Diskusie - 1792. stránka fóra
3
Nemá niekto na predaj tieto knihy?
Ahojte, súrne zháňam 2 knihy, Biológiu a Chémiu, konkrétne Modelové otázky na prijímacie skúšky na UPJŠ v Košiciach, Lekársku fakultu (rok vydania 2014). Nenašla by sa osôbka, ktorá ich má a chcela by sa... Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:31
8
Staci ranne kardio na chudnutie?
ano, zdravo sa stravujem uz nejaky ten piatok, problem je ze pocas dna uz nemam tolko casu na pohyb. Tak sa pytam, vy co mate skusenosti, pokial chcem zdravo a efektivne chudnut (ale zas nie... Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:16
17
Super kniha?
Čaute chcela som sa opýtať či ste v poslednom čase čítali niečo fakt dobré a či by ste mi to odporúčali. Práve som totiž dočítala knihu a nechce sa mi len tak naslepo typovať po nejakej ... Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:09
5
Nazov piesne
ahojte je to známa pieseň, česká, spievajú tam, že padá hviezdny prah v refréne tuším, neviem si spomenúť, ani nájsť dakujem Otvor fórum »
7. 10. 2014 17:57
76
Obrazok - vy a vztahy
ako by ste obrazkom vyjadrili seba a vztahy? mozte vas momentalny partnersky alebo vase vztahy celkovo, je uplne na vas, ako tuto otazku ponimete :D (pacia sa mi tieto birdz hry, tak vymyslam) Otvor fórum »
7. 10. 2014 17:10
20
Ako zapadnúť
mám veľký problém zapadnúť do triedy kde sa skoro každý s každým pozná, len ja som nová..ako mám k niekomu prisť a čo povedať?? tráápneee :(( Otvor fórum »
7. 10. 2014 17:04
4
Náročnosť vývoja aplikácie alebo webu
Otázka do pléna, predsa len nemám toľko programátorských skúsenosti (keďže ešte študujem), a tak sa rada spýtam, je veľmi zložité vyvinúť aplikáciu, ktorá rozpoznáva, ja neviem, napr. budovy -... Otvor fórum »
7. 10. 2014 16:54
12
Nadkolienky
ahojte , prosim vás kde mozem zohnat nadkolienky ? cele cierne .... dakujem Otvor fórum »
7. 10. 2014 16:53Írsko
Ahojte vsetci. Rad by som sa spytal ludi ktori ziju respektive stravili nejaky cas v Irsku v poslednych rokoch. Ja mam za sebou nejaky cas v UK ale strasne ma to taha do Irska. Bol som v... Otvor fórum »
7. 10. 2014 16:18
22
4
Behanie Kosice
cawte kto chodi behavat a rad by si zabehal napr na terase, anicke pripadne na jazere ? pozn. nie ziadny profik :)) Otvor fórum »
7. 10. 2014 16:01
10
Práva pri reklamačke
Čaute všetci, Mám problém. Kúpil som si mikinu v Žiline, konkrétne Big Star v Auparku. Keďže najbližší Big Star je momentálne v Martine, išiel som tam. Tam mi pani povedala, ... Otvor fórum »
7. 10. 2014 15:22
3
Prosba
Prosím môžete mi niekto odmerať svoj šál? Lebo štrikujem si šál a som mimo domova a nemám tu momentálne žiaden.. A neviem aký má byť ani široký ani dlhý.. :D Ďakujem Pokiaľ máte... Otvor fórum »
7. 10. 2014 14:25
1
FF Olomouc/Praha Filmová fakulta
je tu niekto kto chodí na túto fakultu alebo má niekoho kto tam chodí ? Aké sú príjmačky ? Oplatí si podat prihlášku ? Aké je uplatnenie ? P. S. baví ma film ako taký tak neviem či mám... Otvor fórum »
7. 10. 2014 14:22
2
Telefón google play
Dobrý deň ked som na telefóne pripojený na wifi a idem na google play ukazuje mi tam žiadne pripojenie no keď idem na internetový prehliadač funguje mi. Neviete čo s tým je? Otvor fórum »
7. 10. 2014 13:52
24