Diskusie - 1528. stránka fóra
29
Výška ? aneb Práca?
Maturanti tohto roka alebo aj iných rokov : čo ste si vybrali ak výšku akú? ak prácu akú ? Otvor fórum »
4. 3. 2015 13:25
11
9
Z čoho maturovať? Poradte aby sa oplatilo :)
Som v predposlednom rocniku na 8rocnom gymku musím siuž teraz vyybrať semináre a z čoho chcem maturovať .. Prosím poradte mi, čo sa z toho oplatí ? Nos, Psychologia, Geografia, Dejepis, Matematika... Otvor fórum »
4. 3. 2015 09:51
14
Sťahovanie
Ahojte cez ktoré stránky sa dajú sťahovať hry a filmy tak že tam máte malé riziko vírusu? alebo najlepšie žiadne riziko Potom by som sa chcel spýtať na súbor niečo ako bol torrent lebo torrent išiel už do... Otvor fórum »
4. 3. 2015 09:40
6
Náramky s menom/textom
Chce niekto náramok s menom/textom? (Korálikový alebo na štýl shamballa). Všetko podľa vašich predstáv :) Píšte mi na facebook Beads Náramky, dám vám všetky info aj fotky :) Otvor fórum »
4. 3. 2015 09:31
7
Hry
Čaute vedel by mi niekto poradit hru nieco ako je total war alebo age of empires ak nieco poznate tak budem moze to byt hocijake obdobie len nech je to na ten styl dik :) Otvor fórum »
4. 3. 2015 02:51
2
Artroskopia ramena
Čawte, chcem sa spýtať či tu niekto prítomný má skúsenosť s artroskopiou ramena presnejšie upevnovaním a zošívaním svalov- či už natrhnutých alebo úplne roztrhnutých a následnou dlhodobou fixáciou. Aké máte zážitky? Ste spokojný s výsledkom? Keby ste mohl Otvor fórum »
3. 3. 2015 21:50
9
Stredné školy
Ahojte, Potrebujem poradiť. Bojím sa, že sa nedostanem na školu na ktorú sa dostať chcem. A nemám žiadnu "zálohu". Čiže ak sa mi nepodarí dostať na tú školu tak neviem čo potom :D Čo... Otvor fórum »
3. 3. 2015 21:42
34
Konzumácia potravín
Čaute, vrámci mojej BP som vytvorila dotazník, ktorý sa týka toho, ako často papkáte vybrané druhy potravín..ak neviete čo s načatým večerom a len čumíte na monitor alebo vás to zaujalo a chcete mi z nejakého nevysvetliteľného... Otvor fórum »
3. 3. 2015 20:35
45
G N´R texty
Ktorý text od Guns and Roses je podľa vás najlepší? :) Ja myslím, že One in a Milion ; ) Otvor fórum »
3. 3. 2015 20:23
13
Kúpim zošity z dejepisu (SŠ)
Ahojte! :) Nemal/ nemá niekto z Vás na gymnáziu kvalitné hodiny dejepisu? Odkúpila by som zošity. Stačí 1. -3. ročník, keďže vo štvorke sa všetko už len opakuje. Čiže ak je niekto rozhodnutý... Otvor fórum »
3. 3. 2015 20:05
59
Fyzicka "anomalia"
Mate/viete nieco nezvycajne ? Na vasom tele/s vasim telom? Ak tak najlepsie dolozit s foto..? Napr. mne viacero ludi vravi ze to co mam s laktom.. nwm ci to vidno, ale ja som... Otvor fórum »
3. 3. 2015 19:47
6
Masky
Mate doma nejake masky z hier alebo filmov, konkretne hladam masku punisher, ci dishonored ale nechcem objednavat z ebayu, co je najhorsi a najpredrazenejsi obchod, ak poznate na SK, najlepsie v BA nejaky univerzalny obchod, ... Otvor fórum »
3. 3. 2015 18:28
3
FTVŠ - športový manažment
Chodil/chodí tu niekto z vás na FTVŠ, či už BA alebo Praha .... ??? Alebo poznáte niekoho takého??? Konkrétne sa zaujímam o "športový manažment" na FTVŠ. Chcel by som to ísť študovať a rád by som si prečítal... Otvor fórum »
3. 3. 2015 17:44
5
Problem s CS:GO
KEd hram cs :go a po nejakych 3 minutach hry zacne sekat ale po nejakych 2 minutach to prejde a uz to ide v pohode neviete v com je chyba ? pls poradte dakujem :) Otvor fórum »
3. 3. 2015 17:37
20