Diskusie - 1732. stránka fóra
22
Čo si myslíte o novinách Nový ČAS?
10. 11. 2014 19:01
1
Blbne mi mikrofon
Ahojte chcel by som sa spytat prečo keď telefonujem s priatelkou cez skype pocuje to co ja pocujem v pocitaci zistil som ze to neni tym ze mam silnu hlasitost v sluchadlach ale akoby som mal zapnute zdielanie zvuku nwm... Otvor fórum »
10. 11. 2014 18:54
6
Zápal ušiek u psov
ahojte máme fenku yorkshirskeho teriéra a v sobotu sme ju dávali strihať a čistila jej aj ušká . v noci sme si všimli že ani nespala a dnes keď som sa vrátila z nemocnice začala mykať pravým uškom ale... Otvor fórum »
10. 11. 2014 18:37
7
Rada
Zdravím, organizujem charitatívnu zbierku potravín z mladežnického parlamentu a zatial mame stanok na namesti, a nemyslite si zeby bolo fajn dat aj stanok do nejakeho obchodneho centra pri vchode, ze ked uvidia, ze je nejaka... Otvor fórum »
10. 11. 2014 18:26
14
Rozdiel medzi pedagogickou a filozofickou fakultou?
Vybrala som si učiteľstvo anglického jazyka a literatúry na UMB, ale keď si pozerám stránku tento odbor je napísaný aj v pedagogickej aj vo filozofickej fakulte. Aký je medzi tým rozdiel? Otvor fórum »
10. 11. 2014 17:06
9
Skola
Ahojte chcem sa spytat aky je rozdiel v nemcine medzi damit , a um... zu ? kedy sa pouziva v ucelovych vetach damit a kedy um ..zu ? Otvor fórum »
10. 11. 2014 15:56
13
Ako začať s UPGRADE-om (aspoň svojho vlastného) PC?
Privítal by som od vás rady, tipy, triky, návody, skrátka všetko čo by bolo dobré vedieť aby som upgrade PC zvládol aj sám. Aby som sa v tomto nemusel spoliehať vždy na niekoho iného. ... Otvor fórum »
10. 11. 2014 15:26
5
Hladam film
Nad mesto pride silna burka vojensky pilot ktory lieta do burok lebo zbieraju tieto udaje nasledovanie pocasia. Na konci filmu pristava pred burkov na letisku, kde ho čaka jeho tehotna zena a ostany ludia ktori sa stačily uist pred prichadajucou... Otvor fórum »
10. 11. 2014 15:19
8
Chodíte na vianočné trhy do Viedne? Kam tam ?
1. Zámok Schönbrun 2. Viedenská radnica 3. Zámok Schloss Hof Schonbrun - boli ste tam niekto ? Oplatí sa to tam? pred tým "palácom" su vlastne každoročne trhy ? Pretože o tom nie je... Otvor fórum »
10. 11. 2014 15:19
26
Veríte na duchov?
Zaujímalo by ma, aký je váš názor na duchov. Ak v nich veríte či nie, prečo? Myslíte že je to len výmysel na strašenie malých detí alebo... ? A samozrejme, videli ste niekto už nejakého toho... Otvor fórum »
10. 11. 2014 15:09
23
Čo sa stane, ak si budem dávať peeling každý deň alebo každý druhý deň?
Kedže sú na birdzi samí odborníci, či lekári, politici, ekonómovia, spisovatelia a neviem čo všetko tak isto je tu aj nejaký odborník na pokožku :D a povie mi, čo sa stane, keď si budem... Otvor fórum »
10. 11. 2014 12:21
8
Oddelenie zvukovej stopy
Zdravím. Chcem sa spýtať ako sa dá rozdeliť zvuková stopa ? Mám namysli takú že niekto niečo rozpráva a v pozadí toho hrá hudba ale ja by som potreboval to rozdelit aby som pocul len to co rozprava aby... Otvor fórum »
10. 11. 2014 11:01
10
UMB poraďte
Zdravím, chcela by som sa opýtať. Tento rok maturujem a po škole chcem ísť na UMB neviem sa však rozhodnúť, čo by bolo najlepšie. Maturujem z ANJ(B2), NEJ(B1) a NASKY. Nejaký študent, ... Otvor fórum »
10. 11. 2014 08:08