Diskusie - 1640. stránka fóra
122
Čo by ste chceli v živote ešte vyskúšať?
Je mi jedno čo sem napíšete, v pohode aj somariny... Otvor fórum »
4. 1. 2015 17:15
25
Bakalárska a diplomová práca
Podľa čoho ste si vyberali tému svojej bakalárskej alebo diplomovej práce? Hľadali ste dopredu zdroje a množstvo informácií, alebo ste si skrátka vybrali tému, ktorá vás zaujala, ktorá vám zostala na výber, ... Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:37
3
Plávanie UPJŠ
Čaute, nemá niekto náhodou skúsenosti s plávaním ako športovou aktivitou na UPJŠ? Zaujímalo by ma, ako prebieha vyučovacia hodina. Ak viete o tom niečo, prosím, podeľte sa. Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:36
16
Stredná škola herectva
neviete niekto či je aj škola kde sa nemusia robiť talentovky zo spevu a hlavný odbor herectvo a hudba ale bez spevu? Ak áno prosím napíšte kde sa nachádza Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:13
39
Ignorovanie
Ahojte, spoznal som sa z jednym chalanom cez FB a už si spolu píšeme asi tak mesiac. Mne sa veľmi páči, má pekné oči, proste je to môj typ. Tiež je veriaci, má rovnaké... Otvor fórum »
4. 1. 2015 16:08UKF- FiF učiteľstvo ANJ-SPJ
AHojte. Študuje tu niekto z vás na filozofickej fakulte UKF učiteľstvo anglického jazyka a španielského jazyka? Chcela by som vedieť, či je to veľmi náročná škola a aké skúsenosi s ňou máte. Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 1. 2015 15:23
52
Čo ste sa naučili?
Čo ste sa v poslednej dobe naučili? Či už vám to príde dôležité alebo nie. Môže to byť nejaký: - fakt (vedomosť), o ktorom ste predtým nevedeli z rôznej oblasti - ponaučenie zo života, ... Otvor fórum »
4. 1. 2015 15:15
4
Lyziarske prilby
su lyziarske prilby povinne na slovenskych zjazdovkach ? Otvor fórum »
4. 1. 2015 15:01
23
Vracanie
Ahojte ; -) Dneska som chviľu po polnoci začala vracať. Najskôr to bola klasika, obsah žalúdka sa my vyprázdnil. Potom som si trochu pospala, no problem prišiel ked ma začalo znovu naťahovať aj ked už nemalo... Otvor fórum »
4. 1. 2015 14:35
8
Seriál
Hej ľudia. Filmoví a Seriáloví fanatici. Potrebujem pomoc. Dávno mi niekto spomínal o geniálnom seriáli, no neviem si spomenúť na názov. Vraj je to niekoľko krátkych nenadväzujúcich príbehov spojených do seriálu. Jeden diel (film)... Otvor fórum »
4. 1. 2015 14:16
19
LoL-ko
Ahojte. Dnes som sa rozhodla začať hrať League of Legends. Stiahla som si hru (strašne dlho sa sťahovala) priamo z ich stránky. Potom mi však vybehlo okno aktualizácie dajake je na 41% a strašne... Otvor fórum »
4. 1. 2015 13:58
5
Sú otvorené nákupné centrá v BA 6. 1 ? je niečo zavreté ?
Neviete aké obmedzenia nákupných centier, obchodov a iných zariadení je v Bratislave 6. 1 - Sviatok traja králi ? čo je otvorené a čo nie, ide mi hlavne o Polu C. C. a Avion Otvor fórum »
4. 1. 2015 13:56
10
Svrbivé vyrážky
Pred týždňom sa mi objavili na tele svrbivé, červené vyrážky... Bola som s tým u obvodnej, ale tá mi povedala, že to nič nieje... že to mám asi alergiu z nejakých potravín... :D... Otvor fórum »
4. 1. 2015 13:32
15
Dotaznik k SOČ
Prosím vás, vyplňte mi tento dotazník k mojej práci. Veľmi mi tým pomôžete :) budem vďačná za každú serióznu odpoveď http://goo. gl/QRl5ZA Otvor fórum »
4. 1. 2015 12:35
38
Používate výrobky určené pre deti, bábätká?
Myslím napríklad krémy, mydlá, šampóny alebo hocičo iné. Otvor fórum »
4. 1. 2015 12:10
163
Hlučná párty
Ahoj.. včera som bola sama doma a mala som takú nemej "hlučnú" párty. Dávala som si pozor na to, aby to dopadlo naozaj dobre lenže potom to začalo, nebolo ešte ani desať hodín a susedia už... Otvor fórum »
4. 1. 2015 10:28