Diskusie - 1542. stránka fóra
32
Sexuálna výchova v predškolskom veku
Aký je váš názor na sexuálnu výchovu v predškolskom veku? linka: http://www. svetkolemnas. info/novinky/zajimavosti/2081-sokujici-knizka-sexualni-vychovy-pro-deti-v-predskolnim-veku Otvor fórum »
25. 2. 2015 08:10
6
10
Upratovanie bytoviek - spoločných priestorov
Zdravím, viem, že sa to nehodí, ale potrebujem pomoc. Myslíte, že ľudia by mali záujem, aby im niekto prišiel poupratovať bytovku, teda spoločné priestory a vlastníci by za to platili? ... Otvor fórum »
24. 2. 2015 23:14
6
Zadné vrátka
Zdravím, nemáte odporučiť nejakú Vš ako zadné vrátka, škola kde berú bez PS, technika-ekonomia (otvorená som aj nelekárskym odborom) dík Otvor fórum »
24. 2. 2015 23:00
7
Knihy
ahoj vie mi niekto poradit nejake knihy co sa zaoberaju psychologiou cloveka a komunikaciou? Otvor fórum »
24. 2. 2015 22:42
9
Prosím vyplňte dotazník veľmi mi pomôžete
Prosím vyplňte dotazník, pomôžete mi pri dôležitej práci. Veľmi pekne ďakujem. http://www. survio. com/survey/d/J5R4T8C6K4B2C4J5C Otvor fórum »
24. 2. 2015 22:31
14
Prirodzenosť
všimla som si na mojich spolužiakoch a ľuďoch celkovo že: niektorí pôsobia, rozprávajú, reagujú prirodzene .... a iní keď povedia to isté vyznie to neprirodzene alebo trápne nezáleží pritom ani či je ten človek spoločenský, alebo obľúbený........ Otvor fórum »
24. 2. 2015 21:42
12
Vysoká škola
Chcem ísť na výšku a rozhodujem sa medzi pár odbormi medzi ktoré patrí aj mediamatika. Chcem sa spýtať niekoho kto tam chodí, chodil, vychodil tú školu na názor, možno ohodnotenie +, -.... Otvor fórum »
24. 2. 2015 20:55
11
Má niekto tieto nohavice alebo podobné ?
Potrebujem vedieť či sú veľmi úzke ako sa v nich cítite, ak máte tieto. Ak niekto podobné maskáče ale tmavšie, prosím dajte mi stránku z kadiaľ ste si ich objednali alebo napíšte mesto a obchod, kde... Otvor fórum »
24. 2. 2015 20:40
32
Upchatá nosná dierka
Ahojte, mám taký problém že skoro stále mám upchatú pravú nosnú dierku. Keď som chorá tak ju mám úplne zapchatú a len z ľavej mi idú sople (sorry za vyjadrovanie :D). Ale aj keď som zdravá, ... Otvor fórum »
24. 2. 2015 20:37
3
Hľadám
Už som fakt zúfalý :/ neviete niekto o nejakej chate/byte/dome ale tak pre 15tich na prenájom cez víkend ?? :/ problém je že musí to byť priamo v ba :D kto mi poradí má u mňa bačenko na líce... Otvor fórum »
24. 2. 2015 20:24
2
Prezentácia
Ideme robiť ročníkové projekty a tak nejak sa kladie dôraz na originalitu- ale celý ročník ide robiť v Prezi lebo je to "originálnejšie" ako Power Point a chcela som sa spýtat či poznáte niečo podobné ale predsa... Otvor fórum »
24. 2. 2015 19:34
7
7
Blogovanie
Ahojte, vedel by mi niekto z vás kto má skúsenosť s blogovaním poradiť, ako zväčšiť okruh čitateľov (alebo ako ich aspoň motivovať ku komentárom, keďže viem že to číta celkom dosť ľudí no ohlas je... Otvor fórum »
24. 2. 2015 18:29
9
Váš obľúbený web?
Všímate si na webových stránkach ich dizajn? Ktorá stránka sa vám dizajnom páči najviac? A čo konkrétne sa vám na nej páči? Akú funkčnú vychytávku oceňujete? Páči sa vám web nejakej školy? Ďiky :) Otvor fórum »
24. 2. 2015 18:05
4
Analýza príčin vzniku a potenciál strany Sieť
Sme študentky politológie a robíme projekt. Prosíme o vyplnenie dotazníka, veľmi by nám to pomohlo s našou záverečnou prácou. Ďakujeme https://docs. google. com/forms/d/1ISHkCq2bfPrmtDZVR00cRx5scyDx1szTk_3RZa8N95Q/formResponse Otvor fórum »
24. 2. 2015 18:05
26
Zaujímalo by vás to?
Zdravím, pripravujem sériu článkov o mojich skúsenostiach humanitárnej pracovníčky v teréne v oblastiach vojnových konfliktov (konkrétne západný Irak, Libanon, West Bank a hranica Libanon-Izrael). Zaujímalo by vás čítať o takých veciach, o takejto práci? Otvor fórum »
24. 2. 2015 17:47