Diskusie - 1440. stránka fóra
29
MS v ľadovom hokeji
Chystáte sa priamo do dejiska hokejového šampionátu (do Prahy resp. Ostravy) alebo budete sledovať zápasy v pohodlí domova či už s rodinou alebo s priateľmi? Alebo niekde inde? Otvor fórum »
30. 4. 2015 17:16
33
Mam otazku
akoze ako to je mozne ked strasne dlho kreslim daky obrazok a uplne si dam na tom zalezat ale kamoska ona proste ja neviem... za pat minut nakresli daco uplne krasne fakt uplne ze sa to podoba aj to... Otvor fórum »
30. 4. 2015 16:06
11
Recepty
Ahojte, viete ktosi nejakú naozaj že dobrú stránku s chutnými zdravými receptami? Lebo už som čo to prehľadala a nič hodnotné som nenašla :D Otvor fórum »
30. 4. 2015 15:40
10
Batéria
ahojte poradíte mi ? mám notebook asi 1 rok a trošku mi blbne batéria mám ju v napájaní ukazuje mi že je v nabíjení ale že sa nenabíja ostáva stále na 62% a nwm čo s tým mám spraviť Otvor fórum »
30. 4. 2015 15:31
9
Brigáda
skúšam všeličo možné, tak to skúsim aj tu. Ľudia dvaja ľudia hľadajú brigádu v Košiciach, chlapec, dievča. Ideálne by bolo, keby sme pracovali spolu, ale kľudne aj niečo iné. Neviete... Otvor fórum »
30. 4. 2015 13:11
10
Vkladanie prác do CRZP
zdravím, rad by som sa spýtal ľudí, co vkladali práce do CRZP (bakalarske, diplomove).. ked ste písali do šablony (word)prácu, a potom prekonvertovali prácu do PDF, po konvertovaní Vám neukazalo v... Otvor fórum »
30. 4. 2015 12:01
2
VS
Neviem sa rozhodnut, na aku vysku mam ist. Najprv som rozmyslala nad pedagogikou - slovensky jazyk a anglictina. Ale teraz by som skor chcela specialnu pedagogiku. Ale milujem literaturu a nechcem zabudnut ani anglictinu. Otvor fórum »
30. 4. 2015 08:55
37
Komunikacia
O com sa rozpravate s ludmi s kt nemate skoro nic spolocne ? Ale pravidelne sa stretavate na urcitom mieste kde ste spolu dlhy cas a nerozpravat sa je divne... Otvor fórum »
29. 4. 2015 23:14
6
Ako zmenit jazyk operacneho systemu na PC?
Pred tym som mal windows XP, ale musel som dat do pocitac opravy.. Teraz tam mam windows vista, ale po slovensky... cize komplet vsetko sa mi ukazuje v cestine, je mozne to nejako zmenit v nastaveniach... Otvor fórum »
29. 4. 2015 22:56
23
Informatika, programovanie
Jednoduchá otázka chcela by som si trošku rozšíriť obzory v smere IT nepoznáte nejaký program na programovanie pre úplného začiatočníka prípadne krátku teóriu ako začať? Nejaký web alebo fórum... Je náročné začať s Javou alebo odporúčate mi niečo iné... Otvor fórum »
29. 4. 2015 22:50
7
Zahranicne stranky
Hladam zahranicne stranky so zaujimavymi clankami. Alebo mozu byt aj nejake na styl refresheru, alebo nieco ako napr. http://www. buzzfeed. com/ , ak by niekto nahodou o niecom vedel, budem rad, ked sa podelite... Otvor fórum »
29. 4. 2015 21:44
4
Nhf euba sociálna ekonomika
ahojte študuje alebo študoval niekto tento odbor na NHFke na EUBE? či už v dennej, či v externej forme, napíšte mi prosím vaše postrehy a názory, či sa vám páči/páčilo, čo si o odbore myslíte, ... Otvor fórum »
29. 4. 2015 21:31
22
NotaBene
Kupujete od bezdomovcov NotaBene?? To či áno alebo nie odvôdnite, fest ma to zaujíma.. ; ) Otvor fórum »
29. 4. 2015 21:04
27
Odnaučenie od sladkostí.
Zdravím, keďže mi bola zistená alergia na mliečnu bielkovinu, tak musím vylúčiť klasické sladkosti (áno, pri čítaní obsahov som bola miestami vážne prekvapená, kde všade sa tá laktózová potvora nachádza). Nie som na tom... Otvor fórum »
29. 4. 2015 19:52
4
TUKE - stipendium
Caute... mam taky problem, nepozná niekto niekoho alebo sám to nezažil. že počas toho ako bol študentom poberal soc. štipendium a rozhodol sa že už to nechce študovať a prestal chodiť do školy.. bude škola vyžadovať späť... Otvor fórum »
29. 4. 2015 19:39