Diskusie - 1712. stránka fóra
11
Krtková torta
Jedli ste už alebo počuli ste o krtkovej torte ale s tým rozdielom, že by v nej boli aj tie banány aj jahody súčasne?neviete, či je táto kombinácia vhodná?ďakujem :) Otvor fórum »
23. 11. 2014 18:24
28
Existuje na korupcia na strednich skolach ? a kolko stoja asi skusky ?
takze na rok idem na streednu a zaujima ma ci mam sancu sa dostat na strednu 4 rocnu so sjl a bio z obidvoch predmetoch nic neviem .. ale uz teraz co su tam prvaci na tej skole mali tiez... Otvor fórum »
23. 11. 2014 17:32
3
Film
čavte, neviete mi niekto poradiť ako sa vola ten film, čo dvaja slováci ušli z Oswiencimu, nie je to starý film, hrá tam známy slovenský herec Juraj Loj. dakujem Otvor fórum »
23. 11. 2014 16:56
1
Nestor - Každý
https://www. youtube. com/watch?v=ZOgA5thFT74&feature=youtu. be Otvor fórum »
23. 11. 2014 16:16
13
Ako sa dostat do Ameriky alebo Anglicka?
chcem ist studovat bud do ameriky alebo do anglicka, nemate nejake rady ako by som sa tam mohol dostat na vysoku? Po anglicky viem, takze s jazykom by problemy neboli, skor co sa tyka financnej stranky, ... Otvor fórum »
23. 11. 2014 15:34
14
Touchpad si robí čo sa mu zachce
Prosím vás kto by mi vedel poradiť? zrazu si touchpad na mojom notebooku začal robiť čo sa mu chce, keď sa kurzorom posúvam, zrazu mi skočí inde, robí trhané pohyby, behá tam kde nemá, ked... Otvor fórum »
23. 11. 2014 15:20
10
Ako sa mam preukazat vo vlaku regiojet?
AHojte ludia, prave som si bookol listok z Prahy do Ziliny... Najprv som si vytvoril ucet, nabil som si kredit a zaplatil listok... problem ale je, ze sice mam na ucte, ze tiket je rezervovany... Otvor fórum »
23. 11. 2014 15:06
19
Ľudské mozgové frekvencie ovplivňuju generátory náhodných čísiel?
Čo si o tom myslíte? https://www. youtube. com/watch?v=m3_Rg7yoMsE& feature=youtu. be& t=1m19s Raz som čítal aj o teste v ktorom žiadali ľudí aby sa sústredili na generátor náhodných čísiel ktorý generoval na 50% 1 a na 50% 0 A... Otvor fórum »
23. 11. 2014 14:30
8
Microdermal
Ahojte, ludia čo máte microdermal... napíšte mi prosím vaše skúsenosti s ním (aplikácia, hojenie, starostlivosť, či by ste si ho dali znova) a zauíma ma tiež či ostane veľká jazva po odstránení ..diky... Otvor fórum »
23. 11. 2014 13:58
231
Potencionálne BIRDZ dvojice
Tak mi napadlo, čisto teoreticky :D ktorí ľudia z birdzu by podľa vás spolu tvorili dobru/peknú zalubenu dvojicu?:D podľa mňa sa k sebe hodia @luc. ka a @matwejo neviem preco, vždy mi tak k sebe... Otvor fórum »
23. 11. 2014 13:49
4
Tréning - vrch tela
Zdravím, prosím vas ma tu niekto nejaky osvedceny trening len cisto na vrch tela ? Vdaka Otvor fórum »
23. 11. 2014 12:19
6
Ako stiahnuť pesničku s obrázkom ?
Ahojte :D viem že to je asi smiešna otázka. Ale vôbec sa mi to nepáči keď mi hrá pesnička na mobile a nemá k tomu žiadny obrázok. Musím stiahnuť hneď pesničku čo má obrázok alebo sa to k... Otvor fórum »
23. 11. 2014 11:15
63
Kolko penazi si najviac minul za vecer ked si isiel zit?
23. 11. 2014 11:12
3
Pomerania
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosti s tým to druhom psov ? Ak ano tak prosím npíš aké... Je priatelsky ? Dokážete ho naučiť nejaké pokyny ? Otvor fórum »
23. 11. 2014 10:44štipendium
Čaute, neviete o nejakých dobrých stredoškolských štipendiách do zahraničia (najlepšie do kanady)? Diki Otvor fórum »
23. 11. 2014 08:36
25
Nahota
Chcem sa opytat bab, ci by sa im pacilo trebars nachytat chalana v sprche a potom sa na neho pozerat, pripadne ako sa robi, kludne aj s kamoskami, alebo chalansky striptiz alebo ak radi kreslia tak... Otvor fórum »
23. 11. 2014 01:18
11
Pomoc na svalovku
Prosim vás co pomáha na riadnu svalovku? V utorok som bol na jednom treningu a odisli mi nohy, chrbat a brucho. Svalovka na chrbte a nohach mi odisla do 3 dni no brucho citim este teraz. Ked... Otvor fórum »
22. 11. 2014 23:32- 1 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Zavist a zmeny
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic