Diskusie - 1405. stránka fóra
7
Kŕče pri plávaní- riešenie??
Ahojte, chodim plavat 4x do tyzdna a pravidelne dostavam krce do lytka a chodidiel. Magnezium a calcium uzivam kazdodenne. Docital som sa, ze Isotonicove napoje by mi mohli pomoct, ale nikdy som ich neuzival. ... Otvor fórum »
26. 5. 2015 12:22
5
š´tava
Takze robim eko freetrade party hard a potrebujem poradit nejake ultimatne kombinacie drinkov z ovocia, zeleniny etc... kludne aj proteinovejsie verzie napojov, proste co vas napadne ze ste ochutnali a ocarilo vas to. Otvor fórum »
26. 5. 2015 12:07
25
Bratislava/Disco Club
Zdravím, zaujíma ma poriadny disco club(vysoká návštevnosť/kvalita) v Bratislave, ktorý by ste mi odporúčili? Len Bratislava, ostatné sú pochodené! Rady a pomoci Pekný deň Otvor fórum »
26. 5. 2015 09:22
23
Zápis nôt
Ahojte :-) Chcela by som sa Vás opýtať, či náhodou nemá niekto z Vás skúsenosti so zápisom nôt/piesní na základe sluchu (ak Vám niekto zahrá skladbu na klavíri a vy ju máte zapísať)? Je to náročné naučiť sa to?... Otvor fórum »
26. 5. 2015 08:34
42
Veštica
Boli ste niekedy niekto si dať vyveštiť či už z kávy z ruky z kariet alebo u nejakej numerologičky alebo niekto koho poznáte? Známa dnes bola a je z toho uplne unesená ako pravdivo jej vyveštila tak ma zaujíma či... Otvor fórum »
26. 5. 2015 00:22
50
Klape nám to/neklape nám to
Ahojte, povedzte mi prosím názory, po prípade ako je to u vás vo vzťahu. S priateľom som niečo cez tri roky. Chodíme spolu, nebývame spolu. Nebývame spolu a ja mám pocit, že náš... Otvor fórum »
25. 5. 2015 23:19
120
Oral??!!
Prave som natrafila na clanok v man magazine o tom, kde autor radi zenam ako robit najlepsi oral svojmu chlapovi. Som znechutena strasne. Som panna a nehanbim sa za to (nie, nie som skareda a ani nemam 100kg)...... Otvor fórum »
25. 5. 2015 22:45Trénersky kurz
Nechystáte sa niekto cez SAKFST? Či mám ísť sám alebo budem mať spoločnosť :D Otvor fórum »
25. 5. 2015 22:32
6
Vhodny notebook
Ahojte, chcela by som sa opytat, ci by mi vedel niekto poradit ohladom dobreho notebooku. Potrebujem ho normalne len na surfovanie po nete, MS office a nejake srandy do skoly. Hlavne aby fungoval bez problemov,... Otvor fórum »
25. 5. 2015 22:21
9
Myš
Ahojte, prosím pomôžte mi niekto :D Z ničoho nič sa moja bezdrôtová myška prehodila, ked chcem hore ide dole a chcem do strany tak ide presne do opačnej čo mam s tým robiť? už som zúfaly z toho... Otvor fórum »
25. 5. 2015 21:49
6
Potrebujem poradiť s predajom notebooku
Za kolko by sa dal predať notebook: Intel Core i7 2. 90Ghz, 8Gb RAM, Nvidia Geforce GT 640M, Ak je na jednej strane poškrabaný a 2 roky používaný. V cenách sa moc nevyznám a nechcem ho... Otvor fórum »
25. 5. 2015 21:43
16
Vyrovnanie vlasov
Ahojte ako sa dajú aspoň trošku vyrovnať vlasy ? :) samozrejme bez použitia žehličky.. Mam dost kučeravé, mozno aj preto ze si ich nechávam len voľne uschnut neviem proste rovne vlasy su naj.. Ako je možné ze... Otvor fórum »
25. 5. 2015 21:31
2
20000 Days on Earth
Zdravím, chcem sa s vami podeliť o jeden pekný film, ... je to taká biography o Nick Cave.. kľudne napíšte či ho poznáte, či ste to už videli, váš názor ... ak nie tu... Otvor fórum »
25. 5. 2015 21:01
6
Brigáda
Ahojte kto brigáduje v Tescu najlepšie v Bratislave ? Napíšte mi prosím TS :) Ďakujem Otvor fórum »
25. 5. 2015 20:56
17
Ruža
Ahojte, som neskúsený tak skúste nenadávať a berte to ako normálnu otázku, tak s mojou priateľkou som už 4 mesiace (pre niekoho málo, pre niekoho dosť, ale milujeme sa a moc), ale na tom koľko... Otvor fórum »
25. 5. 2015 20:51
6
Akú knižku?
ahojte, chcela by som si kúpiť nejakú dobrú knižku, podobnú The Hunger Games, Harry Potter alebo The Inheritance Cycle. nejaké young adult, pointou nech nie je romanticky príbeh, nie dynamicke, napinave, ... Otvor fórum »
25. 5. 2015 20:03
20
Nízky krvný tlak
Ahojte, mávam často nízky krvný tlak, potom sa mi točí hlava a je mi na spanie. Vie niekto, čo na neho? Aj teraz som si namerala 105 na 70. Ani sprcha nepomohla.... Otvor fórum »
25. 5. 2015 18:56