Diskusie - 1573. stránka fóra
15
Dobrovolnictvo
ahojte:) nemate nejake skusenosti s dobrovolnickou cinnostou na slovensku najlepsie v bratislave alebo cesku/ v zahranici, alebo nejake festivali kde by sa dalo ist? Otvor fórum »
7. 2. 2015 15:49
7
Stranka na pijatiku?
Existuje daka taka stranka kde sa mozes anonymne stretnut a ist na pivo s clovekom? Popripade sa aj ozrat? Tak myslim pre ludi co su introvertnejsi a ked maju kychnute tak rozpravaju, cize sa pre takych tazko hladaju novi... Otvor fórum »
7. 2. 2015 15:33
18
Neodstranitelny virus ?
Caute, mam taky problem, asi som nieco postahoval alebo neviem ale vzdy ked chcem nieco skopirovat na (ktorekolvek) USB tak mi to zacne vyhadzovat trojana, skusal som naformatova USBecka, skontrolovat komp s tou microsoft scanner... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:58
35
Vysoká škola
Ahojte, chcel by som študovať psychológiu na Univerzite Komenského, viem o nevýhodách ako malé uplatnenie atď. ale tohto sa môj problém teraz netýka, som už pevne rozhodnutý ale problém je v tom že ak by ma... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:49
7
Epilator
AHojte , pouzivate epilator? ak hej myslite si ze naozaj po nom rastie menej chlpkov ? mam totiz problem s hormonamy , zarastam nad hornou perou , prsia atd a neviem ci mi epilator pomoze s tym... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:38
14
Rozdiel medzi klasickou TV a Smart TV
Aký je prosím vás rozdiel medzi klasickou TV a Smart TV ???? Neviem to totiž nikde nájsť. :-D Chcem si totiž kúpiť TV Sony, ale neviem ktorú.... Táto je drahšia... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:20
8
8
Tričko z metalshopu
Ahojte, keď dnes si objednám tričko z metalshopu, môžem ho ísť v pondelok vyzdvihnúť? Otvor fórum »
7. 2. 2015 11:42
8
Surne, hladam meme :D
Hladam take meme kde je obrazok knaza alebo nejakeho duchovneho a je tam nieco ze, ako mate radi deti? v hd kvalite synu v hd kvalite, diqqq :D Otvor fórum »
7. 2. 2015 09:43
11
Poznáte a videli ste už serial Avatar The Last Airbander?
7. 2. 2015 09:30
24
Učúraná postel
ahoj, včera som robila u nás na chate menšiu párty dnes ako sme s kamarátkou začali pratať som zistila že mi niekto očúral posteľ, je to staršia posteľ, otváracia čiže madrac sa nedá oddeliť od postele... skúšala som to vyčistiť... Otvor fórum »
7. 2. 2015 09:24
4
Najvtipnejšie komenty na Profilovke na FB
Čaute ... poznate neake vtipne komenty čo by ste mohli napisať ľudom na profilovku na facebooku ? :D Otvor fórum »
7. 2. 2015 08:47
29
Učitel a študent
Keďže neviem na koho sa s tým obrátit, tak to skúšam tu. Počula som, že keď sa učitel stretáva so žiakmi mimo školy, napr. na káve a pod, tak ho za to môžu... Otvor fórum »
6. 2. 2015 23:45
1
Parochne pre mužov
Je možné si niekde zakúpiť parochne ktoré sú určené výlučne pre mužov? Čím svetlejšie, tým lepšie (najlepšie úplne biele). Ak áno, napíšte prosím vás kde, prípadne pridajte link. Ďakujem. Otvor fórum »
6. 2. 2015 23:03
19
Spravny vyber ?
A) http://nahodsa. sk/kategorie/zeny/damska-obuv/nike-roshe-run-black-metal-damske-tenisky. html B) http://www. queens. cz/wear/52177/106/nike-wmns-rosherun-hyperfuse/ C) http://nahodsa. sk/kategorie/zeny/damska-obuv/nike-roshe-run-dark-pink-damske-tenisky. h Otvor fórum »
6. 2. 2015 22:03
15
Film Votrelec?
Ehm, chcel by som si pozriet film s tou priserou co jej z huby vychadza este daco dalsie ale neviem ci je to Votrelec alebo Votrelec a predátor alebo co :D nejako sa v tom nevyznam a na googli... Otvor fórum »
6. 2. 2015 21:29
21
Chudnutie
Neviete poradit nejake typy na chudnutie ? A pomaha pri chudnutí L-Carnitin ? Dik za rady :) Otvor fórum »
6. 2. 2015 21:25