
Ahojte, ja len ze mam takto v noci depku, neda sa mi zaspat a rozmyslam nad tym, nad cim by som nemala. Da sa podla vas zabudnut na prvu lasku? nemyslim taku skolkarsku alebo... Otvor fórum »
2. 9. 2014 00:27
27
The mystery of Birdz
Vidíte to všade - na homefeede, v profile medzi novinkami, v upozorneniach: keď niekto komentuje nejaké fórum, nepíše to názov fóra, ale iba "fórum" s hyperlinkom, takže zistíš, o ktorú diskusiu ide, až... Otvor fórum »
1. 9. 2014 22:45
29
Napíš nejakú správu, ktorou by som mohla predĺžiť konverzáciu.
S hocikým :D Otvor fórum »
1. 9. 2014 21:53
11
Učiteľka
ludia ak sa chcem stat učitelkou/ profesorkou na strednej skole.. kam mam ist na vysku.. pri pedagogike je stale len predelementarne studium a elementarne teda zakladne .. ak chcem ucit na gymnáziu? dakujem :) Otvor fórum »
1. 9. 2014 21:03
3
Free zoznam ..
Ahojte, donedávna som pozerala vždy sex v meste na tejto stranke, ale v posl. dnoch majú akusi novu stranku a nemozem ho tam najst, dokonca ani envidim kolonku hladat. Neviete mi stým pomoct, prosím? Otvor fórum »
1. 9. 2014 20:45
24
Typ na dobrý film
čokoľvek čo stojí za to si pozrieť okrem hororov a parodii tie vážne nemusím tak prosím odporučte mi niečo :) lebo mám pocit, že už som hádam všetko videla aj desať krát :D Otvor fórum »
1. 9. 2014 20:34
19
ŠKOLA
Zajtra sa začína škola, no čo pripravený psychicky? P. S- o jakej máte začiatok šk roka? ja o 10:00 Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:40
13
Vysoká škola alebo pomaturitné štúdium ?
Súkromná stredná škola umelecká dizajnu, pomaturitné štúdium..čo hovoríte ? :) Poprosím všetkých, čo vedia o tejto škole, nech napíšu svoje dojmy, chcem vedieť či to je dobrá voľba po ukončení strednej školy..aj... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:38
8
Prípravné kurzy
Čaaute, čo hovoríte na prípravné kurzy na lekárske fakulty? Prípadne máte niekto nejakú skúsenosť? Hlavne Bratislava, Brno, Praha.. ďakujem :-) Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:32
6
Stužková (Dj a Kameraman)
Ahojte :) Vedeli by ste odporučiť dobrého Dj a kameramana? :) Bratislavský kraj :) resp. Západné Slovensko :) ďakujem Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:10
35
Velká Británia
- Žijem tam a je tu určite lepšie ako na Slovensku
- Myslím si že sa tam lepšie žije ako na Slovensku
- Ked budem mať príležitosť určite sa tam chcem ísť aspon pozrieť
Ďalšie možnosti »
1. 9. 2014 19:09- Myslím si že sa tam lepšie žije ako na Slovensku
- Ked budem mať príležitosť určite sa tam chcem ísť aspon pozrieť
Ďalšie možnosti »
8
SOŠ Veterinárna Košice
ahojte, chcem sa spýtať či chodíte alebo ste chodili niekto na túto školu... ak áno, tak prosím napíšte čo sa vám páčilo a podobne a ak pôjdem na výšku veterinu, tak čo budem po tej... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:07
9
Trabantom až na koniec sveta
Je to dobrý film? Oplatí sa naňho ísť? Podľa traileru to nieje ani film ale skôr video ktoré je zostrihané ako išli s trabantom niekam do rici... Otvor fórum »
1. 9. 2014 19:01
47
Hladam zenu na vazny vztah
Viete vsetci, ze som kreten, ale s dobrym srdcom a inteligentnymi postrehmi. Preto hladam dobre a slusne dievca, ktore ma rada zvierata, aby ma vychovala a spravila zo mna skutocneho muza. Ak mas zaujem,... Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:47
14
Ako mať strnisko?
Čáute, Mám už 16 rokov. Holiť sa neholím často, teda nenazval by som to holením.. ešte som penu na holenie ani raz nepoužil.. ale vidím chalanov v mojom veku niektorých ako už majú strnisko a tiež by... Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:32
5
Soč-ka
ahojte všetci čo chodite alebo ste chodili na bilingvalne gymnazium, nevedeli by ste mi povedat či može byť stredoškolska odborna činnost len teoretická alebo musí/mala by zahrnat niečo praktickeho :) Otvor fórum »
1. 9. 2014 18:12- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?