Diskusie - 1454. stránka fóra
3
Stavebná fakulta v Žiline
Čaute. Nájde sa tu niekto kto študuje na univerzite v Žiline na Stavebnej fakulte (Faculty of Civil Engineering)? Z čoho sa tam robia prijímačky a z čoho sú koncoročné skúšky? A celkovo aká je tam obtiažnosť učiva? Ja mám... Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:17
11
Obchod v Bratislave
Poraďte mi nejaký najlepší obchod v Blave so spoločenskými šatami. Chcem ísť pozrieť na stužkovú. :) Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:10
5
Aknenormin
zdravím aké máte skúsenosti s aknenorminom? nejaké nežiaduce účinky ktoré ste pri užívaní mali? koľko mesiacov by som ho musel brať keď mám 65kg a cca 13% tuku ? a aký by to malo dopad na moje zdravie ? ďakujem Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:00
6
Slovenčina
Ahojte, mohol by mi niekto prosím vytvetliť princípy slovenského pravopisu?Myslím tým fonematický, morfematický, etymologický a gramatický princíp? Otvor fórum »
19. 4. 2015 18:56
18
Gymnázium
Čau. Chcem sa spýtať. Chcem ísť na gympel ... mate niekto prijímačky z hocijakých gymplov ? Aby som mal čo počítať (matika) dík PS. Sú prijímačky ťažké ? :-) Otvor fórum »
19. 4. 2015 17:52
33
Druhý cudzí jazyk
Ahojte :) Aký by ste mi odporučili druhý cudzí jazyk na strednej? (nemčina, francúzština, ruština, španielčina) Otvor fórum »
19. 4. 2015 15:54
21
Pesníčky v cudzích jazykoch
Tak mi napadlo pred pár dňami, žeby som sa vás spýtala, že v akých rôznych jazykoch máte posťahované pesníčky, či už v mobile, pc .. to je jedno v podstate:D U mňa som našla... Otvor fórum »
19. 4. 2015 15:32
18
Cena vyvolania fotiek - FOTOLAB
Čaute, idem si dnes dať vyvolať nejaké fotky do Avionu do Fotolabu a pozeral som na internete cenník a je tam uvedené že 0, 09€ za vyvolanie 1 fotky na fotopapier. Absolútne mám nechápačky, lebo som si... Otvor fórum »
19. 4. 2015 13:41
35
Aké rádio/á(nie len slovenské) počúvaťe najčastejšie?
Aké rádio(nie len slovenské) počúvaťe najčastejšie? Otvor fórum »
19. 4. 2015 13:28
52
Ako sa pozeráte na ženu,,
Ktorá má 25+ rokov. Je pekná, inteligentná, proste normálna ale je panna? S tým, že nejde o to, že by ju nikto nechcel, ale že si ona vybrala karieru a odmieta akékoľvek formy lásky... Otvor fórum »
19. 4. 2015 12:33
4
Služby pošty
Nemá niekto skúsenosti s predajom kníh a oblečenia cez poštu? ... koľko sa platí a ako je to s balením za malé balenie? Otvor fórum »
19. 4. 2015 12:10
4
Word
Vie mi niekto poradit, ako sa nastavuje vo worde cislovanie tak aby sa zobrazovali cisla len od prislusnej strany? od uvodu mam cislovat cize od strany 5, stale mi to cisluje od uplne prvej, uz som zufala... Otvor fórum »
19. 4. 2015 12:06
109
Chlapi, mate to tiez tak vypozorovane?
Raz som zacal pozorovat ako zenske vnimaju chlapa v zenskej spolcnosti: Ak pekny chlap nijaku nebali, je chladny, tak podla zien je bud gay alebo ma priatelku. Ak skaredy chlap nebali zeny, tak je... Otvor fórum »
19. 4. 2015 11:45
23
Pomôžte mi vybrať najlepší vtip
- na začiatku stvoril boh zem. všetko ostatné je MADE IN CHINA
- moja priatelka nechápe, že ešte nechcem mať deti. niesom pripravený kúpiť kinder vajíčko a niekomu ho dať.
- ide žena do reštavrácie a čašník sa jej píta: prosíte si kurie oko, mačací nos alebo
Hlasuj »
19. 4. 2015 11:35- moja priatelka nechápe, že ešte nechcem mať deti. niesom pripravený kúpiť kinder vajíčko a niekomu ho dať.
- ide žena do reštavrácie a čašník sa jej píta: prosíte si kurie oko, mačací nos alebo
Hlasuj »
9
Hra na klasickej gitare
Hoďte sem nejakú dobru kompiláciu hry na klasickej gitare, ja som momentálne našiel: https://www. youtube. com/watch?v=cSddF86Uhc4 A nejako ma to chytilo, hoci toto je prvý krát čo takú hudbu počúvam, prvé dve sa mi strašne páčia... Otvor fórum »
19. 4. 2015 09:57
4
Otlak na nohách
Mám na nohe otlak, ktorý ma strašne svrbí, prosím Vás neviete mi na to niečo poradiť? Otvor fórum »
19. 4. 2015 08:08
8
7-strunové sady pre 6-strunovú gitaru
Ahojte, tak sa spýtam či je to možné , podľa mňa aj áno ... len pre istotu ..ide mi o tvrdší zvuk a 7 strunové sú dobre podladené ale ja mám gitaru pre 6 strún tak poslednú by som... Otvor fórum »
19. 4. 2015 01:00