Diskusie - 1408. stránka fóra
36
Frajerova minulost
Zdravim, mam trosku vacsi problem. Mam priatela, s ktorym som uz rok, no v poslednej dobe mi neskutocne zacala prekazat jeho minulost. Viete, on bol kedysi fetak, predaval kadeco a stykal sa s... Otvor fórum »
24. 5. 2015 14:20
3
VIDEO A WEBKA NA SKYPE
Prosím vas ako zapnem video na pc a aby to ukazovalo na webke druhej strane ktorej volam?:) Otvor fórum »
24. 5. 2015 14:04
23
Vegetariánstvo
Ahojte :) Mám takú otázočku, kedže som vegetariánkou už cca 2 roky je možné, že sa mi kvôli tomu zhoršila kvalita vlasom/nechtov/pleti? Mamina má stále nejaká poznámky voči tomu ako sa stravujem a hovorí, že to kvôli... Otvor fórum »
24. 5. 2015 13:53
5
Video o šikane
Prosím vás, nepoznáte nejaké pekné video na youtube s tématikou šikana? Rád by som bol za SK/CZ video, ale môže byť kľudne aj anglické. Ďakujem. ☺ Otvor fórum »
24. 5. 2015 13:41
13
Známky
Neviete ako na poslednú chvíľu opraviť známky ? :) Som ôsmak a zo všetkého mám jednotky, len z matiky mi vychádza trojka. Chodím na osemročné a po prestupe tam, sa mi zdá, že systém... Otvor fórum »
24. 5. 2015 13:21
10
Farmačka- pomooooc!
Ahojte :) idem na farmačku a rozhodujem sa medzi HK a BA... len mám veľa otázok a takmer žiadne odpovede, preto prosím Vás, spolubirzoši, pomôžte mi :) 1. ) porovnanie životných nákladov HK vs.... Otvor fórum »
24. 5. 2015 12:47
19
Zasnívaný nudný typ
Začnem jednoducho. Som dosť vážny, uzavretý a zodpovedný človek. Mám veľa dobrých vlastností, ale myslím si, že som dosť nudná a možno konzervatívna. Veľmi by som sa chcela stať vtipným človekom, ktorý dokáže... Otvor fórum »
24. 5. 2015 11:15
33
Vaša osobná zóna
Ste typ človeka ktorý si ľudí nepúšťa moc k telu alebo sa už pri prvom rozlúčení s novým kamarátom objímate ? A keď vám niekto narúša osobnú zónu vysvetlíte mu že je vám to nepríjemné ? Otvor fórum »
24. 5. 2015 10:51
5
Mortal Kombat song
https://www. youtube. com/watch?v=EAwWPadFsOA Tak čo, máte chuť si zahrať? Otvor fórum »
24. 5. 2015 10:45
5
Môže sa na konzervu spievať aj anglická pieseň?
Idem robiť skúšky na odbor spev, ľudovky mám už vybraté A čo sa týka jednej umelej , chcela by som Anglicku S klavírnym podkladom. Na stránke nepíšu , že by to mala byť len slovenská ,... Otvor fórum »
24. 5. 2015 10:45
11
Ktorá z týchto udalostí je podľa teba najvhodnejšia na esej o ľudských pocitoch? napr. ked píšeš o ww2 tak nebudeš písať o werma
- Pompeje - výbuch sopky
- Nemci počas a po druhej svetovej vojny
- Veľká Oktobrová Revolúcia v Rusku
Ďalšie možnosti »
24. 5. 2015 09:12- Nemci počas a po druhej svetovej vojny
- Veľká Oktobrová Revolúcia v Rusku
Ďalšie možnosti »
25
Aký vekový rozdiel medzi chalanom a vami by ste chceli
24. 5. 2015 08:35
7
Kankalinková?
Ľudia, môžte mi niekto povedať, čo pre boha je kankalinková farba? :D Otvor fórum »
23. 5. 2015 22:42
17
Denník
Máte zriadený denník, do ktorého si zapisujete svoje zážitky a myšlienky? Akú má formu - je to fyzický zošit, alebo je virtuálny? Pridávate do neho zápisky pravidelne, či len raz za čas? ... Otvor fórum »
23. 5. 2015 21:44
7
Vysoká škola FM ale FVS
Zdravim, chcem sa opýtať ktora škola je podla vás lepšia fakulta manažmentu PU alebo fakulta verejnej správy Košice. Doposiaľ asi 70% neodporuča ani jednu z nich. Poprosim o radu trebar niekto na nich študuje. Dakujem Otvor fórum »
23. 5. 2015 19:29
55
Ste rasisti?
Robite nejake rasove alebo nejake ine rozdiely medzi ludmi? (Napr. Nabozenske, narodnostne) Alebo stretli ste sa už s tym, ze vas niekto nejak diskriminoval? Ja uz som sa stretol s rasovou... Otvor fórum »
23. 5. 2015 19:28