Diskusie - 1740. stránka fóra
10
Vianoce
Caute vsetci. Mozte mi poradit co by som mohol kupit na Vianoce po stroma rodicom? Vobec netusim tohto roku co by som mohol kupit urcite nechcem kupovat oblecenie. Dakujem za pomoc :) Otvor fórum »
5. 11. 2014 19:52
11
Samsung galaxy young
caute :D mala som mobil na bezpecnostny vzor (samsung galaxy young) , zabudla som ho. teraz mi tam naskakuje ze tam mam zadat mail a heslo, kedze ja si heslo nepamettam, tak to nejde.. je nejaka... Otvor fórum »
5. 11. 2014 19:19
9
Zubný Asistent
Ahojte, chcem sa opýtať či tu je nejaký chalan, ktorý chodí alebo chodil na zdravotnícku školu do Bratislavy ( http://www. szsbaza. sk/ ) ..odbor Zubný Asistent....lebo ja by som tam chcel ísť ale bojím sa že tam budem... Otvor fórum »
5. 11. 2014 17:49
3
Fakulta dopravy ČVUT Praha
čaute, velmi by som chcel ísť na túto fakultu a preto sa chcem spýtať, ake máte skúsenosti s touto fakultou alebo či nepoznáte niekoho kto tam študuje. Dik Otvor fórum »
5. 11. 2014 17:43
32
Vlaky xD
Zdravim..takže k vlakom zadarmo :D to môžem isť napr. ked som z Bratislavy môžem isť do Trnavy zadarmo? či to len vrámci cesty do školy a zo školy? Ked som študent..dik :-D Otvor fórum »
5. 11. 2014 17:22
12
Pomoc s výrazmi
cc, zajtra píšem písomku z výrazov no a jediné čo by som potreboval by bolo aby mi niekto skontroloval cvičenia. Ak sa niekto nájde tak tu je jeden z príkladov: (a2 - 4a) * a/a2-16 mne z... Otvor fórum »
5. 11. 2014 16:16
37
Dievcata!!!
Zazili ste niekto citove vydieranie od chlapa? Ako dlho ste to vydrzali :( Otvor fórum »
5. 11. 2014 15:41
6Facebook
Mám problém že som na FB raz zablokovala kamarátku proste som ju jak keby nahlásila a nemožem pozriet čo LIKELA, KOMENTOVALA, anii si ju pridat medzi kamarátky ako mám urobiť tak aby som zase mohla s nou zdielat prispevky a... Otvor fórum »
5. 11. 2014 15:36
20
Akú hodinu na základnej škole si mal/a alebo máš najradšej?
5. 11. 2014 15:33
33
Z Windows 8 na Linux :)
Takže, čo sa týka počítačov a sveta elektroniky som úplný laik. :D Mám ako OS Windows 8 ale je strašne nepraktický a nevyhovuje mi. Chcela by som ho preinštalovať na Linux, konkrétne na Linux Ubuntu. ... Otvor fórum »
5. 11. 2014 14:39
2
USA
Nepozate nejaky podobny program, ako je https://www. ckm. sk/sk/produkty/pracovne-programy/work-and-travel-usa/work-and-travel-usa. html akurat pre stredoskolakov, ktori by tam chceli pracovat. diky Otvor fórum »
5. 11. 2014 14:19
1
Odchod do anglicka
Ahojte, chcela by som sa poinformovat o par veciach, ktore sa tykaju prace, pripadne prace spojenej so studium v Anglicku. Momentalne vsak stale studujem na strednej skole, mam 18 a som v stvrtom rocniku.... Otvor fórum »
5. 11. 2014 14:14
1
Vitraze
ahojte ludia, neviem ci ste o tejto sutazi uz poculi, ale chcela by som vas poprosit, aby ste zahlasovali. jedna sa o nadaciu VUB, ktora vitaznemu objektu preplati plnu rekonstrukciu vitrazi. urcite je medzi vami... Otvor fórum »
5. 11. 2014 14:11
8
Trhy myky pri zaspavani
Ked zaspavam, tak si zacnem trhat nohou/nohami, svalom, rukou (nie naraz), ale take trhy mam jak epileptik, proste psycho... Ono to netrva dlho a nwm ci to je tym, ze mam... Otvor fórum »
5. 11. 2014 14:09
5
Zmena vo vodičských na moto
Cavte, viem ze na nete je toho o vodičských more ale akosi sa vobec nezhoduju informacie ako to býva na slovenskom internete zvykom... Takze moje otázky su, mam vodicak na auto klasicky B-ckovi (v ktorom je... Otvor fórum »
5. 11. 2014 13:07
6
POMOC
Ahojte potrebujem rychlo nejaky anglicky sloh ktory opisuje prazdniny , najlepsie by bolo nieco ako list priatelovi ktoremu opisujem moje zazitky pocas prazdnin . Dakujem Otvor fórum »
5. 11. 2014 13:04
- Paul McCartney
- George Harrison
Ďalšie možnosti »