Diskusie - 1484. stránka fóra
15
Trošku som tupá z angličtiny :D
Bol by tuná nejaky človek ktory by si vysvetlil že prečo sa píše I live in a flat in New York now. a prečo to neni? I liveing in a flat in New York now. ked... Otvor fórum »
31. 3. 2015 19:54
5
Ako nastaviť na WP zvuky facebooku?
čaute, potrebujem poradiť. Na windows phone má messegner iné zvuky oznámenia ako na androide. Ako nastaviť tie isté zvuky? Lebo strašne sa mi to lúbi :D Otvor fórum »
31. 3. 2015 19:25
10
Tak dobre 1. april
Čaute, nemáte nejaké dobré aprílové žarty, ktoré by sa dali urobiť v škole učiteľkám? Poprípade čo ste urobili vašim učiteľkám vy? Hehe Otvor fórum »
31. 3. 2015 19:12
4
1. apríl
Čaute, nemáte nejaké dobré aprílové žarty, ktoré by sa dali urobiť v škole učiteľkám? Poprípade čo ste urobili vašim učiteľkám vy? Hehe Otvor fórum »
31. 3. 2015 19:05
2
1. apríl
31. 3. 2015 19:00
2
1. apríl
31. 3. 2015 19:00
2
1. Apríl
Čaute, nemáte nejaké dobré aprílové žarty, ktoré by sa dali urobiť v škole učiteľkám? Poprípade čo ste urobili vašim učiteľkám vy?:D Otvor fórum »
31. 3. 2015 18:49
31
Všetci dobrí ľudia spojte sa!
Bratova frajerka potrebuje súrne pomôcť s bakalárkovým dotazníkom, zatiaľ to veľa ľudí nevyplnilo..jedná sa o environmentálne označovanie výrobkov. budem šťastnô keď sa na to niekto vrhne. vďaka vďaka dobrí tvorčekovia http://www. survio. com/survey/d/E8Y3 Otvor fórum »
31. 3. 2015 18:28
7
Krc v krku
ahojte mam taky problem od vcera mam krc v krku pravdepodobne som v noci blbo spala a rano som sa s nim zobudila neviem nahnut hlavu do prava lebo mi hned vystreli bolest od ramena az po ucho..mate s tym... Otvor fórum »
31. 3. 2015 17:29
24
Marley hľadá dobrý film o vesmíre
Ahojte kamaráti, vedeli by ste mi prosím odporučiť nejaký dobrý film, ktorý sa aspoň sčasti odohráva vo vesmíre? ideálne taký novší s nejakými zaujímavými efektmi, niečo ako Gravity alebo Interstellar? :) Otvor fórum »
31. 3. 2015 17:22
7
Odhlásenie zo sociálnej poistovne bez zamestnávatela
Ahojte, zas mam trochu právny problém a zas ma uz moj byvaly sef vydiera kedze vie ze tomu nerozumiem.... Som student a mam s nim uzavretu dohodu o brigadnickej praci studenta, minuly tyzden som mu oznamila... Otvor fórum »
31. 3. 2015 16:50
1
PU-FF/ucitelstvo ang. jazyka a lit.
Zdravím, chcel by som sa informovať o odbore učiteľstvo anglického jazyka a literatúry na vysokej škole v prešove..Ako jednoodbor. Aká je vlastne šanca sa tam dostať ? .. Nikdy som na strednej škole nemal excelentné výsledky ale anglina..To bolo... Otvor fórum »
31. 3. 2015 16:49
28
Preety little liars
Pozerate niekto tento serial? s @warble sme tak diskutovali, kto asi tak moze byt A... mate aj vy nejaky tip? tusite, kto by to mohol byt? :-D Otvor fórum »
31. 3. 2015 15:20
17
12
Chcem kúpiť nový nábytok
Ahojte, renovujeme starý byt. Nábytok tiež, je veľmi starý. Chceme kúpiť nový. Poznáte takú firmu, kde predávajú lacný nábytok? Otvor fórum »
31. 3. 2015 14:47
25
Wizzair
Má s touto spoločnosťou niekto nejaké skúsenosti? Letím s ňou do Osla na víkend iba s kabinovým zavazadlom tak budem rád za každú radu :D dik Otvor fórum »
31. 3. 2015 13:35
22
Kafé
chcem frajerovi k narodkám kupit uplne že kvalitnu a dobru kávu ... je tu nejaky fajnšmeker na kavy? ja osobne kavu nepijem cize nemam šajn Otvor fórum »
31. 3. 2015 12:05