Diskusie - 1851. stránka fóra
20
Čo s chalanom, ktory o mňa nema zaujem?
Je to dosť problem, pretože už do mňa bol, ale ja som oňho neprejavovala záujem, je to dosť sprosté, ale začína sa mi páčiť, ale jemu sa už páči iná, čo s tým??? ... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:46
15
Birmovka
Je tu niekto kto má birmovku alebo aspoň vie ako to prebieha ? :D Dedo chce aby som tam šla tak idem nech je kľudný :D niekto mi hovoril že si musím prečítať bibliu že sa ma tam budú pýtať... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:14
4
Učebnica
Ahojte! Potrebujem radu viete na škole mame učebnicu s nemčiny direkt 2 nemá ju niekto z vas v PDF ? Alebo nepoznáte na to aspon stránku ? Nechce sa mi ju kupovať tak by som ju mohla nosiť na tablete.... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:00
18
Pauza vo vzťahu
Mala som 2 mesačný vzťah viem že to nieje dlho, no boli sme si veľmi blízky, poznali sa aj naše rodiny, hocikedy u mňa zostal aj pár nocí. Nemali sme žiadne problémy akurát ja som cez týždeň bola dosť s... Otvor fórum »
8. 9. 2014 15:34
6
Anglickoslovenska basnička
Prosim potrebujem vymyslieť baseň jeden riadok po anglicky a druhy po slovensky a ma ich tam byt 8 a maju na seba nadviazovať a byt o niecom z anglicka. Otvor fórum »
8. 9. 2014 14:31UMB katedra športu a tv
chodíte niekto na túto školu ? aké máte skúsenosti ? :) chcela by som ísť konkrétne na kondičné trénerstvo. Nikde nevidím cca koľko % zoberú. Na stránke majú všetky športové odbory v kope a tak sa pýtam, ... Otvor fórum »
8. 9. 2014 14:16
5
UMB prvaci IAM
stale cakam ze mi pride ta sprava ale nic tak by som sa chcela spytat ci ich niekomu prisli alebo nie... Otvor fórum »
8. 9. 2014 12:48
28
Pri akých príležitostiach vám prekážajú ponožky na nohách?
8. 9. 2014 12:45
3
Dodacia lehota list USA-SVK
Ahojte, dávnejšie som si kupoval z ebayu dvierka na fotoaparát, z ktorých sa mi časť odlomila. No kúpil som omylom model L20 a ja mám model L22. Písal som si s nimi či by som to... Otvor fórum »
8. 9. 2014 10:09
18
Prvok - "C" uhlík
Čaute, potreboval by som zistiť na čo sa najlepšie viaže prvok - uhlík, s čím najlepšie reaguje prípadne aký prvok ho zo zlúčeniny s iným prvkom, z rovnice vytláča a ako ste na to prišli. ... Otvor fórum »
8. 9. 2014 09:46
27
Aký ste?
Ľahko uveríte ľuďom? Alebo sa riadite tým známym heslom že: "dôveruj ale preveruj"? Otvor fórum »
8. 9. 2014 09:46
15
BB krém
Najlepší BB krém podľa vašich skúseností (kryje, neupcháva póry... ). Vďaka. Otvor fórum »
8. 9. 2014 09:23
6
Diplomatická akadémia Viedeň
Ahojte, hlavne ľudkovia študujúci medzinárodné vzťahy (ale aj ostatní s podobne "použiteľnými" odbormi) - poznáte niekto túto školu? Ak áno, aké sú o nej reči? Vydáva magisterské tituly spolu s Viedenskou univerzitou a vyzerá byť... Otvor fórum »
8. 9. 2014 08:53Pedagogika na TRUNI :)
Ahojte, zaujímalo by ma či je tu niekto, kto na TRUNI študuje kombináciu chémia-angličtina (prípadne aspoň jedno z toho :D ). Keby sa ozval niekto, kto ešte len ide práve do prváku, tak tým lepšie... Otvor fórum »
8. 9. 2014 07:28
10
Program na sťah. videí
Prosím vás viete mi poradiť overený a funkčný program na sťahovanie videí z Youtube, ?? díkeees :)) Otvor fórum »
8. 9. 2014 01:04