Diskusie - 1453. stránka fóra
3
Lomo Fisheye
Ľudia, dostala som Lomo Fisheye, ale vôbec neviem s týmto foťáčikom narábať. Mohli by ste mi niekto, kto máte skúsenosti s týmto foťákom napísať TS, mám pár otázok :) Otvor fórum »
20. 4. 2015 13:07
37
Dobrý odfajč
Potrebujem dobrý odfajč na to, ked vam chalan povie ze mate dobru rit.. Teraz neriesime to, ze baba chce urobit z chalana idiota iked si to nezasluzi a neriesime ani to ze na mna zacnete nadavat na co... Otvor fórum »
20. 4. 2015 11:15Huawei Ascend Mate7
Má niekto s tymto telefonom dlhodobejsie skusenosti? Vlastni ho niekto alebo pozna niekoho, kto ho ma? Dakujem Otvor fórum »
20. 4. 2015 10:03
5
Pokazené prihlásenie do windovsu 8
Mám lenovo u530 touch, včera som ho obyčajne vypla, zaklapla a dnes sa už nedá zapnúť. Akoby bol stále v uspatom režime, nedá sa ani úplne vypnúť a reštartovať. Najprv skočí čierna plocha, potom... Otvor fórum »
20. 4. 2015 09:02
11
Kajaky v Karlovke
Nemáte niekto záujem absolvovať základný kurz kajakovania v Karlovke?? Nemám s kým ísť a zišiel by sa mi parťák :) Prípadne nepoznáte niekoho o kom si myslíte žeby mohol chcieť? (Viem, že to do fóra asi moc nepatrí... Otvor fórum »
19. 4. 2015 22:55
98
Cigáni/Zlodeji naších daní
ahojte chcel som sa spýtať čo si myslíte o cigánoch ? ja osobne ich nenavidím nič nerobia len kradnú a robia zle ale pokiaľ im biely niečo spraví tak je to už neviem aký rasizmus a čo ja viem čo... Otvor fórum »
19. 4. 2015 22:41
59
Komu fandíte v GoT?
19. 4. 2015 22:16
12
Akým spôsobom skladáte puzzle?
- Vytriedim si dieliky podľa farby a skladám po častiach (celkoch)
- Najprv si poskladám okraje
- Začnem z niektorej strany
Ďalšie možnosti »
19. 4. 2015 22:14- Najprv si poskladám okraje
- Začnem z niektorej strany
Ďalšie možnosti »
13
Veríte poverám resp. ste poverčivý?
Na túto tému nebudem písať nič, myslím si však, že tieto veci nikdy neboli späté s pozitivizmom, vždy len s negativizmom, s negatívnymi vecami. http://www. povery. eu/ Veríte na... Otvor fórum »
19. 4. 2015 21:46
62
Strach
Čoho sa najviac bojíte? Trápi vás strach z niečoho čomu sa nevyhnete? Otvor fórum »
19. 4. 2015 21:35
3
Krátky film
https://www. youtube. com/watch?v=hIFkut11Xpc Čo poviete na takýto film? Ako to, že to natočili tak brutálne? Viete približne, aké kamery použili? Lebo vyzerá to dosť profi. :) A napokon, scenár. Takto nejak by... Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:46
35
Maškrtenie v strese
Zvyknete sa niečím napchávať, keď ste v strese / pod tlakom? Ako napríklad keď sa učíte na skúšku, píšete diplomovku a podobne. Ak áno, tak čím najčastejšie? Sladkého mám už po krk, ... Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:41UPJS-pilotne testovanie
Caute. Podala som si prihlasky na upjs a prisiel mi mail, ze skola robi pilotne testovanie a bla bla bla. Lenze podmienkou je kupit citacku kariet a urobit si novy obciansky s cipom. Vraj mi za... Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:35
14
Čo sa stane s nepredanými časopisami vo veľkych obchodnych reŤazcoch? napr. national geographic?
Niekedy davno tu bolo o tom , ale nemozem to najst. Proste co s tym robia? neviete ako sa k tomu dopracovat? Ide o časopisy take drahé, nad 1 euro. Otvor fórum »
19. 4. 2015 20:24