Diskusie - 1578. stránka fóra
17
No priznaj me sa koľký z nás sa tak správaju?
Neviem koľko animákov a dokumentov bude musieť o tomto ešte vzniknúť. https://www. youtube. com/watch?v=jid2A7ldc_8 Ale ten Steve Cutts je naozaj dobrý animátor. Na záver: Len rozširujem video ktoré stojí za šírenie. Otvor fórum »
4. 2. 2015 18:57
4
Tatrabanka -internet banking čítačka kariet
Už mám tú kartu a čítačku kariet dlho, ale stále som neprišla na to, ako sa zadáva desatinná čiarka, tak všetko zaokruhľujem :D nevie niekto ako sa tam dáva desatinná čiarka? A hej, príde mi rýchlejšie... Otvor fórum »
4. 2. 2015 18:19
49
Hľadám.
Ahojte :D Hľadám človeka ktorého baví cestovanie či po Slovensku alebo do zahraničia. Má rad knihy, prírodu. Niekoho veselého, môže byť aj smutný. P. S. Chcela som... Otvor fórum »
4. 2. 2015 18:09
4
16
VŠ bez cudzích jazykov
Poznáte nejakú vysokú školu, kde nie sú vôbec cudzie jazyky? Otvor fórum »
4. 2. 2015 17:35
21
Akú literatúru máta najradšej?
Ja mám rada historickú literatúru a skutočne príbehy z vojny. A čo vy? Otvor fórum »
4. 2. 2015 16:58
3
Zlepšenie angličtiny
Prosím vas, nepoznate nejaku dobru stránku na zlepšenie anglického jazyka? Na gramatiku, slovíčka.. poprípade cvičenia a pod. Ďakujem!!:))) Otvor fórum »
4. 2. 2015 16:29
20
Lietat s igelitkami
Dobry den prajem, je tu nejaky fyzik alebo mudry daky clovek, ze keby som si dal pat igelitiek (tych vacsich, pevnejsich, nie tie male tescovske) , okolo nohy, lepiacou paskou urobil pod... Otvor fórum »
4. 2. 2015 16:26
1
Vysoká škola
Ahojte. Práve končím strednú a rozmýšľam nad výškou : Urgentná medicína(záchranár) v Prešove. Čo by ste mi radili ohľadom tejto školy, alebo uplatnenia či celkovo práce. Otvor fórum »
4. 2. 2015 16:08
16
Poradte film
Som chorá a z intráku ma poslali domov, kde musím ležať pod perinou :/ čiže sa nudím :( . Chcela by som vás poprosiť či by ste mi neodporučili nejaký dobrý film, nech zabijem aspoň troška čas... Otvor fórum »
4. 2. 2015 15:46
18
Architektúra
Co hovorite na architektúru na vysokej škole? Zaujímalo by ma, koľko rokov sa študuje, kedže niekde som sa dočítal, že 4, niekde 6. Ďalej, aké ju uplatnenie sa v živote? A aké predpoklady by... Otvor fórum »
4. 2. 2015 15:17
104
Zeny, mate rady skaredych, nizkych, pleasatych, chudobnych, ale milych, mudrych, inteligentnych, zabavnych a vtipnych muzov?
Skaredi, nizki, pleasati, chudobni, ale mili, mudri, inteligentny, zabavni a vtipni muzi, maju vas rady zeny? Myslim nie rady ako brata, ale ako partnera? Ha, a pravda sa teraz... Otvor fórum »
4. 2. 2015 14:40
8
Ktorý je tvoj obľúbený klip od Red Hot Chili Peppers?
4. 2. 2015 13:27
20
Otázky na právo (TT)
Ahojte! :) Keďže sa na stránke Trnavskej univerzity celkom nevyznám, rada by som sa niečo opýtala. Na nete som našla otázky na prijímačky do TT z roku 2009 a pomaly sa ich učím. No... Otvor fórum »
4. 2. 2015 11:47
24
O spolubývajúcich
Diskusia pre tých, ktorí majú skúsenosti so spolubývajúcimi (nemyslím na intrákoch, ale skôr na bytoch a pod. ): Aké máte skúsenosti so spolubývaním? S koľkými ľuďmi zdieľate byt, prípadne izbu? Vyhovuje vám to?... Otvor fórum »
4. 2. 2015 11:38
- pojdem voliť - hlasujem 3x nie
- nepôjdem voliť
Hlasuj »