Diskusie - 1609. stránka fóra
8
Poznáte hru Metal Gear Solid?
19. 1. 2015 19:38
18
Čo ste počuli o nižšie uvedených školách ? Všetky sú v Bratislave.
Gymnázium Bilíkova-bilingválne anglické Gymnázium Pankúchová- bilingválne Gymnázium Tilgnerova-bilingválne Soš obchodu a služieb Sklenárová Soš informačných a masmediálnych študií Kadnárová Soš na pántoch 9 OAIK-bilingválna OA Dudova Pedagogická a sociál Otvor fórum »
19. 1. 2015 18:59
18
Dokážeš povedať slovo otorinolaryngológia?
19. 1. 2015 18:31
1
Sony vegas
Vie niekto kde stiahnuť súvislu liniu, animáciu obrázkov/videí. niečo takéto https://www. youtube. com/watch?v=EpJiCwK_85I no rád by som keby to bolo zadarmo Otvor fórum »
19. 1. 2015 18:20
21
Naucit sa programovat
mam moznost ist na fakultu informatiky na masarykovej v brne, zvazovala som odbor aplikovana informatika so zameranim na graficky dizajn(s tym ze nejake tie umeleckejsie predmety sa davaju az v tretom semestri, dovtedy je to rovnake ako aplikovana inf.... Otvor fórum »
19. 1. 2015 17:44
5
KAMENNÁ PREDAJŇA/E-SHOP
Ahoj. Zajtra si idem kúpiť ukulele. Mám už vybrté konkréne. Spolužiačka má rovnaké a presne mi povedala kde sa dá kúpiť. Keď som si pozrela e-shop to ukulele tam nebolo. Ja sa chcem len opýtať, či je možné že... Otvor fórum »
19. 1. 2015 16:55
9
Prekrocenie standardnej dlzky studia
ahoj som v 2rocniku na medicine a asi pravdepodobne skoncim :D a chcel by som ist na inu skolu..ako je to splatenim? lebo na medicine nie je BC. tak nvm ci si budem platit 2 roky bc alebo... Otvor fórum »
19. 1. 2015 15:43Pl plus instant game collection február
Čo mislýte že bude vo februárovej game collection, resp čo by ste tam chceli? Otvor fórum »
19. 1. 2015 15:34
11
Vie niekto pracovať v eagle?
čaute, potrebujem poradiť. Musím zapojiť schodiskový spínač v programe eagle, ale nejako sa mi to nedarí. Nenájde sa tu niekto, kto to vie spraviť dobre a hlavne rýchlo? Súrne to potrebujem! Môžem sem aj schému... Otvor fórum »
19. 1. 2015 15:15
22
Tvorba let´s playov, hudobních parodii a iních
Milý Birdzáci, hľadám niekoho, s kým by som mohol natáčať lets playe, parodie na hudbu, film či seriál a iné druhy videí. Mám zopár podmienok: -Vaše bydliko by malo byť v okolí Novej Dubnice, Trenčína alebo Dubnici... Otvor fórum »
19. 1. 2015 15:05
7
ComicBox. eu
Pracujem na tejto stránke www. comicbox. eu. Zaujímalo by ma čo by ste na nej vylepšili čo by ste pridali a tak. Za každý návrh budem vďačný. Otvor fórum »
19. 1. 2015 14:14
3
Pečiatky
Potrebujem 10 ks firemné pečiatky nevie niekto výrobcu za dobrú cenu? Otvor fórum »
19. 1. 2015 12:24
5
The Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) Announcement of New International Conferences & Academic Programs
CALL FOR APPLICATIONS The Center for Cultural Diplomacy Studies (CCDS) Announcement of New International Conferences & Academic Programs (Berlin, The Hague, Zagreb; February-March 2015) Dear Friends &... Otvor fórum »
19. 1. 2015 12:01
5
Fif Uk, prijímačky
Chcela by som pokracovat na studiu na Fif UK odbor tlmocnictvo prekladatelstvo odbor anj - spj a druha moznost spj - port. Moja otazka znie ci treba maturovat aj z anj ak na mojej skole tato maturita povinna nie... Otvor fórum »
19. 1. 2015 10:00
3
Tablet Sony Z2
Ahojte, chcela by som poprosiť o radu tých IT zdatnejsich. Väčšinou sa mi podarilo vyriešiť svoj problém pomocou rád a diskusii na nete, ale teraz fakt neviem. Mám tablet Sony Z2 a doteraz mi išla wifi... Otvor fórum »
19. 1. 2015 08:55
8
Socialna sieť TSU ?
Čo si myslíte o socialnej sieti TSU? (Co je to za p*?) Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:50
12
Letisko Budapešť
Prosím Vás máte niekto skúsenosti z letiskom v Budapešti , býva tam veľmi prísna kontrola batožiny a všetkého alebo je to tam v celku v pohode??? a hlavne dá sa tam všetko ľahko nájsť a dohovoriť sa alebo nie... Otvor fórum »
19. 1. 2015 00:37
- Hovadzie
- Divina
Ďalšie možnosti »