Diskusie - 1856. stránka fóra
2
Intráky BA
Nenašiel by sa niekto, kto by mi prenechal izbu na Garde za finančnú odmenu (napiste kolko ) ? Alebo na ktoromkolvek internate v BA, na ktorom je nieco taketo mozne. Díky, Otvor fórum »
6. 9. 2014 10:38
31
Android alebo WIndows Phone?
Ahojte. :) potreboval by som poradit s vyberom OS. Nakolko stupol pocet aplikacii vo windows store asi o polovicu, nastal problem, ze ktory OS si mam vybrat :D Mne absolutne neprekaza prostredie, ktore... Otvor fórum »
6. 9. 2014 10:01
3
Bývanie v Nitre
Ahoj neviete niekto , alebo neposkytujete, priváta alebo nejaké ubytovanie v Nitre pre študentov. Mál by som záujem sa ubytovať. Lokalita najideálnejšie by bolo okolie UL :Tulipánovej . Otvor fórum »
6. 9. 2014 09:30
1
Biatlon
Ahojte. Neviete niekto, či sa v Trnave, alebo blízko Trnavy nachádza klub biatlonu? Otvor fórum »
6. 9. 2014 09:28
3
Power point-prezentacia
Mám otázku trochu dosť odveci ale mám robiť prezentáciu na biológiu o vtákoch a neviem čo tam dať a má byť taká zaujímavá aby ich zajala čo takého tam mám dať a má tam byť veľa obrázkov a málo textu... Otvor fórum »
6. 9. 2014 06:56
6
Pesnička z reklamy
Ahojte neviete ako sa volá táto pesnička z reklamy? Dajte si 1:20 na videu https://www. youtube. com/watch?v=i8SYjEpWS08 Otvor fórum »
6. 9. 2014 01:17
11
Aky je rozdiel medzi MetalCore a Nu-Metalom?
Aky je rozdiel medzi tymito dvoma zanrami? Otvor fórum »
6. 9. 2014 00:22
20
Jete svoje dasna?
casto si zubami jemne odhryzam male kusocky z dasien, z oblasti - z okraja pier. je tam taky kopcek akoby presne na to robi to aj niekto iny? je to nejakym sposobom nebezpecne? Otvor fórum »
5. 9. 2014 23:10
25
Sama medzi všetkými
Hoj, zazili ste tebn pocit, ked bolo okolo vas vela "kamaratov" no citili ste sa zle? Prazdno? Proste chapem, ze pre kazdeho cloveka je v zivote dolezite nieco ine ... Myslela som si, ze mam... Otvor fórum »
5. 9. 2014 22:09
5
Studium logopedie
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či tu nemáte niekto skúsenosti so štúdiom logopédie na UK v BA, ako prebiehajú talentovky a či naozaj berú len 15 ľudí, ako som sa dočítala, a či prijímačky... Otvor fórum »
5. 9. 2014 21:56
7
Poradte dejepisny film
Ahojte, poradte nejaky dejepisny film. napr. nieco o habsburgovcoch, napoleonovi, francuzskej revolucii, marii terezii , anglicku. To je jedno ale dobre by bolo z tohto nieco ale kludne pozrem daco s turcami, ... Otvor fórum »
5. 9. 2014 21:24
13
Velka nuda
Ahojte nevie čo mám teras robiť na pc na fb nuda birdz nič moc poradíte mi ? :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 21:12
3
Pesnička z reklamy
http://m. youtube. com/watch?v=Fl7ii8NHpww Neviete ako sa vola tá pesnička? Otvor fórum »
5. 9. 2014 20:57
15
Vzťah na intráku
ahojte, je tu niekto, kto mal vážny vzťah na výške, keď jeden z vás bol na intráku a ten druhý veľaveľa kilometrov od toho prvého? čiže videli ste sa raz za dva týždne alebo tak... ... Otvor fórum »
5. 9. 2014 20:34
6
Záchranná brzda vo vlaku
Ahojte, kolegovia možno sa niektorí nad mojou otázkou pousmejete, ale mňa to naozaj zaujíma :D keď rušňovodič zatiahne brzdy páčkou vo svojej kabínke, zastaví vlak rýchlejšie, ako keby napríklad cez... Otvor fórum »
5. 9. 2014 19:58
15