Diskusie - 1398. stránka fóra
32
Ukáž účtenku!
isto mate plnu tasku uctov z obchodu ako ja, zoberte nejaky random, odfodte a postnite ho sem :D teda nemusite, ale ked vam jebe od radosti ako mne tak mozete alebo aspon napiste ake... Otvor fórum »
1. 6. 2015 12:07
8
Motorky a vodičák B
Nevyznám sa moc do motoriek tak sa chcem opýtat skúsenejších. Existuju nejaké motorky (nie skútre) v kubatúre 125 ccm ktoré by mali automaticku prevodovku aby som na nich mohol jazdit len s vodičákom skupiny B ? Otvor fórum »
1. 6. 2015 11:29
4
ETržnica - bezpečný nákup a predaj cez internet už aj na Slovensku
Ahojte, Už aj na Slovensku máme službu celosvetovo podobnú eBayu, kde môžete narozdiel od inzertných portálov bezpečne nakupovať a predávať cez internet. Klikni na stránku, prípadne ma kontaktuj - či už na samotnej... Otvor fórum »
1. 6. 2015 11:26
10
UKF API - neprijatý
Práve mi prišiel papier z UKF Nitra, odbor Aplikovaná informatika. Píše sa že "ma neprijali". Je to jediná škola na ktorú som si poslal prihlášku, lebo jediná sa mi pozdávala. Dostal som 16 bodov,... Otvor fórum »
1. 6. 2015 11:17
20
Sim karta
Vždy keď zapnem mobil a zadám pinkód tak sa mi sim karta vypne a nemôžem nikam volať. Čo s tým? Otvor fórum »
1. 6. 2015 07:05
14
Vada LCD?
Surfujem si na nete a zrazu sa mi objavili na notebookovom LCDčku hintaké pásy... pokúsil som sa reštartnúť ntb a tie pásy boli stále na obrazovke, takže zrejme ide o chybu HW. Čo to je? Dá sa... Otvor fórum »
31. 5. 2015 23:30
15
Novy web o ojazdenych autach: autospy. io
Ahojte, dal som dokopy web o ojazdenych autach, ktory pozbiera rozne inzeraty po webe a vypocita predpokladanu hodnotu kazdeho auta, na zaklade jeho parametrov. Tuto predpokladanu hodnotu potom porovna s predajnou cenou a... Otvor fórum »
31. 5. 2015 22:46
7
Looky
Čauko ľudkovia, kde si hádžete okrem birdzu svoje looky outfitov ? Otvor fórum »
31. 5. 2015 21:37
22
Absolvovali ste dioptrickú operáciu očí laserom?
Aké máte skúsenosti? Aký máte teraz zrak po operácii, ste spokojní? Otvor fórum »
31. 5. 2015 21:28
14
Kam ísť s kamarátmi?
Ahojte... Máme v partii taký malý problém... Chceme ísť cez letné prázdniny niekam na výlety a tak, len máme problém že sa nevieme dohodnúť a navrhnúť nič zaujímavé. Nepoznáte niečo? Otvor fórum »
31. 5. 2015 21:12
8
WebSpades
Ak niekto nevie o čo ide je to nejaký "vírus" ktorý pridáva nekonečno reklám všade kam sa len dá a je to fakt na nervy a ani za nič sa toho neviem zbaviť ... Máte... Otvor fórum »
31. 5. 2015 20:59
14
Spravodlivosť
Ahojte.... Mávate aj Vy niekedy pocit, že sa darí všetkým iným len nie Vám.. Že v ničom nevidíte zmysel a neviete ako pokračovať ďalej? Otvor fórum »
31. 5. 2015 20:59
21
Internát / Byt Nitra !
Zdravím , akurát mám po maturite a idem na UKF do Nitry a rád by som sa informoval že v akom stave sú internáty v Nitre prípadne kolko cca stojí prenájom bytu v Nitre ktokolvek vie nejaké info o... Otvor fórum »
31. 5. 2015 20:20
14
FYZIKA
Je možné, aby účinky sily na teleso záviseli aj od výšky, v ktorej sa dané teleso nachádza? Otvor fórum »
31. 5. 2015 20:06