Diskusie - 1417. stránka fóra
14
Brigáda v zahraničí
zdravím, nevie neikto o dobrej brigáde na leto? najlepšie v zahraničí, mám 19. r Otvor fórum »
18. 5. 2015 11:11
21
Cyklogate naostro?
Pocul som zevraj, keď máme pod cyklistickymi nohavicami spodne pradlo tak môžu vzniknúť nepríjemne otlaky. Neviem co je na tom pravda. Ako sa byciklujete vy? Ja preferujem cestnú cyklistiku a mam doma jeden cyklo set canondale, ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 23:43
13
Pridanie obrázkov do blogu
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či neviete, ako pridať obrázky do blogu, pretože keď som tam dla len klasický . png link, akosi to nefungovalo :D Dík vopred :) Otvor fórum »
17. 5. 2015 21:00
34
Tunisko
čaute. zaujíma ma či by ste šli do tunisu v juni, prípadne ak ste tam boli poslednu dobu, Aká je tam situácia? :-) planujem dovolenku tam ale boli tam nejaké nepokoje tak rda by som vedela... Otvor fórum »
17. 5. 2015 20:49
39
Ako sa zbaviť susedovho psa ???
Čawte. Mám veľký problém so susedovým psom. Sused si jednoducho nechá behať psa po ulici a vôbec mu to nevadí. Suseda sme už veľa rázi upozornili a on si z toho robí dobrý deň. V minule... Otvor fórum »
17. 5. 2015 20:37
5
Geogebra
Vedeli by ste mi poradiť, ako môžem uložiť 3D teleso v geogebre ako obrázok? Otvor fórum »
17. 5. 2015 19:40
31
Chodievate na kolotoče ? +koment "Prečo?"
- Mám menej ako 18 rokov a chodím :)
- Mám viac ako 18 rokov a chodím :)
- Mám menej ako 18 rokov a nechodím :)
Ďalšie možnosti »
17. 5. 2015 19:32- Mám viac ako 18 rokov a chodím :)
- Mám menej ako 18 rokov a nechodím :)
Ďalšie možnosti »
4
Step up : All in :D
1:19:59 .. Scéna keď sa dozvedia ze je celá show len hraná a Andy so sa pohadaShonompohavolaom tam a potom tam ukazujú mesto :D neviete ako sa vola tza piesen? Nikde ju neviem nájsť Otvor fórum »
17. 5. 2015 19:26
25
Alergia na lieh (alkohol)
Ahojte, mám alergiu na alkohol. Akonáhle sa napijem, objavia sa mi na tele vyrážky a začne ma celé telo svrbieť, taktiež mám v tej chvíli problém s dýchaním. Chcem sa len opýtať, či sa... Otvor fórum »
17. 5. 2015 19:21
15
Choroba
Čaute viem ze je to blbost ale potrebujem radu zajtra piseme niak 4 písomky z predmetov ktore mi moc nejdu :( učil som sa ale stale mi moc to nejde :/ (som disdebil) a pred koncom roka nemôžem chytit... Otvor fórum »
17. 5. 2015 19:15
9
Brigáda na leto
ahojte :) hľadám si brigádu na leto, pokojne aj v čr alebo niekde v zahraničí napr. na zber ovocia. Ak o niečom viete tak píšte :) Otvor fórum »
17. 5. 2015 17:04
9
Výber herného notebooku
Čaute. Potreboval by som poradiť pri kúpe herného notebooku. Neviem si vybrať. Najlepšie by bolo keby ste mi napísal aj to, v čom je daný ntb lepší od druhého. 1. ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 15:54
10
Kde nájdem v Bratislave korzet?
Vie mi niekto poradiť, kde nájdem v Bratislave korzet, taký na každodenné nosenie? Myslím kamennú predajňu hocijakú, prípadne aj nejaký rock/metal shop, chcela by som úplne jednoduchý čierny a ideálne za rozumnú cenu :D Zatiaľ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 15:07
4
Logicke riadenie a diagnostika pc siete
Nazdar, mam maturtine otazky , kde vsetky mam skoro vypracovane , no pri diagnostike PC siete a logickom riadeni som uplne strateny , nevedel by mi nahodouniekto pomoct? Prikladam otazky... Otvor fórum »
17. 5. 2015 13:57
7
Ako pripojiť mobil k wifi?? :(
Ahojte, vedeel by mi nietko poradiť ako pripojiť mobil k domácemu routeru? Heslo mám aj všetko len..neviem či to s tym ma niečo spoločne, ale IP adresa je na PC iná ako mi to zobrazuje v mobile..skušala som... Otvor fórum »
17. 5. 2015 13:48
- Ypsilon White
- Nový človek
Ďalšie možnosti »