Diskusie - 1523. stránka fóra
5
Do you believe? film na Slovensku
Ahojte, neviete, či bude 20 marca tento film aj na Slovensku? Ak áno, či bude v kinách, ale nejako inak dostupný? Otvor fórum »
7. 3. 2015 07:24
3
Vyživove doplnky
caute je tu niekto co jazdi na cestnom bicykli ? viete mi poradit volake vyživove doplnky a jedalniček cestneho cyklistu ? Otvor fórum »
7. 3. 2015 01:48
19
Keď niekto spieva nejakú pesničku na verejnosti (na nejakom vystúpení, súťaži etc. ) beriete to tak, že sa spevák cíti, ako sa sp
Neviem, či ste pochopili otázke, tak tu je príklad: Pesnička We can´t stop od Miley Cyrus... páči sa mi hudba, ale nie text, ale aj tak sa rozhodnem ju niekde zaspievať. ... Otvor fórum »
6. 3. 2015 23:43
8
Formujúce oblečenie
Ahojte dievčatá a ženy máte skúsenosti s formujúcim oblečením? Ak áno skúste mi napísať vaše postrehy či to pomohlo a ako ste sa v tom cítili ahlave či sa to oplatí kúpiť. Mám trocha bruško tak by som... Otvor fórum »
6. 3. 2015 23:24
32
Hudobny objav
Hodte sem nejaky vas najnovsi hudobny objav, co vas chytil za srdce. Otvor fórum »
6. 3. 2015 22:58
22
LIEČBA OBSEDANTNO-KOMPULZÍVNEJ IEČBA OBSEDANTNO-KOMPULZÍVNEJ PORUCHY
Nevie mi niekto poradiť ako liečiť túto poruchu bez odborníka? Snažím sa mať silné sebavedomie a pokúsiť sa o to sám a dúfam že sa mi to podarí. Niečo o obsedantno-kompulzívnej poruche: OCD (Obsedantno-kompulzívna porucha) je charakterizovateľná... Otvor fórum »
6. 3. 2015 21:04Pôrodná asistencia- Prešov
ahojte :) prosím vás, vedeli by ste mi povedať niečo o odbore pôrodnej asistencie v Prešove? či je ťažké sa tam dostať, či je štúdium náročné, .... Veľmi pekne ďakujem! :) Otvor fórum »
6. 3. 2015 20:39
16
Anglický jazyk
Ľudia čáááute, poradili by ste mi prosím nejakú efektívnu metódu ako sa naučiť anglicky? Samozrejme ovládam základy, ale chcem ešte viac, máte nejakú metódu? Otvor fórum »
6. 3. 2015 20:37
50
Vek vo vzťahu
Ahojte potrebujem váš názor mám priateľa ja mám 17 a on 24 sme spolu 9 mesiacov a je my sním super..Ľúbim ho nadovšetko a za tých 9 mesiacov vzťahu sme zažili toho veľa krásneho..(bez vzťahu sa poznáme 4, 5 roka)..No... Otvor fórum »
6. 3. 2015 20:26
15
Film na večer
Poraďte nejaký film na večer. V Tíví nič nedávajú také dobré :P Nejaká komédia? ; ) Otvor fórum »
6. 3. 2015 20:11
4
Stužková- Priestory v BB
Nazdar! Potrebovala by som pomôcť s priestormi pre stužkovú. Je síce ešte skoro ale treba už zajednať. Potrebujeme miestnosť v Banskej Bystrici. Dixon, Lux , Národný Dom, Beniczkého Dom sme už obkukali ale pokiaľ... Otvor fórum »
6. 3. 2015 19:30
2
Niekto ochotný
Ľudia niekto, kto tu vie pridávať logo do fotky, cez photoshop spraviť. Najlepšie správa, bližšie info, budem veľmi vďačná ďakujem Otvor fórum »
6. 3. 2015 19:25
10
Koľko denne najazdí Taxi vo Viedni?
Ahoj, ak niekto v tomto meste žije a vedel by mi orientačne povedať, budem veľmi rád. Otvor fórum »
6. 3. 2015 18:36
6
Heslo
V mobile mám napísane heslo od Wifi neviete mi poradiť ako ho môžem zistiť ? a ešte niečo ako zistiť heslo do nejakej Wifi. Mobil mám Sony Xperia Z1 Otvor fórum »
6. 3. 2015 18:31
4
Vylet
caute poradte neaky vylet na leto do neakeho zaujimaveho mesta ... :) Otvor fórum »
6. 3. 2015 18:06