Diskusie - 1639. stránka fóra
25
TVOJ NAJVÄČŠÍ FAIL?
Tvoj možno smutný, možno vtipný FAIL v živote, ktorý nemáš problém zverejniť. S autormi najlepších príspevkov je možné ďalej komunikovať o scenári a následného sfilmovania (formou seriálu) vašich príbehov! Otvor fórum »
5. 1. 2015 00:10
5
Trust starzz
Mám mikrofón trust starzz keď ho pripojím do pc tak nefunguje no keď ho pripojím do telefónu tak mikrofón normálne ide čo s tým (krabicu ani cd-čko z mikrofonu nemám a ovládače som skúšal aktualizovať no ukázalo že ovládače sú... Otvor fórum »
4. 1. 2015 22:54
27
Kde dať kríž
Zajtra si idem vyholiť kríž na hlavu, len neviem či na stranu alebo dozadu . . Otvor fórum »
4. 1. 2015 22:24
17
Britský seriál
Ahojtee :) nepoznáte niekto nejaký dobrý seriál taký skôr teenagerský alebo niečo zábavné ale nie tie americké čo idú každý deň v telke :D niečo britské/anglické čo bolo natáčané niekde v Londýne alebo to je jedno len nech to nie... Otvor fórum »
4. 1. 2015 22:09
19
Gympel v inom meste
Čaute, je tu niekto kto dochadza na gympel do ineho mesta? rozhodli by ste sa cestovať cca pol hodinu aj ked vo vašom meste je gympel ale nie je to nič moc a ludia takisto, chcela by som... Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:44
6
Herectvo
Zaujímalo by ma, či niekto nemá skúsenosť s prijímačkami na herectvo do BB. Koľko ľudí sa tam priemerne hlási? Ako prebiehajú? Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:36
16
Prepichnutie ucha :)
Ahojte :) Chcem aby mi sestra prepichla ucho (ona neviem prepichovať nejako odborne) :D Normálne s ihlou -bude prepichovať ucho prvý-krát :D Môže niečo pokaziť? :/ Boli veľmi prepichnutie? :D Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:36
6
Výlet
Ľudia! Chcem ísť zajtra s partiou na výlet, a keďže je ako je vonku, tak Tatry padli. Kde na Slovensku je krásne a dá sa tam dostať vlakom? :D Nikdy som nevyliezol z okolia ZV a BB... Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:06
13
Hry windows8
Mam novy ntb s windows8 a chcem naň dat hry od microsoftu - solitaire a podobne - ako prosim vas ?? vždy to vyžaduje vytvorenie učtu microsoft - da sa to aj nejak obísť ? Otvor fórum »
4. 1. 2015 21:00
12
Gramofón
Mám čisto nový gramofón. Pri prehrávaní platne to celé preskakuje. Platňa je nová, nepoškodená (na druhom gramci hrá na 100%). Myslím, že chyba je v prenoske, no neviem čo s tým :-/ vďaka vopred... Otvor fórum »
4. 1. 2015 20:43
39
Kedy to skončí??
Po akom dlhom čase ste sa dokázali definitívne vyrovnať so stratou partnera? U mňa to trvá už 8. mesiac. Prvé 4 boli hrozné, skončil som dokonca na antidepresívach, potom nastalo určité zlepšenie, tak som tie... Otvor fórum »
4. 1. 2015 20:15
20
Testosteron a masturbacia
Znižuje masturbácia hladinu testosterónu? :D (prosím o normálne odpovede) dik :D Otvor fórum »
4. 1. 2015 19:04
16
Webhosting
Ahojte, chcem si zriadiť blog o móde prevažne s fotografiami. Aký typ webhostingu je najlepsi? Premyslam nad inet. sk a freeserver. Máte s tým niekto skúsenosti? prosím, len seriózne odpovede. Otvor fórum »
4. 1. 2015 18:45
16
MAM CHOROBU
chcete vedieť akú ? :D neviem či to tu niekto má ale pri tom ako jem musím vždy niečo pozerať bez toho by som sa nikdy nenajedol :D viete toho názov ? :D Otvor fórum »
4. 1. 2015 17:56
14
Internát
Máte nieaké zážitky z intraku? :D Priznajte sa čo ste všetko povystrájali :P Otvor fórum »
4. 1. 2015 17:53