Diskusie - 1491. stránka fóra
9
Leto-zahraničie
Ahojte, zaujímalo by ma, či sa tu nenachádza niekto, kto by sa v lete chystal mimo SR. či už len na nejaký trip alebo aj brigádovo. Chcela by som sa pridať. Ak by tu... Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:35Brigada 2015
Nema niekto priamo kontakt na farmy zber plodov do Anglicka/Finska/Norska/Danska/Holandska/Rakuska/Talianska/Francuzska/Spanielska/Svajciarska? Prosim napiste sem Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:29
14
UKF Ang a lit
Studujete niekto na ukfke učitelstvo ang a lit alebo len čisto ang a kultura ??? oplati sa to ? dikyyy Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:18
4
ESEJ - anglický jazyk
Pozrite sa mi na to prosím niekto :D hlavne po gramatickej a kompozičnej stránke.. obsahovo si to nevšímajte, nevedela som čo tam písať :D blbé téma.. Modern phenomenon known as "space tourism" means... Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:06
2
Blackberry Q5
ak máte niekto skúsenosť s Blackberry Q5... čo naň hovoríte? Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:00
9
Spoločník na behanie
Ahojte, som z PB, rád behávam, ak by sa chcel niekto pridať tak budem rád, (neuprednostňujem žiadne pohlavie, vek, hocikto) ..nerád behám sám. . prípadne niaké tipy na behanie v PB, aj ZA. Otvor fórum »
27. 3. 2015 17:53
3
Anglicko-slovensky hovornik
Ahoj... Chcel by som vedieť čo si myslíte o slovensko-anglickom hovorniku od Lingea?? Pomôže to, alebo sú to len vyhodené peniaze? (v tom zmysle, že frázy sa dajú naučiť aj inak) Otvor fórum »
27. 3. 2015 17:15
24
Autoškola-skúšky
Ahojte, chcem sa Vás opýtať že aké máte skúsenosti zo skúšok z autoškoly-minulý rok alebo tento rok, nejaké tipy a otázky, na čo si treba dávať pozor a tak... Ďakujem Vám :) :D Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:54
1
Talentovky na logopédiu
Ahojte robil niekto talentovky na logopédiu?Ak áno prosím napíšte ako to prebiehalo. Ďakujem Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:45
20
Hra - koľko filmov spoznáte vo videu?
Našla som túto filmovú tanečnú kompiláciu, kde sú pár sekundové scénky z rôznych filmov. Je to super video, tak si ho pozrite a zároveň si rátajte, koľko filmov ste spoznali. Kto... Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:38
7
Detský olej-olejček
ked sa repkový olej vyrába z repky olejnej a olivový z olív z čoho sa vyrába detský olej-olejček? :D čilej budte múdry :D Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:32
8
Vyskumy.. vaše skúsenosti ?
mate skúsenosti s touto firmou? vyskumy. sk poslali vám niečo z odmien ktoré sú na stránke zverejnené? :) ak by ste sa chceli zaregistrovat tka kludne mi hodťe sem váš meil a pošlem vám link :) Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:24
7
Pamäť telefónu
Ked mam pamat telefonu 4gb a volne mam 1gb, čo vlastne zabera tie 3gb, ked mam všetko na karte? Otvor fórum »
27. 3. 2015 14:24
10
Systematická biológia UK Bratislava?
Ahojte :) Potrebovala by som získať nejaké informácie ..... predmety, uplatnenie? Ake mate skusenosti? Aky mate nazor na tuto skolu? Dostala som list, že ma prijali, ale teraz neviem či to naozaj chcem.... Biologia... Otvor fórum »
27. 3. 2015 13:45
6
Stredná Škola
Čiže vraciam sa po 4 rokoch na SK zo zahraničia a rovno pôjdem na SŠ. Nebudem robiť monitor, len skúšky na tie školy. Rodičia mi vybrali dve gymnázia kde sa mi veľmi nechce ako i podľa mňa... Otvor fórum »
27. 3. 2015 12:12
23
Najvtipnejšie knihy
Aká je najvtipnejšia kniha akú ste kedy čítali? Za mňa: 1. Černý baroni aneb válčili sme za Čepičky (slzi mi tiekli ked som to čítala, od smiech sa otriasal dom) 2. Dobrodružstvá Toma Sawyera ... Otvor fórum »
27. 3. 2015 11:57
8
Letuška a štúdium
Ahojte, prosím vás, je tu nejaká letuška/steward, respektíve máte známych, ktorí popri svojej práci externe študujú (magisterský stupeň)? Potrebovala by som vedieť, či je to možné, neviem totiž ako to je s days off... Otvor fórum »
27. 3. 2015 10:47
3
UKF - cestovný ruch
čaute :) chystáte sa niekto? Alebo tam už študujete? Ja som sa akurát po dlhom premýšľaní rozhodla, že si podám prihlášku :D aký je váš názor na tento odbor? Otvor fórum »
27. 3. 2015 10:00