Diskusie - 1531. stránka fóra
6
Dejepis
Čaute :) nenájde sa tu nejaký milovník dejepisu, ktorý by mi vedel povedať 15 rozdielov medzi Clevelandskou, Pittsburskou a Washingtonskou zmluvou pri tvorbe ČSR. Na nete je stále len to isté. Za ochotu vopred ďakujem :) Otvor fórum »
2. 3. 2015 15:37
7
Stativ na zrkadlovku
hmm..mozžno je tu niekto kto sa vyzná, tak to skusim :D zhanam stativ na zrkadlovku..(nie tažký, aby sa s nim dalo chodiť po túrach, vhodný aj do zimy..a nie za 600e..) :D nejake dobre stranky, značky a... Otvor fórum »
2. 3. 2015 15:34
27
Statický/dynamický život
Ako veľmi dynamický je váš život - čo sa týka zemepisnej polohy - trávite všetok čas v jednom byte, meste, štáte, alebo sa pravidelne presúvate medzi dvoma-troma miestami, alebo sa pravidelne presúvate medzi úplne rôznymi random... Otvor fórum »
2. 3. 2015 15:03
16
Vstup na strechu,,.
Ahoj chcem sa opýtať je proti zákonné chodiť po strechách budov ako sú kotolne školy, paneláky??? Lebo chem zobrať moju známosť hneď na prvé stretko na jednu strechu skade je dobre pekne vidieť hviezdy a nerád by som bol... Otvor fórum »
2. 3. 2015 14:57
10
WOT invite code
ponúknem niekomu invite kód, ak bude so mnou hrať :D je tam 3 dni premium účet a 3 tier premium tank Otvor fórum »
2. 3. 2015 13:24
7
Paneurópska vysoká škola, fakulta práva
čavte všetci, nenájde sa tu niekto, kto sa chystá na paneurópsku vysokú školu do 1. ročníka? dakujem :) Otvor fórum »
2. 3. 2015 13:20
26
Preco mam tazkosti si zapamatat tvare mojich lasok?
Stavalo sa vam, ze ked ste sa zamilovali do nejakej osoby, akoby ste si uplne nepamatali jej tvar? Myslim to tak, ze ked ste vysli na ulicu, videli ste ju najprv skoro vsade, ale pri... Otvor fórum »
2. 3. 2015 13:12
16
Tradičné jedlo istej krajiny
Mám urobiť projekt o nejakej krajine a chcel by som doniesť aj nejaké ich jedlo, ale niečo také normálne. Nechcem doniesť boršč, alebo vodku .. :D Niečo pevné a jednoduchšie. Nenapadá vám niečo? Otvor fórum »
2. 3. 2015 13:05
7
Ázijská večierka v BA
neviete niekto o obchodiku na styl vietnamskej vecerky ale v bratislave prosim? jedine o com som pocula je seoul plaza :( Otvor fórum »
2. 3. 2015 12:36
2
Tpp a VŠ
Chcem sa opýtať. Ako je to s robotou, VŠ, úradom práce. Keď som prestal chodiť na VŠ v zimnom semestri ale nedal som vedieť, že odchádzam. Z VS mi neprišiel žiadny... Otvor fórum »
2. 3. 2015 12:17
46
Ake je to lubit niekoho?
Ake to je? Co pri tom, pri pohlade na svoju polovicku pocitujete? Prečo niektori ludia nevedia co to je lubit niekoho ? U nas v rodine sa laska vobec nerozdavala. Moze to mat s tym nieco spolocne ?Mam... Otvor fórum »
2. 3. 2015 11:47
13
19
Triky s bakalárkou
Myslíte, že funguje postup so zabielením písmen na bielo, aby sa predišlo vysokej zhode pri nahratí práce do systému? Je to odhaliteľné? (okrem možnosti zistenia abnormálne dlhých slov) Otvor fórum »
2. 3. 2015 10:18
8
IMac 21, 5 Late 2013
Predám iMac, kupovaný v iStores v Banskej Bystrici, používaný 5 mesiacov, záruka ešte vyše jeden a pol roku. Ide o najvýkonnejší model s uhlopriečkou 21, 5 palca. Nevidno na ňom známky používania. Parametre:... Otvor fórum »
2. 3. 2015 09:35
8
BA - miesto na fotenie
Chcela by som kamoške niekde v Bratislave porobiť pekné fotky, neviete mi poradiť pekné miesto? Najlepšie nejaká zrúcanina, niečo staršie... alebo proste pekné miesto... vopred dakujeeem :)) Otvor fórum »
2. 3. 2015 01:09
25
Schizofrénia/samomluva/paranoja
Kedy si myslíte že je nutné vyhľadať pomoc? Všetci si popod nos mrmleme všeličo ale kedy to presahuje medze? Je v poriadku ak sa človek zhovára s neviditeľným človekom a vedie dialóg? Dáva si otázky a odpovedá si na ne...... Otvor fórum »
1. 3. 2015 23:26
17
Prečo sme tu ?
Je to normálne že v tomto veku sa zaujímam o to ako mohol vlastne vzniknuť život a celý vesmír a prečo sme vlastne tu ? (či ste to zaživali aj vy, respektive zažívaťe) Lebo v poslednom období nad tým... Otvor fórum »
1. 3. 2015 22:56