Diskusie - 1483. stránka fóra
8
Pár otázok o SIMS *začiatočnícke*
Takže rozhodla som sa začať plne hrať Sims, plánujem 3, kedže mnohí hovoria, že je najlepšia. Lenže ešte som plnú, čiže kúpenú verziu nehrala takže mám pár otázok. Prosím nesmejte sa mi, že... Otvor fórum »
1. 4. 2015 13:27
12
Poznávanie sveta trochu inak
Ahoj, tak ma zaujíma, či by sa tu našiel niekto, kto by chcel spoznávať svet v trochu inak, v noci. Vysvetlím: (aby bolo jasné, nehľadám ľudí čo by sa ku mne pridali, takýto... Otvor fórum »
1. 4. 2015 13:10
4
Názov pesničky
Je to od mladého českého speváka celú pesničku oproti nemu stojí taka fialovo vlasá baba s klobúkom (myslím) a je celá potetovaná a zmachlená neviete náhodou jej názov ? :D Otvor fórum »
1. 4. 2015 12:42
1
Unroot odrb
mam rootnuty lg l70 a svietia mi tu nejake systemove aktualizacie. ale ked dam instal, tak mi pise, ze sa to neda, lebo ho mam rootnuty. je nejaka appka ktora sa tvari ze... Otvor fórum »
1. 4. 2015 11:34
5
Poker Holdem- online
Čaute chcel by som sa spýtať kto hraje na nete poker online. Resp. aby ste poradili ktorá stránka je najlepšia a mate s ňou dobre skusenosti. Čiže zahrať si online o nejake peniaze samozrejme o nejake menšie... Otvor fórum »
1. 4. 2015 09:25
32
Aký druh sluchátok najviac preferujete/používate?
- Pecky (nezasúvajú sa do zvukovodu,sú také okruhlé)
- Špunty alebo in-ear ,zavúsajú sa do zvukovodu
- Circumaurálné sluchátka / full-size - mušla otvorená (napr. Sennheiser HD 650,DT 990)
Ďalšie možnosti »
31. 3. 2015 23:54- Špunty alebo in-ear ,zavúsajú sa do zvukovodu
- Circumaurálné sluchátka / full-size - mušla otvorená (napr. Sennheiser HD 650,DT 990)
Ďalšie možnosti »
19
Obyvatelia, užívatelia z DNV
Ahojte, ja viem, že tu je už isto veľa dotazníkov k záverečným prácam, ale kúštik sa pozrite aj na tú moju, prosím. V prvom rade vás poteším tým, že sa to týka... Otvor fórum »
31. 3. 2015 21:58
13
Nejde mi obnovenie PC prosím pomoc
Ahojte neviem čo sa stalo normálne som len odstránila ikony na ploche a presunula ich do zložky ktorú som si vytvorila lenže niektoré programy síce idú ale zložky sú v takom len biela ikona s nejakými bodkami farebnými ako keby... Otvor fórum »
31. 3. 2015 21:54
10
Ukladanie obrázkov z FB- Android
Mobil Xperia SP mi automaticky ukladá všetky obrázky , ktoré mi niekto pošle v chate na fb a vobec netuším prečo a kde to vypnut. Je to blbé ked potom niekomu požičiam telefon a v galérii mam priatelky niektorých... Otvor fórum »
31. 3. 2015 21:45
18
SÚRNE!!! ODPOVEDZTE VŠETCI IHNEĎ!!!: Čo sa vám páči najviac?
31. 3. 2015 21:39
3
Study-buddy
Ahojte, nemáte niekto záujem o ´´spoločníka pri učení´´... konkretne: bio a che na prijimačky. Okolie BA, Senec, Pezinok :D Otvor fórum »
31. 3. 2015 21:20
15
Anglictina
Prelozte spravne vety. 1. Vcera som jedol tvoj kolac. 2. Vcera som zjedol tvoj kolac. Som samouk a mam v tom trochu bordel. Otvor fórum »
31. 3. 2015 20:59
14
Parťák, parťáčka
čauteee, zas a znova :D nemá niekto záujem o výlety, spoznávanie, bike, kino a iné moje v hlave - tu nenapísané nápady pre voľný čas, proste cez víkendy, leto a tiež... Otvor fórum »
31. 3. 2015 20:54
45
3
Anonymous
Veľmi krásne video od anonymous na zamyslenie v akom svete to žijeme a čo sme za ľudia. https://www. youtube. com/watch?v=pGfF6WLoC88 Otvor fórum »
31. 3. 2015 20:12