Diskusie - 1734. stránka fóra
15
Archeológia, štúdium archeológie
Mala by som záujem študovať archeológiu. Viem, že na Slovensku existujú tri školy: v Bratislave, v Nitre a v Trnave. Mohli by ste mi poradiť ako je to so štúdiom na týchto školách? Je ťažké sa... Otvor fórum »
9. 11. 2014 16:44
14
štúdium vysokej školy dieťa-rodič
- študujem/vyštudoval(a) som VŠ, ani jeden rodič nevyštudoval VŠ
- študujem/vyštudoval(a) som VŠ, jeden rodič vyštudoval VŠ
- študujem/vyštudoval(a) som VŠ, obaja rodičia vyštudovali VŠ
Ďalšie možnosti »
9. 11. 2014 13:54- študujem/vyštudoval(a) som VŠ, jeden rodič vyštudoval VŠ
- študujem/vyštudoval(a) som VŠ, obaja rodičia vyštudovali VŠ
Ďalšie možnosti »
18
Ako začať niekomu dôverovať ?
mám prvého priateľa keďže doteraz som vždy radšej všetko ukončila skôr než to začalo byť vážnejšie a ja vôbec netuším ako sa správať vo vzťahu. je to úplne zvláštne keď sa niekto zaujíma toľko o vašu osobu. nie... Otvor fórum »
9. 11. 2014 13:44
15
Učiteľstvo dejepis-náboženstvo
Ahojte, chcela by som sa informovať o štúdiu učiteľstva predmetov dejepis a náboženstvo. Budem rada ak mi napíšete svoje postrehy napríklad nakoľko je to náročné, výhody a nevýhody. Skúsenosti si budem tiež ceniť. Budem... Otvor fórum »
9. 11. 2014 13:27
10
Rast do výšky
Dobrý deň cez leto mi nejaká osoba poradila za čo ďakujem :) a preto som tu znova a chcem sa znova pýtať :) Aby ste ma pochopili .. meriam asi 168 alebo 167 cm :) vážim 57 kg a cez... Otvor fórum »
9. 11. 2014 13:25
21
Slovenské zdravotníctvo
Zdravím, chcem sa s vami podeliť o môj "zážitok" s našim zdravotníctvom a rada by som vedela aký máte na toto celé názor vy. 4. 10. 2014 si môj priateľ zlomil ruku tak vážne že bola potrebná operácia. ... Otvor fórum »
9. 11. 2014 13:19
36
Keď si nájdete partnera/partnerku, tak väčšinou,,.
- som muž- ona chodí von s mojou partiou
- som muž- ja chodím von s jej partiou
- som žena- on chodí von s mojou partiou
Ďalšie možnosti »
9. 11. 2014 13:17- som muž- ja chodím von s jej partiou
- som žena- on chodí von s mojou partiou
Ďalšie možnosti »
9
Chémia-pomôžte mi s tým
Ahojte. Nerozumiem ako sa určujú tie kryštály. Teda väzby v kryštaloch alebo také čosi náš učiteľ uplne chaoticky diktuje tie poznámky. Kovalentná-Iónová--Kovová-Van der waalsove. Kovová je medzi 2 a viac kovmi ? Iónová keď sú kationy... Otvor fórum »
9. 11. 2014 12:42
24
Aké petardy na Silvestra?
Aké petardy by ste mi doporučili na Silvestra? Po prípade mi poradte nejakú webovú stránku z kade by sa dali objednať. Otvor fórum »
9. 11. 2014 12:35
7
8
Fajcenie po vybere mandli
Seruste, som 9dni po vybere krcnych mandli neboli ma to uz ani nic ani neviem ze mi nieco robili ... a chcem sa spytat ze jak dlho by som este nemal fajcit ? lebo ma uz ide rotrhnut :D... Otvor fórum »
9. 11. 2014 11:55
1
Pomoc s nemcinou
Niekto ochotny, kto by mi skontroloval kratky clanok z nemciny? Pisal som temu skolsky system a potreboval by som si to nechat niekym skontrolovat. Sprava keby nieco dakujem:) Otvor fórum »
9. 11. 2014 11:47
11
Pískanie PC
Zdravíčko, prosím vás keď zapnem PC a otvorím internetový prehliadač a surfujem po nete tak začne pískať PC a do vyhľadávača samo začne písať nejaké hlúposti napr. ggggfasfasqew =é% atď ... čo to je, žeby... Otvor fórum »
9. 11. 2014 11:36
1
Poradte nejaký dobrý elektronický syntetizátor
Rozmýšľal som o Roland JP 8000. Čo som pozeral videá tak je to celkom dobrá rokmi overená klasika. Ale teraz neviem či nie sú nejaké novšie typy ktoré by boli ešte lepšie. Poprípade... Otvor fórum »
9. 11. 2014 11:02
1
Eseje
Ahoj, chcem sa spýtať či tu náhodou nie je niekto kto písal dakedy esej na tému ľudské práva, globalizácia alebo niečo také, čo by išlo zahrnúť do kontextu medzinárodných vzťahov. Dosť by mi to pomohlo,... Otvor fórum »
9. 11. 2014 10:18
7
Preklad
Vie to prosím nejaká dobrá duša preložiť ? :) Lieber David ! Du fragst mich, was wir in den Schule für die Umwelt tun. Wir machen gerade eine Aktion. Wir wollen sehen, ob... Otvor fórum »
9. 11. 2014 09:00