Diskusie - 1489. stránka fóra
3
Heroes of the storm
Caute, nasiel by sa ma niekto kto ma beta kluc do hry Heroes of the storm a chcel by ho podarovat? :] Otvor fórum »
28. 3. 2015 19:18
7
Konvertor YT to mp3
Nepozná niekto stránku na konvertovanie videa z YT na mp3 ? Jediná podmienka je , že mp3 musí mať 320kbit alebo viac, som totiž v tom kajnšmetke :D Otvor fórum »
28. 3. 2015 18:53
9
Pohovor
Čauky :) Tento týždeň sa chystám na svoj 1. pohovor v živote :) bude to kôli letnej brigáde na post sprievodkyne. Bola by som veľmi vďačná aby ste mi dala dajké rady, ako uspieť.... Otvor fórum »
28. 3. 2015 18:00
8
Elektrická plnička cigariet
Chcem si cez Ebay z Ameriky objedať elektronickú plničku cigariet. Nie sú tieto plničky na SVK zakázané? A budú sú platiť nejaké ďalšie poplatky okrem lodného a poštovného? Otvor fórum »
28. 3. 2015 17:36
4
Typické slovenské - projekt
Máme do školy nakresliť nejaký objekt s typickými slovenskými znakmi (napr. má byť ozdobený znakmi z čičmian.. ale neviem čo mám nakresliť, ako ten predmet ktorý by som mal ozdobiť. Nejaké rady? Prinajhoršom ozdobím nakreslené tričko :( Otvor fórum »
28. 3. 2015 17:30
6
Neskutocne pomaly pocitac
Caute. Mam problem pocitacom. Mal som tam nejake problematiky, tak som obnovil system a vsetko slapalo korektne. No potom, ked som pocitac na druhy den zapol, vsetko bolo neskutocne spomalene. Aj spustenie prehliadaca... Otvor fórum »
28. 3. 2015 17:30
6
Brigada 2015
3. Krat nepozna niekto konkretne farmu v Spanielsku-Taliansku? Otvor fórum »
28. 3. 2015 16:46
19
Ste členom nejakého spolku alebo neziskovej orgaizácie?
Ak áno tak akej? Napíšte k tomu aj niečo bližšie, čo by nám ostatných mohlo inšpirovať k tomu, aby sme sa pridali. Otvor fórum »
28. 3. 2015 16:15
9
Obsedantno-kompulzívna porucha - OCD
Ja sa len chcem spytat tych, co s nou maju nejake skusenosti, alebo poznaju cloveka s touto poruchou... Je mozne vyliecit sa aj bez liekov? Silou svojej vole?..Ja Len preto sa pytam ze si chcem pomoct, a... Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:45
6
Ktora postava Timravy je najviac autobiograficka?
NO co myslite, kolegovia? Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:42
13
Akú čerpaciu stanicu uprednostnujete?
chcem sa opýtať akú mate skúsenosť s tankovaním. S kamarátom sme tankovali Tesco benzín a vyskúšali sme že na 32litrov Tesco benzinu sme najazdili cca 370km a od palivá Shell cca 530 (tie iste trate) ... Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:26
2
Nový študijný program na FMK
Zaujal ma tento študijny program na UCM v Trnave. Presnejšie tu: http://fmk. sk/novy-studijny-program-na-fmk-podajte-si-prihlasku-na-teoriu-digitalnych-hier/ Chcel by som sa spýtať niekoho kto študuje v trnave niečo podobné. Informácie o škole a také zák Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:15
5
Stredná - výška (školy)
CHcem sa spýtať má niekto skúsenosť že z strednej obchodnej akadémie išiel na výšku na medicínu alebo že si spravil ekonomickú výšku a potom ešte medicínu výšku ?? ak nie tak dá sa to ?? Otvor fórum »
28. 3. 2015 14:02
42
Zdieľate so svojím partnerom zubnú kefku?
- áno, máme jednu, nevadí nám to
- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 14:00- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
5
Postova/zasielkova spolocnost
Prosim vas vedel by mi niekto poradit nejaku spolocnost ako je slovenska posta ktora dokaze dorucit list (do 50g) do Holandska rychlejsie (ako 3-5 dni) a za rozumnu cenu (do 8 EUR) ? (Na poste by som musel... Otvor fórum »
28. 3. 2015 14:00
19
Myslenie u niektorých ľudí.
Prečo si niektorí ľudia myslia (hlavne násťročné pipky), že ak im nejaký starší človek lajkne nejakú fotku ale sa im napríklad prizná koľko má v skutočnosti rokov, že sa jedná o nejakého zvrhlíka, úchyla, pedofila? ... Otvor fórum »
28. 3. 2015 12:31
5
Poraďte film
Čaute nepoznáte nejaký akčný film s romantickou zápletkou? Niečo podobne ako Nikdy sa nevzdavaj, môže to byt aj niečo sci-fi ako Hostiteľ, Divergencia. Otvor fórum »
28. 3. 2015 12:23
62
Metal
Aký názor máte na metal a pripadne akú "odrodu" metalu máte najradšej a ktorú zas najmenej? Otvor fórum »
28. 3. 2015 12:15