Diskusie - 1596. stránka fóra
9
Študentský život Brno vs. Zlín
Neviete mi niekto poradiť na danú "tému" ? :D asi blbosť ale skúsiť to možem, hlavne by ma zaujimala aj finančná stránka tohto porovnávania. Lebo čo sa týka BA vs. Brno, tak myslím, že Brno... Otvor fórum »
25. 1. 2015 22:36
16
Ženy, dievčatá, viete urobiť zhyby na hrazde?
25. 1. 2015 22:22
148
Aký typ žien/mužov priťahujete?
Takže tento krát, nie aké typy sa páčia vám ale naopak. Keď si to tak zhrniete: Ženy : Aký typ mužov priťahujete? Muži: Aký typ žien priťahujete? Viem, že nie ste magnety,... Otvor fórum »
25. 1. 2015 22:14
5
Odevný dizajn
Ahojte je tu niekto kto študuje buď odevný dizajn alebo niečo podobné čo sa týka odevníctva? Najlepšie ak je to Bratislava, Trnava a dajme tomu aj Trenčín a celkovo okolie týchto miest. Lebo onedlho ma čaká maturita stým... Otvor fórum »
25. 1. 2015 21:53
1
UKF-riadenie kultúry a turizmu
Ahojte, rozmýšlam že si vyberiem práve vyššie uvedenú katedru na vysokej škole, ak máte skúsenosti, dobré aj zlé, bola by som vďačná za každú informáciu. Chcem sa len "uistiť" že som si vybrala správne a... Otvor fórum »
25. 1. 2015 21:45Spoločenské šaty
Ahojte vie mi niekto poradiť nejakú internetovú stránku alebo aj obchod s dlhými peknými spoločenskými šatami v blízkosti Trenčína? :) Otvor fórum »
25. 1. 2015 20:49
8
Australian open
Ahojte, Dnes v noci si chcem kuknut duel cibulkovej s azarenkovou ale nemam to na akom programe kukat, eurosport nemam zaplateny :D nevie pls niekto link na ktorom by som si tento duel kukol bez lagovania? :D... Otvor fórum »
25. 1. 2015 20:45
8
Ako mam tomu rozumiet?
Ako mam rozumiet tomu, ze ked na google+ refreshnem stranku so svojim obsahom (trebars s videom... ) pripocita mi to v kolonke "zobrazene" aj 4/5/6 cisel? Akoze keby to prirata 1 tak tomu by som rozumel, ze tym... Otvor fórum »
25. 1. 2015 20:44
8
Fphil uniba - fínsky jazyk
ahojte, máte niekto skúsenosti s prekladateľstvom -fínsky jazyk na UK v BA? čo naň hovoríte? mala by som záujem o kombináciu s ruštinou :) Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:58
8
Nazov filmu ?
Ahojte. Potrebujem vediet nazov 1 filmu, myslim ze islo o nejaku (postapokalipticku ) scifi komediu: Na zaciatku filmu , bola tusim nejaka vojna a niektorych ludi zamrazili, viem ze aspon 1... Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:48
2
Hľadám jednu knihu,,.
Čítala som ju už dávnejšie, ale zrejme som ju čítala len mechanicky, lebo si nepamätám ani názov, ani autora a ani mená postáv. Viem len, že sa odohráva v troch obdobiach: ... V prítomnosti,... Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:45
14
Subway Surfers
Ahoj, mám ,,strašný problém".. Mám samsung galaxy ace a verziu androidu 2. 3. 6 a táto aplikácia sa mi nedá stiahnuť, píše mi že aplikácia nie je kompatibilná s verziou zariadenia.. neviete čo by som s tým mohla... Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:42
17
Strojček
Viem, že je takých fór (nie som si istý že sa slovo fórum takto sklonuje :D ) ale na každom sú iné odpovede. Tak som si povedal, že sa opýtam priamo. Bolo by mi treba strojček... Otvor fórum »
25. 1. 2015 19:32
13
SNY
stáva sa vám, že sa vám niečo sníva a potom sa to naplní po dlhšom alebo kratšom čase ? Ak áno zanechajte mi konkrétny komentár, čo sa vám naplnilo :) Otvor fórum »
25. 1. 2015 18:53Poznáte,,.
Nejaké Soš kde je odbor: pracovník marketingu v hotelierste a cestovnom ruchu, pracovník marketingu v cestovnom ruchu alebo cestovný ruch ? Bratislavský a Trnavský kraj... Otvor fórum »
25. 1. 2015 18:26
12
Hry o život
čaute, chcem sa opytat či http://www. pantarhei. sk/knihy/beletria/sci-fi-fantasy-komiks/sci-fi-fantasy/hry-o-zivot-trilogia-4-vydanie. html sú všetky diely v jednom alebo je to len kniha k filmu.. lebo sa mi zdá, že to je nejaka nizka cena za celu trilógiu, Otvor fórum »
25. 1. 2015 18:06
63
Príbehy vašich zvieratiek
Ahojte :) veľa z vás postuje svoje rozkošné zvieratká tak ma napadlo prečo sa nepodeliť o nejaké milé, vtipné no proste kadejaké príbehy z ich života :) Otvor fórum »
25. 1. 2015 17:45