Diskusie - 1534. stránka fóra
3
Súrne tlačiareň HP
čawte nemá niekto z vás tlačiareň HPC 4280???? Surne by som potrebovala ten farebný papier aby sa tlačiaren zarovnala....... Otvor fórum »
28. 2. 2015 20:49
11
Anglicke slovicka
Ahojte ... zaujimalo by ma, akym spôsobom sa ucite slovicka cudzich jazykov ? Myslim efektivne spôsoby, kedy po uceni sloviciek polovicu nezabudnem :DDD dakujem :) Otvor fórum »
28. 2. 2015 20:38
5
Nemčina na doma
Potrebujem poradiť nejakú stránku kde by som sa mohol učiť nemecky (základy) . Mam čas do leta . Niečo už viem zo základnej školy ale väčšinu som zabudol. Budem rád za každú pomoc . Otvor fórum »
28. 2. 2015 20:25
6
Blokovana adresa email
Ahojte, potrebujem sa zaregistrovat na titulky. com a mam taky problem piše mi tam toto Pro bezproblémový příjem je nutné zařadit emailovou adresu robot@netusers. cz mezi neblokované adresy mam gmail nevete niekto nahodou ako to urobiť? Otvor fórum »
28. 2. 2015 19:51
7
Test osobnosti
Prosím vás poznáte nejaké testy osobnosti ale myslím take niečo ako o predstavivosti napr. sa tam bude veta predstavte si púšt čo prvé vidíte a take ak ma chápete Otvor fórum »
28. 2. 2015 19:37
11
UK BA - problém s prijímačkami
Ahojte, s mojou kamarátkou sme v 3. ročníku na gympli, čo znamená, že je najvyšší čas obzerať sa po potencionálnych vysokých školách. Ide o to, že kamoška bude maturovať z prvého... Otvor fórum »
28. 2. 2015 19:31
15
Kratke nohy dlhy trup
Baby mate niektora takyto typ postavy ? Ak hej ako to riesite ? mate nejake tipy ako sa obliekat ? a chalani pride vam takato postava smiesna a vsimate si to ? dajte foto ked tak aku mate pstavu baby... Otvor fórum »
28. 2. 2015 18:27
25
Alkohol
Ahoj, chcem sa opýtať mam taku "menšiu" opicu po vcerajsku pila som vodku ale aj vino a striedavo... prvy krat, je mi dost zle, od zaludku hlava ma neboli len ten zaludok skoro cely den som nejedla, zjedla som kusok... Otvor fórum »
28. 2. 2015 17:57
24
6
MIKINA
Cawte neviem kde by som mohol kupit tuto mikinu ? http://prntscr. com/6axtv5 Otvor fórum »
28. 2. 2015 17:15
11
Stres a nervozita
Prosím vás, mám pred sebou náročný týždeň plný praktických skúšok. Keďže som hrozný stresák, tak tieto situálcie nie moc dobre zvládam a rada by som nejako prešla bez toho, aby som pri skúške neskolabovala. Počula... Otvor fórum »
28. 2. 2015 16:34
17
Je to na zblaznenie
milujete niekoho tajne? ta osoba nic netusi a vy na nu myslite a velmi casto... Otvor fórum »
28. 2. 2015 16:24
20
KLAMSTVO
Jeden chalan si vymyslel, že som sa s ním za peniaze chcela vyspať. Teraz som u veľkej skupine ľudí považivaná za kurvu. Chcela by som prísť za ním a pred všetkými ho tak trochu zhodiť aby... Otvor fórum »
28. 2. 2015 16:07
22
Pomoc s prekladom (ANJ-SJ)
Prekladám jeden film a chalan podáva druhému chalanovi tablet a hovorí: The bank foreclosed, but the cable's still on. Buried the router, like you said. Ako by ste to preložili?... Otvor fórum »
28. 2. 2015 15:55
4
Brigáda v Anglicku
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či niekto z váš nebol v lete na brigáde v Anglicku (prípadne aj niekde inde) cez agentúru, nie na vlastnú päsť. Chceme ísť s priateľom a hľadáme nejakú dôveryhodnú agentúru.... Otvor fórum »
28. 2. 2015 15:09